Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor
    "...přináší pořady s nadhodnotou, které nejsou komerční, nebo podporuje žánry, které by jinak nevznikly nebo nepřežily..." "....Nejsou společensky uznané jako umělecké forma. Na rozdíl od filmu, dramatiky, divadla nebo hudby, Kodex ČT ani Zákon o ČT nic jako hru nebo videohru nezmiňuje " - Je na čase jasně ukázat že na veřejnoprávní jsou zase všichni jedničky .
  • Rusi porad , protoze byl moc sledovany.......Proc by ne, moc divaku, moc prace. Prasule budou stejne z povinnych poplatku a maji klid.
    • Game Page (rat 0,4%, tj. 32 000 absolutně, share 2,70%)
      Přímo mraky diváků *1*
      • Zdenda666
        No ve skutečnosti mají nebo spíše měli 3x tolik.Teď to už asi 3x tolik nebude, ale stále jich je nebo bylo mnohem více než GP
        • 3x tolik? Koukám další člověk, co naletěl na tiskové zprávy s výsledky dvou vyhypovaných dílů... my se tu ale bavíme o dlouhodobé sledovanosti.
          • Moc by mě zajímalo jak se dá vyhypovat herní pořad, který měl tady maximalné jednu reklamu týdně a to v den vysílaní, popřípadě jednu,dvěreklamy v TV den před vysílánim, ale budiš nechám tě si myslet, že vyhypovaný byl.
            A co se týče dlouhodobé sledovanosti tak GP takovou sledovanost měl dlouhou dobu.Už když šel na RP na COOL tak těch 30k měl to není žádné tajemství.
            Je jasné, že tolik určitě nemají, ale celkové by mít 2x více mít mohli.Pořad je to lepší co se týče her a je na COOLu, který má všeobecně vyšší sledovanost jak CT2.
      • Re-Play na tom není o moc lépe, tuším něco kolem 0,6% - je prostě vidět, že cz herní pořady v takové podobě v jaké jsou, nemají šanci přitáhnout větší pozornost.
  • "Nedelame talentove souteze" - takze StarDance vlastne nebyl zadny prejaty porad a uz vubec ne soutezni...Taxik take neni prejaty porad ze...jeste ze ta gamepage az na par vyjimek stejne nebyla moc dobra
  • klikám na recenzi por royal 3 a skoci mi tam konec gamepage *1*
  • Je fuk proč či jak to zrušili...poslední rok to byl už vrchol nevtipu a nudy...začal mi chybět ten starý dobrý GP...bohužel ale

R.I.P Gamepage
  • Protože ČT strááášně podporuje nové umění. Už se tám nedá sledovat ani Události.
  • Podle mě ten pořad prostě stá za pi*u, není třeba podrobných vyjádření.
  • To je vcelku rozumne vyjadreni. Jedine zaskobrtnuti je ona otazka podpory nekomercni herni sceny, ale ta by pro vetsinu nebyla zajimava. Konec koncu, linuxu se televize take nevenuje.
  • Zdravim,

mam na vas co tu pisete sva moudra hipotetickou otazku. Kdo mi posle nejzajimavejsi koncept TV poradu, ktery bude zajimavy. Tak se s dotycnym sejdu a treba se podari jeho napad rozvinout a zkontaktovat s nejakym sponzorem )). Co vy na to ? Jsou prazdniny. Poradnej porad o hrach neni nikde videt.

Pripadny koncepty prijimam tak do nedele na stexude@seznam.cz . Pak sem postnu zda vubec neco dorazilo )).

Mejte se.

SteXudE
    • hipotetická...myslíš, že hroch pozná svojí tetu? Já jsem slyšel, že se spolu hroši občas dost perou *3* *4*
  • jediné co z toho seriálu pamatuje je, že ten týpek měl mezi zuby mezeru že by tam mohli postavit dálnici :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit