Přejít na výpis diskuzí
Podle Sony je hlavní konkurencí PS4 Pro klasické PC, ne Xbox One
12.9.2016 | Adam Homola
149 příspěvků
-
No, když si k ceně PS připočítám cenu nějaké skutečně kvalitní TV s kvalitní matricí, tak sem na ceně vskutku našlapaného PC. Takže proč bych měl přejít? *3*
-
-
a k cene PC pocitas nejaky prumerny monitor? ;)
-
-
"průměrný monitor" je cenově jinde než "průměrná tv" obzvlášť pokud se bavíme o ps4 pro a tedy 4k tv *3* taky záleží co je pro tebe průměrný, 4k televize se za 10 000 sehnat dá, stejně jako se dá sehnat hodně kvalitní 1080p monitor, nebo za 6 500 4k od aceru, ale tu "kvalitu" radši ani nechci vidět
-
Pořád je to těžko porovnatelné, solidní monitory se dají sehnat kolem 3000,-
-
-
*15*
-
-
nechápu čemu se směješ, já do monitoru investoval skoro 3x tolik, ale za ty peníze seženeš slušné matné ips, 1080p samozřejmě s uhlopříčkou pod 24 palců, ale s kvalitním obrazem
-
-
-
-
Ty nemas doma TV?
-
-
Nema hladi do hajzlu
-
O to tu predsa vobec nejde. Konzola je len hardware bez zobrazovadla a to, ci niekto TV doma ma, alebo nema je irelevantne, stale to tam musis zapocitat, tak ako k PC monitor. Monitor ma tiez dnes doma kazdy, ze ano?
Navyse vacsina hracov si aj tak kupuje TV zvlast, pretoze bezne zije v domacnosti viac ludi a nie kazdy je ochotny sa pozerat na jeho herne snazenie. Konzola je teda vlastne sama o sebe nepouzitelna a vyzaduje dalsie periferie, ale to uz nikto nespomina. -
Ne TV doma nemám už asi 10 roků. To je co *15*
-
kdo krome duchodcu jeste kouka na tv?
-
-
Takze koukas filmy na prtavem monitoru? Gg
-
-
já koukám na filmy na 27" monitoru a za prťavý bych ho fakt neoznačil, znám lidi, co mají televizi menší než můj monitor
-
Od monitoru sedíš necelý metr, od TV 3-4. Já takhle už dávno přestal sledovat filmy na TV, protože 24" monitor mi na stole zabere většinu zorného pole, zatímco metrová úhlopříčka se v obýváku ztratí jak nic.
-
-
-
Musí mít?
-
-
-
Vzhledem k omezenému množství času na hraní nemá pro mě smysl mít víc herních platforem. A pokud mám vybírat tak je sice pár zajímavých her které jsou exkluzivně na konzolích a nejsou na PC (např. Red Dead Redemption bych si vcelku rád zahrál) ... ale kvůli těm velmi málo hrám si opravdu konzoli pořizovat nebudu. Zato jsou naprosto neskutečná KVANTA různých indie her (od průměrných až po neuvěřitelně kvalitní ... a ještě větší kvanta různého "odpadu" ve kterém se ale taky dá občas objevit něco zajímavého) které si konzolisti nikdy nezahrajou. O cenách AAA her na konzolích vs PC radši ani nemluvit, navíc s přidanou hodnotou toho že ty hry dost často vylepší (a nebo rovnou opraví) spousty různých modifikací. Strávil jsem mraky času u her které ve "vanilla" verzi byly docela odpad nehezky odfláknutý vývojáři ale s pár nainstalovanýma modama se z toho vyklubala skvělá hra. Opět, konzolisti mají smůlu. V tuhle chvíli výhody konzolí (velmi omezené) nemají v mém případě moc šancí převážit nad nevýhodami. A může se Sony s Microsoftem třeba přetrhnout ale pokud nedojde k nějaké opravdu zásadní změně celého konceptu konzolí a konzolového trhu (jak hardware tak her) tak prostě PC vyhrává.
-
-
Jo ja bych si rad zas zahral hru Until Dawn pro PS4 *3*
-
-
To dohraješ za večer skoč ke kámošovi co má PS4 nebo si jí na víkend puč a Until Dawn máš vyřešený, kvůli tomu bych taky fakt nekupoval
-
-
Můžu tě uklidnit, RDR jsem dohrál a je to silně přeceňovaná hra, kvůli tomu opravdu nemá cenu kupovat konzoli
-
-
konzole, lol
-
ze vas to asi uz vic jak 20 let bavi hadat se porad o tom samem dokola..
-
-
A ja si myslim, ze je rozdiel medzi hadanim sa a vyvratenim zavadzajucich informacii. Potom kazda tema o rozlicnych nazoroch by sa dala oznacit za hadku a nie diskusiu. Politici sa hadaju potom asi bezne.
-
-
Jo, ale tohle resi lidi porad dokola od nepameti, to mas jako kdyby se politici hadali 20 let o kuponove privatizaci..porad dokola.
-
-
No hej, ale z casu na cas prste musim poopravit a uviest do pravdy niektorych jedincov, prtoze ludia si bezne myslia pomerne slusne nezmysli.
-
-
Např.?
-
-
-
-
-
Ja nedavno koupil dum, sedacku, planuju TV a rikal jsem si co mi jeste chybi. Konzole. Ale pak jsem prisel na to ze tam nevychazi zajimave hry, tak hraju dal na pc... :(
-
-
Dům, sedačku a tv? Že ty jsi zkoušel hrát The Sims *1*
-
No pokud tě nebaví exkluzivní hry na konzole tak je konzole zbytečná pokud máš slušné pc ale dost pochybuji že tě nezaujala ani jedna
-
-
Fakt ne, zaujalo mne akorat killzone pro ps3
-
-
No tak to jsi celkem náročný, co tě baví za žánry pokud se můžu zeptat?
-
-
p.s.
ješe mam rad kvalitní rpg ze starý školy -
-
No tak to se nedivím že tě konzole nezaujali to jsou přesně typy her co se na gamepad nehodí. Při představě že bych dělal zprávu skupinky třeba v bg2 pomocí gamepadu me rozbolel hlava
-
-
hraju hlavne strategie, nejaky onlinovky, ted treba hraju wow
-
-
-
-
-
tak to je snad jasny, xbox to prekoucoval. zadne exkluzivity, vsechno i na pc tak se neni cemu divit
-
Co se týče konkurence, je to možné.
Unravel jsem koupil na PS4, ne na PC. A teď počítám koupím i The Thalos Principle (který snad vychází cenově i trochu lépe než na Steamu). Takže na té konkurenci možná něco bude :) -
tak já chci kompatibilitu s myší a klavesnicí a strategie na ps4 a jdu do toho
-
-
Vždyť nejsou žádné nové strategie, ne?
Všechny staré rozjedu na Core2Duo z roku 2008 s geforce 750 v 1920x1200 naprosto nádherně a žádná "nová" tak aspoň šest let nebyla, takže stačí taková šunka nebo notebook.
Není potřeba to cpát na konzole, stejně by to nebylo pohodlné hraní na gauči s K+M.
Jinak já v době, kdy vyšla Vita, si ji na stará kolena pořídil rovnou s PS3 a musím říct, že to nakoplo uvadající zájem o hry takovým způsobem, že jsem hrál víc než jako študák. Snad stejné pocity ,jako když jsem měl v osmdesátých letech první stroj. -
-
o ps4 uvažuju, ale rozhodně na monitoru, nemám místo na tv, takže žádný problém s klávesnicí a myší.
-
-
Jestli nebudeš hrát PS4 hry na pořádné HDTV, tak se o hodně ochudíš.
-
-
-
-
Tady sou všechny argumenty zbytečny, PCčkari vi svi, a konzolisti... kdyby jim tam padali h*vna tak se jim to jibi, protože je to jejich krabička, kde nemusi nic instalovat, vrazej placku a hraji 50" TV nohy na stul, gamepad do ruky a jedem, že konzole k*rvi vyvoj, to je nezajma, tak deloko nedokažou uvažovat to je marny, ale diky, 5 let sem nekoupil novou grafiku NACOASI !!
-
-
Lol zas blábol *15* Jestli si hraješ ve FHD na 30 fps tak si nemusel no *15*
-
-
Až rozum mi stojí z toho co někdo dokáže zplodit
-
-
-
Heh, asi jsem tak trochu výjimkou, protože ja naopak budu z PC přecházet na PRO. Za ty prachy to je společně s PSVR skvělá koupě.
-
-
Ppckaj na recenzie vr a mozno bude o rok ps5
-