Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V roce 1999 jsem tenhle pořad hltal a dá se říct že i několik dalších let, ale v dnešní době už se na něj kouknu jen vyjímečně. Internet mi dává mnohem víc informací a i videorecenzí. Tam podle mě info o hrách patří. Časáky už taky nečtu. Takže se určitě kvuli tomu nebudu věšet.
  • A je to tady. Kdyz delaji stejny porad komercni televize, mohly by byt na CT stiznosti a CT problemy nepotrebuje. Kdyby to rekli rovnou, tak se to da pochopit.
    • Deti zase si hraji s minuskama, nebo co? :)
  • No jistě,hlavně Jasně a spolehlivě tyvoe *6*
  • Sice hry miluji, ale upřímně ten pořad stál za prd
  • Jsou to pouze kecy,které se nedají číst.Kdyby se zapátralo ve článcích co se týkají rušení jiných pořadů byly by to stejné kecy.Prostě peníze jsou peníze a p.Dvořák neumí ani odpovědět veřejně je to pod jeho úroveň.Tento pán by si měl uvědomit,že je jen člověk a nemusí být stále v tak vysokých funkcích. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Izmæl
    Hm, tak papá GP, stejně jsem se na tebe v poslední době díval jen, abych porovnával s RE-PLAYem a navíc jsem koukal jen na netu a to z jediného důvodu - mohl jsem tam přeskočit ty trapné pseudo-fóry.
  • Jeste ze je tu alespon ten indian.re play je fuj
    • Indian? si spadl z jabloně ne
    • Trol.diskuzni
      RIPfail je ještě horší než Gamepage... Přibližně na úrovni Topstar magazínu, řekl bych.
      • deridon
        hele už ses vrátil.. jaká byla dovolená s rodiči?
        • Tak jak tvoje. Je prevda ze tva Mati ceka od tebe miminko ?
          • deridon
            tudum tsss... *15* být na zakládce tak mě to asi naštve, tyhle nadávky a narážky na rodinu byly celkem populární *1*
            • deridon
              no já myslel, že to bylo tak něják na všech školách? teda aspon u nás v karlovarském kraji, se na základní škole děti uračeli vždy uražet nejdřív danou osobu, ukazovat fakáče a za fakáčem dlaň jako zrcadlo, aby oběť fakáčka nemohlo odrazit fakáče na utočníka svým zrcadlem.. a pak přišli nadávky na rodiče
            • opravdu uráželi tvou rodinu? Musel jsi míti krušné dětství *9*
        • Bol v tabore Poupátko
  • no spis ta pointa je tak nejak krehka, sam Fridrich se ztraci ve vyznamech a principech... ono to zni temer jak z Robina Hooda...ale ve skutecnosti je tezsi rict jednou vetou: nechteli jsme se o to starat nez napsat sahodlouhou esej na tema pomahame slabym, jak uz bylo receno trochu extremne: at si dela kdo chce co chce, ale ne za nase prachy... co se tyka formatu videoherniho poradu je to stale minoritni zalezitost a herni odvetvi, presto jak je silnym hybatelem a vydelecnym subjektem, je stale v Cecham brany jaksi s rezervou.. a proste ve finale to bude vzdy "jen" o penezich a budeme se tocit v kruhu, protoze Fridrich asi nebere par korun a neni na svem miste jen za heroicke smysleni, potazmo rozsevani pravdy a spravedlnosti po udoli Ceskem... dela co musi aby penizky behali ve spravnem smeru, takze ty kydy okolo jsou v podstate jedno
    • victor
      Je krásné od někoho z ČT slyšet že se zbavují jednoho formátu kvůli tomu , že se stal moc komerčním (Rofl - Cool představuje jedinou konkurenci a přitom jedou ve stejných stopách )
  • 5 Feťakov pokope. Cim im platili ? travou,fetem,Pikem ??? *5*
  • Ja nevim, me se tolhe libilo mnohem vic jak replay na coolu, me se zdalo ze moderatori na ct byli lepsi nez ti v relpayu (jak tam nekdy dokazali vyslovit nazev hry nebo jmeno, by clovek blil). Vzdy sem si rikal, ze na CT davaji pi*u, akorat obcas aspon ten GP, ale ted to bude uplna pi*a. Ted tam budou jen dokola ty pos*any dokumenty o valce, koho to omg este zajima, historie jo, ale dejte uz konecne pokoj se svetovejma valkama. Posledni vec co me mozna obcas donuti to vubec prepnout bude zazracna planeta, o ct 1 nema cenu mluvit, to kdyby prestalo existovat, si ani nevsimnu, na to snad neprepnu nikdy.
    • Promiňte pane, ale buď jste strašně mladý, že si neuvědomujete, co povídáte (v lepším případě) anebo jste zkrátka a dobře normální buran (ovšem přesto děkuji za projevený názor, svoboda slova jest důležitým prvkem demokratické společnosti, ovšem ani konstruktivní kritika není zakázána) *3*. Má úcta.
      • Ještě je možná kombinace obého: strašně mladý buran. Ale z toho časem vyroste, minimálně z toho "strašně mladý" *3*
    • Naopak. na CT 2 dávají velice kvalitní pořady. Ale to je otázka priorit. A ty dokumenty o válce si představ, zajímají pořád spousty lidí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit