Přejít na výpis diskuzí
Podrobné vyjádření ČT ke zrušení herního pořadu Game Page
10.7.2012 | Redakce Games.cz
142 příspěvků
-
Btw, hry jako umeni spolecensky brany proste nejsou. O opak se snazi velika spousta tvurcu (treba takovy Dan Houser z Rockstaru) a ve svych vyjadrenich to davaji jasne najevo. Snad se to casem zlepsi :-)
-
Panebože,,, tohle mne nutí už něco napsat. Zalobované téma ubrečených tvůrců a aktérů. Nikoho to nezajímá. X článků o tom, že zrušili pořad, která stál za ....., byl stupidní, rádoby scénky stupidní. Celá LEVELOVÁ ubrečená banda. Nikdy už od dob SCORE TV nedosáhli kvalit pana Tukana a spol. Prostě jsou pryč a díky bohu za to. Ten pořad byl infantilní a jestli něco dělal, tak se snažil svou formou zavděčit nějakému"stereotypu" mladého pařana. Tak se nedivte, že to nikoho nezajímalo a zrušili to. Ten pořad stál za velké .....
-
-
Souhlas. Pořad byl naprosto k ničemu a těm hlupáčkům, co tady vykřikují o obrovské sledovanosti:
Na webu ČT je GamePage řazeno mezi "Nejnavštěvovanější" či "Nejoblíbenější" pořady, nikde ani zmíňka o SLEDOVANOSTI V TV. -> Je logické, že na webu ČT je GamePage oblíbený, jelikož jeho pár fanoušků má dohromady větší zájem o pohybování se na internetu než drtivá většina lidí, kteří na ČT2 sledují pořady o vážné hudbě, divadle či historii... *7* -
-
Tak Pane Trolle, zase jste uhodil hřebíček na hlavičku. Až je mi líto nedocenění Vašich kvalit. Kdyby raději dávali "klubové filmy" v nějakou lidskou hodinu a ne v době, kdy se na TV dívají jenom příležitostní návštěvníci alkoven. Kupříkladu Princezna Mononoke. Mnohem lepší, než drtivá většina evropských pohádek (samozřejmě nejen pro děti), ale pochybuji, že se na ní bude jakékoliv díte dívat někdyv době kolem půlnoci. A opravdu mi kauza game page přijde jako dělání z komárá velblouda.
-
-
Taky s tim souhlasim pořad mě urážel svojí trapností a formou podání jestli existují nějací fanoušci tak nevim co si mám o nich myslet. *7*
-
-
S tímhle taky souhlasim.
-
To myslíš vážně?
-
-
S tím souhlasím. Ten pořad stál opravdu za ho*no.
-
A on tě snad někdo nutil se na to dívat? Ten pořad měl své fanoušky proč máš potřebu se z toho radovat?
-
-
Dle mého skromného názoru Milan Fridrich LIBOVE vyfakoval do assu tvůrce těch trapných otázek. Jeho odpovědi jsou naprosto logické a správné. Děkuju Milane!
-
-
Dle tvého možné, dle mého vyfuckoval všecky hráče her, na PC i konzolích, řekl, že jsou banda nesvéprávných idiotů co nestojej ani za zmínku pro jeho slavnou televizi, která je přece určená restituentským pánbíčkářům(stačí se podívat na průměrnej obsah ČT2 a dojde Vám, že než hráči her jsou daleko důležitější největší vrazi v dějinách lidstva, proti kterým jsou Hitler se Stalinem pouťový komedianti)
-
-
Někdo se rád kouká na to jak někdo povídá o hrách a někdo raději ty hry hraje. ;-)
-
Takže nakonec to je vlastně i dobře:) ukončilo se to trapení a pokud bude další kanal tak alespon budou mít možnost se ukazat v plné sile :)
-
Chápu že k GP máte jakési nostalgické pocity ale mi jeho zrušení ani zas tak nevadí , re-play je mnohem lepší ....
-
-
Na mě je replay až moc "cool". Většinu pořadu tvoří supercool znělky, hry jsou komentované jedním hlasem - recenze se tak jeví velmi neosobní. Jednou si dám tu práci a spočítám si, kolik vysílacího času je promarněno nesmyslným listováním v menu pořadu, znělkami apod. Bude to minimálně tak dlouho, jako zabíraly trapné scénky v GP.
-
-
Jo, re-play je s těma ultradlouhejma znělkama a předělama dost otravnej. Když dělali grafickej redesign, myslel jsem, že to zkrouhnou, ale oni to nechali úplně stejný. Nechápu.
-
-
Re-Play je lepší jen v určitých věcech, jako aktuálnost. Spíš bych řekl, že je jiný.
-
-
což vzniklo hlavně tím, že Gamepage se točily vždy 4 díly, v podstatě měsíčník jako papírové časopisy, nikdy mi to nepřišlo jako problém
-
Přesně tak, také bych s tím slovem "lepší" nebyl tolik liberální, co se RE-PLAY týče.
-
-
-
Čert vem pořad, ale povězte mi, kde ten hipster na fotce vpravo, koupil ten skělý kabát? Je přímo k sežrání *14* *14* *14* *14*