Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Volejte záchranku. Měl sem pocit že se mi na chvíli zastavilo srdce
    • Keyz
      To bych rovnou volal pohřebák *15*
  • PreidaQ
    No ačkoliv na mě trailer z E3 působil velmi atmosfericky a vypadal úchvatně, tak tohle mi připadá až moc spíš "jenom" jako další DS.. což je možná trochu škoda. Uvidíme.
    • Lawliet
      Jako další DS. Na DS už je podle mě pramálo, co vylepšovat (soudím podle jedničky) Herní mechaniky jsou zvládnutý na jedničku a co není rozbitý, netřeba opravovat.

Na druhou stranu dělat podle mě do nekonečna pokračování DS a ždímat značku a universe by bylo nanic a jen by mi to hru znechutilo u stopadesáteho třetího pokračování. Pokud ovšem vezmou onu vypilovanou techniku a šoupnou ji do nového "kabátku"/světa a přidají nějaké identické prvky nové hry, tak proč né? Milovník hardcorové rubačky může jásat! Má přesně ten typ hry, co miluje a nepocituje hořkou pachuť ždímání universa.
  • PravyMonty
    Z toho traileru to vypadá, že tam budou nějaké stealth prvky(jak schovával mrtvolu mrtvého čokla) a že bude hlavní hrdina/hrdinka loven/a měšťany(chodí tam naštvané davy s loučemi, jakoby chtěli někoho upálit a hrdina vypadá podezřele nelidsky).
    • Mrtvola mrtvého čokla :-D
  • Takovej gothic God of war. Zatím to tak na mě působí. Sice to nebude tak zběsilé, ale trochu mi tu hru evokuje.
    • Lawliet
      To je hodně špatný přirovnání. *1*
      • Však uvidíme... *3*
  • Uz vidim tu zprasenou PC verzi :), jestli se ovsem na ni vubec tenrokrat dostane.
    • Keyz
      Jestli bude zprasená tak snad ne.
      • Jak sprasená? Dvojka je dost dobrý port, graficky dost vylepšena, plynulé FPS, bleskové načítaní co víc si přát??? K+M se už taky dá, sám jsem to jen tak ze zvědavosti zkoušel a bez problémů. Sice to není nejlepší letošní port, to je bezesporu Lords of Shadow 2, ale také není nejhorší- tady máme nového Wolfa, kterému se nenačítají textury, propady FPS jsou limitující hraní, další špatný port je i nový Thief, který nesmyslně žere 2.4 VRAM, což je naprosto ujeté, když hra nemá ani pořádné hd textury
    • Nemusíš se vůbec obávat, jelikož hru vydává Sony, tak ji na PC nikdy neuvidíš....
  • ten človek (hidetaky mizajaiky) je nemocny. ja mam rad temne hry ale tohle je, nevim jak to presne vyjadrit, jakoby "satanisticke". A imo hry by meli človeka vest k nečemu pozitivnímu, hlavne když je to delane pro mlade lidi. negativnich veci je dost v skutečnem svete
    • maros.goc
      O com to ty sakra trepes? Take chujoviny si pis pod novinkami hier ako Manhunt, Postal 2 ci RapeLay, ale nie pri Bloodborne ktory zosobnuje nadherne dostojnu temnotu a elegantnu tuzobnu podstatu pekelnych vizii....cize velke umenie... A teraz sup sup do kostola a vyspovedat sa
    • Lawliet
      Ty si asi pleteš lidskou povahu s nějakýma motýlkama.
    • Malleth
      To dělá aby hra byla realističtější. Jak bylo kdysi řečeno v Matrixu, člověk definuje realitu skrz strach a utrpení *3*
    • wenceslaus
      ihmo hry by měli člověka bavit, ne vést nebo vychovávat.
    • wenceslaus
      Nemyslím. Zdravý člověk dokáže rozlišit zážitek (hru, film, hudbu...) od skutečnosti.
      Osobně mám moc rád setting jako je World of Darkness a poslouchám nejvíc hudbu od grunge po NIN, ale pokládám se za optimistu-idealistu co raději otevře okno než aby zabil mouchu :-D
      • maros.goc
        Ja tiez :-D pocuvam satanisticky black metal, ci zvrateny deathmetal, no tebou spominanu muchu ja zabiť proste nedokážem a snazim sa ju dostat von cez okno, ak sa mi to nedari, tak ju proste necham lietať po dome :-D
    • Jack1947
      Není to hra pro tebe tak to nechej být. *3*
  • kennyB
    Sakryš, vypadá to skvěle. Ať je to v DS stylu, prosím.
    • Tak to snad uz je patrne z toho videa, ze je to jak pres kopirak DS.
  • Škoda že se nepotvrdilo, tešil jsem se na Demons Souls 2. Nějak se mi víc líbila celkově tématika Boletárie a způsob změny v ducha při smrti hráče (a s tím spojené vlastnosti chování nepřátel ... když byl hráč duch tak mu nechrastilo brnění a nepřátelé ho neslyšeli atp.). Namísto zombáků kterejch je teď všude přezombeno :).
    • Tak uvidíme jak se Bloodborne vyvrbí, třebas přinese zase nějaké WoW/WTF momenty jako první Demons Souls :), když bude zas zasazen jinak, do jiného univerza s jiným pozadím a jinými charakteristikami atp.
  • takovej akčnější Silent Hill takhle od pohledu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit