Přejít na výpis diskuzí
Podle Stardocku může za “vymření” strategií Microsoft
12.4.2013 | Adam Homola
66 příspěvků
-
velmi zla vyhovorka od vyvojarov.... velmi zla...... stardock je firma, ktora uz asi 7 rokov stoji na jednom mieste a nedokaze sa pohnut.....
-
Ftipny... nadavat, ze DX10 (ktery mimochodem az tolik neprinesli) nejdou na XP je asi neco jako stezovat si, ze vam nechteji dat motor z Mercedesu do Trabanta, ale ti haranti po vas chteji, aby jste si v 21. stoleti koupili Mercedes... no toto teda, ja bych je fackoval. Jak si vubec mohou dovolit po me, prostem geekovi, chtit, abych nedejboze upgradoval pocitac na soucasnou uroven a dal na to odpovidajici OS? Hajzli jsou to! Kapitalisticky svi*e! Marxisticky prasata! Jo pockej, ty nadavky se navzajem vylucuji... ale co, moje ignorance prece ted neni podstatna, protoze za to vse muzou oni!
-
Presne tak, predchozi autor prispevku si moc dobu minulou nepamatuje ;-)
Strategie byly dlouhou dobu tahouny, vic pameti, lepsi procesor, lepsi grafika (tu grafiku berte z nadhledu, ne vzdy to byl hlavni ukazatel vykonu) ;-) FPS tu zas tak dlouho tahouny nejsou ;-) Ze halfe, ze farcry1, ze crysis... -
Shoguuuun ;-)
Ted vazne, rankovani a predhazovani hracu podobne kategorie je takove maly krasny cheat. Berte to tak, temer kazda hra muze byt po urcitem "zajeti se" (zhodnoceni meho ratingu) zabavna, a celkem vyrovnana. Na druhou stranu vyzva je fajn ;-)
K tomu shogunu, tam je prave videt, ze singl (byt je dobry, a mam dohrate skoro vsechny klany), tak pokulhava proti multaku. Ber to tak, AI moc chytra neni, a defacto ti staci 2 druhy armady... bud hardcore defenzivni, nebo rush. Nic vic, nic min (bavim se o vanilla). Multak ti da moznost zazit "jsem velitel, a strateg...." -
Vidis, ja taky ne, a stejne homam3 je pro me neskutecne zabavnejsi a hezci hra.
Mel jsem rad i 4ku, ale 5 uz vazne ne... Ale porad, nedovedu pojmenovat proc. Prijde mi proste takova preplacana, graficky ujeta hra... -
To je mi taky lito. Rad bych si jeste zahral slusne udelanej single mechwarriora ale zase na druhou stranu musim uznat ze az na nektery otravny bugy je MWO pro mp docela dobrej zazitek.
-
wat?
-
Trochu OT: C&C série od doby, co není pod Westoodem, ale pod EA, stojí za velké kulové. Zlatý RA2 a Tiberian Sun.
-
Xbox 360 neni ciste DX9, je tam par funkci z DX10 ale neni to plna implementace
-
max byly 2 jadra a AI v puvodnim SC taky nebyla kdo vi co, quadcore se valelo z 60% a "nic" nedelalo a to taky davali lidi obcas sezrat GPG. zato unreal endine uz v roce 2007 zvladal vyuzivat 4 jadrovy cpu bez problemu.
-
Pořád nevidím nic špatného ani na grafice ani na samotné hře co se týká HOMAM5.
-
Dalsi DX nebudou ani pro Win9 neboj. Dalsi directy by mohly dorazit s prespristim X-Boxem. Driv by to pro MS nemelo smysl.
-
Jak rikas. Pecky jako Command&Conq, RedAlert, Total Anihilation, serie Civilizace, Serie Total War vsecko tohle si vystacilo i s DX7. Proc si panacek mysli ze za pomoci 4 jadroveho procesoru a soucasnych brutalnich gr. karet nejde udelat remix, je mi zahadou. Je moze ze ma zafixovano ze strategie rovna se spickove graficke effekty. To je ale jeho problem.
-
Mr*kosoft a jejich monopolisticke praktiky. Další DX budou zase jen do Win8?
-
To zní jako rozumný názor. Ale podle mě má větší vliv skladba hráčské populace. Ta úplně jasně vyvinula do stavu, který nepřeje jakýmkoliv hrám, ve kterých je třeba přemýšlet a učit se. Ač to možná pro některé může znít divně, i ty nejhloupější RTS nutí hráče něco dělat, a to je na většinové publikum (které nekoresponduje se situací v naší zemi) prostě moc. Nemluvě o hrách vyžadujících kromě taktiky i skutečnou strategii a týdny učení. Trhu už nedominují geekové, ale herní BFU.
-
Tak pardon, měl jsem si to najít dřív, než jsem něco napsal. Bylo to jen pro vista a vejš, r.v. 2006.
-
Jenom dotázek: Co pamatuju, tak na XPčkách DX10 chodí, ne?
-
Heroesy chapu(i kdyz grafika u tehle hry je to posledni co ji zabilo),ale s cim mas problem u Civilization,to nevim.
A nemyslis ze si trochu protirecis? Grafika je to posledni co te zajima,ale nekolik her jsi kvuli ni prestal hrat *2*
Na grafice ocividne zalezi i u strategii -
Urcite existuji i strategie zamerene na MP. Ale myslim ze jde o mensinu her. Takze tvrdit ze strategie jsou hlavne o MP.... Ja si naopak myslim ze u dobrych strategii hrace MP prilis nezajima
-
na druhou stranu jsou strategie, kterým by izometrické zobrazení uškodilo - třeba bitvy v Total War nebo série The Guild
ale s tou civilizací bych souhlasil, tam 3D zkrátka potřeba není - když jsem volil na Steamu mezi Civ 3 a 4, obě ve slevě, získala si mě trojka svou starou krásnou izometrickou grafikou z přelomu tisíciletí