Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek
    Wowko má kromě zabíjení prasat nějaký příběh?
  • SnakePlisken
    Nemyslím si, že vyjdou knihy. Aspoň si nemyslím, že by byla priorita vydávat knihy, které popisují to, co si milióny hráčů zahráli na vlastní kůži. A pro tu menšinu, kterým se líbí příběh WarCraftu a nehráli WoW, se to nevyplatí vydávat.
  • SnakePlisken
    To je vývoj příběhu. Před W3 o nich nikdo nevěděl. :) Nikdo nežije věčně.
  • SnakePlisken
    Jeví se jako dobré hry. Wildstar jsem si zahrál na GamesComu, ale nedával bych jim božské možnosti, jak to někteří dělají. Žádný "WoW killer" z nich nebude, ale uberou WoWku hráče.
  • To sis pěkně naběhl
  • Ty ouchyle! co te to zajima *12*
  • TheGGG
    Tak to jsi velký pán, už máš za sebou i první poluci? *3*
  • Dobrý, člověk se pořád učí *3*
  • Pokud uz chces opravovat, tak se nauc gramatiku. Chces tam radeji " Deti na to prijdou sami" ? Jeste ze jsem se narodil v minulem stoleti....
  • pokazde se clovek vrati k wow ? xD možno kebiže sa WoW vrati v čase do TBC maximalne Wotlk možno by som porozmyšlal, ale to čo je teraz ...
  • A kde ne?
  • Wowko už je pár let jen přežívající mrtvola. Dobré to bylo ještě s prvním datadiskem, pak už to byly jenom omalovánky pro děti *9*
  • DIII je Diablo ? Taková ta nekonečná klikačka ?
  • "mame spoustu casu na gear" to jako, že chodíte dokola ty same dungy kvůli výbavě ?
  • samy ? takže kluci ne ?
  • Nesmis si to tak brat. Jsou to deti, ktere sitakhle zvysuji sbevedomi. Z nedostatku socialni inteligence jim ale nedochazi ze takovahle seberealizace jim bude ve skutecnem zivote k nicemu a spise ke skode. Protoze s takovou, s jakou se zde vyjadruji je kazdy posle do p*dele. A pokud si detsky tupe mysli ze je to neovlivni....no skoda mluvit, prijdou na to samy:-)
  • Zakázané je i slovo seme*o, v tiscali mají ty hlavy rozm*dané...
  • Další datadisk by se mohl jmenovat třeba - rozzuření šmoulové útočí, samo trapný joke, ale tahla hra už fakt nee, teď je to už jen neustále se dokola opakující dojná k r á v a pro závisláky, když tak bych přivítal WoW2, jen to asi nikdy nebude. Ono když se nad tím tak zamyslím, tak žádná onlinovka nestojí za to, aby člověk 1/2 svého života proseděl u hry, ale to je trochu jiné téma :-)

Takže krá*a je zakázané slovo, tiscali vy už to také mate v palici pořádně vyj*bané
  • Říkejte si, co chcete, ale podle mě autorovo tvrzení "o bludu že je wowko out" chtělo koule :) Líbí se mi jeho nadšení....jinak je to jen těžká propagace a snaha zaujmout někoho warcraftem a vším kolem toho DNES :)
  • Jaci asi jsou v realu lidi,co schvalne na internetu/ve hrach stvou lidi a jeste z toho maji radost? Elita spolecnosti to asi nebude....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit