Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobně doufám že to jen bublina nebude. Většina lidí kteří VR zkusili jsou jím nadšení a remcají jen ti co na něj nemají. Bez masového rozšíření headsetů ovšem nevznikne základna pro kvalitní hry, takže je to začarovaný kruh.Mám doma VIVE a realita je bohužel taková že není moc co hrát. Out of Ammo byla mimochodem dost kravina která zabaví maximálně na pár hodin i když nápaditá rozhodně byla. Prostě taková minihra. V propracovanosti hry teď asi vede novinka Arizona Sunshine ale tam je taky herni doba single player kampaně cca 3-4h
  • Doufam ze VR nesplaskne, je to budoucnost a tesim se na dalsi parby. Tedka vysel arizona sunshine a je to celkem dobry, ma to svoje mouchy, ale dobre jsem se u toho pobavil, abych byl uprimny v zivote jsem nemel ze hrani silnejsi zazitek. Velka nevyhoda je rozliseni, ale neni to nic co by mi zkazilo zazitek.
  • Tak co, kdy můžu čekat vydání DayZ? To se snaží o utržení nového rekordu v délce vývoje hry?
  • Hall by neměl předpovídat budoucnost, je nevěrohodný, podle jeho předpovědí jsem měl touhle dobou v DayZ sedět v vlastním bunkru zakopaném pod povrchem, na povrchu vlastnoručně poskládané auto a proháněl se v horším případě v betě, po krajině plné divoké zvěře a různých tipů zombie nepřátel. Místo toho běhám po mapě s přecitlivělým Balounem, postavou která má každých 10 minut hlad a žízeň, při hledání řeky kde bych se mohl zchladit z hypertermie.
  • Exkluzivity vznikaji, aby si vubec nekdo kupoval platformu na ktere bezi. Jinak by samozrejme nemelo smysl volit horsi platformy, kdyz jsou na vyber jine, ve vsem lepsi.
  • 1. Dit ta hra vypadá jako kterákoliv jiná ZDARMA přidávaná k cereáliím nebo Mcmenu, kvůli tomuhle si fakt nikdo VR nepořídí, chtít za něco takového peníze je ostuda.

2. VR bublina nám splaskne možná rychleji jak 3D TV bublina (A cena tam rozhodně nehraje roli celé VR je fail! ostatně 3DTV je dnes za babku a nikdo to stejne nekupuje) *1* *1* *11*
  • Ke komentarum nize: Hall uz dlouho nema s DayZ nic spolecne. *3*
    A k clanku: Zajimave ze nekteri vyvojari zacinaji az ted prichazet na to, co selsky rozum predvidal uz v casech neskutecne zahajovaci marketingove masaze ohledem VR. Ze to bude zase jenom jedna z umele nafouknutych bublin, ktera naprosto logicky splaskne. A to samozrejme z duvodu vykonove narocnosti, porizovaci ceny a nekvalitniho zobrazeni. Ze pan Hall na tuto vlnu naskocil je jeho problem, navic s hrou takove urovne, jakou by jeden cekal od cetek zdarma pribalovanych k vsemu moznymu. *5*
  • Deana Halla a spol. nech drži klamarsku hubu !
    Malo by byt na neho podane trestne oznamenie za podvod menom DayZ *10*
  • Halla by mel za DAyZ viset a ne furt poustet svoje moudra...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit