Přejít na výpis diskuzí
Podrobnosti o Deus Ex: Mankind Divided - Adam Jensen hraje na dvě strany a používá nové augmentace
9.4.2015 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
Autor je podle mě až zbytečně kritický. Sice mě taky docela štve, když se z Česka dělá ruská enkláva a z Prahy trochu klidnější Moskva. Ale jinak sem hrozně rád, že se vývojáři velkejch her inspirují i naší zemí. A konec konců, proč by je zase tak moc měly zajímat detaily, kterých si všimnou jen naši hráči. Tak velkej tržní potenciál asi nemáme, aby jim to stálo za tu námahu. Mě bude bohatě stačit, když z Česka neudělaj Tatarstán, nebo jinej zapadákov. (Doufám, že sem teď neurazil nějakého obyvatele Tatarstánu.)
-
Vidim to stejne Witcher 3 hadr....
-
Těším se atd. atd.
Ale OT: zdá se mi to, nebo se bar liku a disliku, nějak zužil? -
samozřejmě, že to tak určitě nebude. může ti to připadat, protože na zabití člověka můžeš využít spoustu serepetiček - od tichých, ale smrtících akcí, po rambo style, či klasické přestřelky - a to se ukazuje v trailerech dobře. kolik toho ale potřebuješ, abys někoho omráčil či obešel? teoreticky stealth akci zvládneš beze zbraní, augmentů a interakce s nepřáteli. a to asi v takových pr článcích a videjích moc atraktivně nezní. zatím propagují, že je možné všecko, co bylo v předchozích hrách, navíc ještě propracovanější. pokud se toho opravdu drží, tak bude propracovaný i stealth styl... neměl bych obavy
-
tak nezapomeňme, že špatná čeština vadí jen hrstce čechů a zbytku světa to bude ukradené. Navíc "utulek" nezní zas tak hrozně. jestli to chápu, sjíždí se tam lidé z celého světa, tak se ten název mohl trochu přizpůsobit. spíše jsem zvědavý, jak to vysloví postavy ve hře. to samé s českou angličtinou. nás čechy to bude trochu trhat, ale zbytku světa to bude šumák. buďme rádi, že tam ta praha vůbec je, a že tam jsou dokonce i pasáže, kde to opravdu vypadá na prahu.
-
Ale já si to zasloužím, jsem prostě příliš roztomilý medvídek *2*
-
maros.goc: čo sa deje ? napísal niečo negatívne na tvoju milovanú hračku a tak ideš kopať do hry ktorá sa zase páči jemu ? *1* krásne patetické...
-
Třeba tam bude scéna s ničením sochy svobody a vzestupem unatco. Dávalo by to i smysl, ale i tak by to vyžadovalo scénář co bude mít hlavu a patu.
-
No, uvidí se. Kdyby vypadala bojová stránka lépe než u předchůdce, bude to lepší (za stealth složkou byla fakt hodně vzadu). Vypustit nonsenzové boje s bossy by taky nebylo ke škodě. Mohli by to udělat jako v prvním díle, kde člověk hledal killfráze. Jinak platí jako vždy. Fanda si to asi pořídí, i když to nebude moc dobrý, normální člověk uvidí dle hodnocení a nemalá skupina trollů a rejpalů spustí pokřik hned. Pro lidi co začnou okamžitě s frází dřív to bylo lepší, vřele doporučuju si zahrát Deus jedničku znovu, pro masochisty klidně i invisible war a project snowblind.
-
S článku to vyzerá, že deus ex mandking divided bude mať hlavne prepracovanú akčnú stránku a stealth pôjde trocha bokom. To nieje dobré. *9*
-
To jsem zvědav, jak to všechno chtějí narvat před děj jedničky. Přeci jen podobná hnutí nejsou na dva tři roky a moc času jim tam nezbývá. HR byl v podstatě prequel, v jedné z posledních misí dokonce byly mailové odkazy na projekt, z kterého se vyklube virus v jedničce (a dalších mnoho skrytých pomrkávání). Jsem zvědav, asi se kluci scénárističtí troch zapotí.
-
skutocne, hipster sa nezaprie ....kupis si ubohy Dex? vsak ta hra je strasne plytka, a cyberpunkovy feeling ani zdaleka tak silny ako v Deus Ex, Dex je cely taky kostrbaty ....ale hlavne ze sme si rypli do krasneho dielu Human Revolution, hlavne ze sa citime ako hipster iduci proti prudu ze ;)
-
krasa uplne spica!! :) Jensen bude tentokrat nieco ako volavka ;) Hratelnost bude zda sa otvorenejsia, len s tym Utulek Station to prehnali veru :D ale to je len smietka bezvyznamna v hromade plusov, pre mna Witcher 3 prestava existovat, a nadsenie je zamerane len na Mankind Divided :D Na jednej strane ma to mrzi, no na druhej strane velmi tesi :)))
-
uzasny komentar, proc ho sem pises?
-
HYPE effect initiated *1*
-
Vypadá to jak HR, tu nastavení zbraně si vypůjčily z crysis ne? snad tam nebude taky tak dementní boss nakonci ten byl vážně pain in ass.
-
Po zklamání s patetickým třetím dílem se tomuto (dle všeho akčnějšímu) pokračování vyhnu. Ušetřím peníz raději na knihu od Gibsona, nějaký zajímavější projekt na KS (popř. koupím Dex), nebo tak něco...