Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    This Curse
    This Nightmare
    This Battle
    How will it end?
    http://static.giantbomb.com/uploads/scale_super/7/77538/2579273-5181428596-14619.jpg
  • Miyazaki, Miyazaki... DIKY! Byt hre v nazvu schazi sluvko SOULS, tak rodina DNA v krvi ji kolujici se nezapre! Stycnych bodu je vic nez dost a z bossu mi az ukapla palcive radostna slza. Nekde jsem snad zaslechl, ze cilem tehle hry je lamat hracum skze gamepady, klavesnice, mysi, volanty a kdo vi co jeste ruce a tim tocit motory jejich trpelivosti do ruda – narozdil od druhych Dark Souls se da v tomhle pripade podobnymu tvrzeni verit. I hudba z teastu ma to co chybi celemu soundtracku z aktualni Souls hry – "I WANT TO DIE FOR A REASON THIS TIME! PLEASE."
    • maros.goc
      Co chyba tomu soundtracku? Motoi Sakuraba je génius
      • Tak si poslechni jeho soundtracky k jednicce i dvojce a srovnej si je. Ten novejsi moje usni bubinky zrovna dvakrat nerozvibrovava – jen pusa ma tendenci zivat.
        • maros.goc
          2ka ma pomalsie a menej epicke, resp menej chytlave ako 1 ale určite nema 2ka ten ost horsi.... Holt sakuraba robi rocne 300 skladieb, za tie roky sa pripadny stereotyp proste musel niekde ukazat... Som zvedavy kto robil ten vo videu, fantázia
          • Malleth
            Pro mě byl taky soundtrack ke dvojce slabej. Přišlo mi to jako rutina. Asi tak tři skladby trochu vyčnívali, ale jinak nuda. DS1 a třeba Eternal Sonata, kterou taky dělal byli úplně jinde.
            • Problem bude v tom, ze Sakuraba dovede hudbou vystihnout a ilustrovat dusi hry. Jenze tam kde nic neni, ani smrt nebere ☺
  • Trochu mi to připomíná i skvělé Nightmare creature 2
  • seprah
    ¨vypadá to úžasně. DS2 byly výborná hra, ale moc jsem se těšil a doufal, že Miyazaki se zase vytasí s nějakým "Souls" titulem. Nemá t sice Souls v názvu, ale ten feeling z toho jasně dýchá a ani absence štítu mi nijak nevadí, tohle prostě bude zase jednou bomba, která mě přiková k židli na pěkných pár desítek hodin. Jen doufám, že se mi nějakým způsobem podaří odstřihnout od všech gameplay záběrů a všemožných informací, abych pak doslova vešel do neznáma *1*
    • Výborná hra to je, ale už to není takový Art jako jednička... Ale tohle vypadá znovu na umělecké dílo...
  • XXHUGOXX
    Awesome ! *4*
  • tomocz
    No ne, ono to i graficky vypadá docela dobře. Teď jenom ještě jak to bude vypadat až to vyjde (ano narážím na gameplay záběry DS2 před vydáním vs. finální verze)...
    • PravyMonty
      Co jsem slyšel, tak ta grafika se v DkS2 lišila od těch pre-release záběrů lišila, protože by to PS3 a X360 nerozdýchaly(Nejsem členem PC master race, jenom píšu fakt). Toto naštěstí vychází pouze na PS4, takže se (snad) není čeho bát.
      • tomocz
        No popravdě ona i na PC stála za prd :D Ale je fakt, že když je to na PS4 a nejsou omezený starýma konzolema, tak by to mohlo vypadat líp...
  • V ukázkách ani zrnko otevřeného prostoru. Škoda.
  • maros.goc
    To je umenie
    • kde?
  • P1trs
    hm vypada jako ze to maj uz skoro hotovy, jinak v podstate DS akorat bez stitu a kotoulu
    • kotouly pujdou delat jestli sis nevsiml a taky jsem videl neco jako stit
  • to je ale líbezná vesnička, akorát nechápu proč jsou všude ty portály, v Japonsku asi už ani nepoužívaj dveře a všude maj jen portály

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit