Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thorar
    Já jsem sem přišel nedávno od konkurence právě kvůli diskuzím, které mě tam už štvaly, a on si člověk fakt nevybere. *1*
  • TheGGG
    http://www.tgs.net/media/images/productimage-picture-level-80-draenei-mage-wotlk-epic-gear-over-2700-achievements-enchanter-tailor-and-more-1257.jpg

haha a to je jeden z těch lepších
  • Mě je již opravdu fyzicky špatně co se stalo z komentářů na games.cz, to je opravdu přes čáru (omlouvám se, že to píšu, ale musel jsem)
    Z těchto komentářů nedozvím nějaké zajímavé informace k tématu, to dříve zamrzne peklo. :( Jediný web o hrách kde je ještě nějaká úroveň, ale ty komentáře :(
  • v tomhle s tebou souhlasim, ta hra je nevkusna a kycovita... ale to by mi nevadilo, prusvih je, jak je ta stylizace infantilni, modely a barvicky jak mikiho klubik.. schvalne se nekdo kouknete jak vypadaji hrdinove na 95 levelu, to uz je bizarni panoptikum mydlovych bublin, cukrove vaty a kralicka azurita ... opravdu osobne neznam cloveka, kteremu by to neprekazelo ve hrani
  • Taky mám radši totalitu. Souhlasím.
  • TheGGG
    Proti PC ani slovo, sám na něm hraji. jen pc hráči se chovají jako kdyby založili videoherní průmysl
  • Asi tebe ty bambulo, kdyz tady pises *12*
  • Ty ramena z klů jsou fakt paradni *5*
  • Ty mas dobrou pc obsesi :D
  • vy dva jdete radsi zpatky do sauny
  • Patřilo dolů na GGG, omlouvám se. Kdyžtak to prosím smažte jako duplicitní příspěvek. Děkuji ještě jednou se omlouvám.
  • Kinet1c
    pretoze sa chce vyjadrit, ma na to pravo ci ne ? tak ako ty si sa vyjadril na jeho vyjadrenie atd
  • No dívej, Jindra už srší vtipem, GGG ten je v kondici pořád... To zase ještě dotáhnou.
  • Kinet1c
    nemusi tam byt "is" Everybody's aj takto moze byt, a ked sa mu nechce to pysat presne tak, tak je ako ja tiez si nedam extremne zalezat, hlavne ze o tom viem ako to ma byt can not = can't, will not = won't, atd atd atd, toto vsetko sa da pisat takto cant, wont, vsetko sa da aj inak a stale spravne, ked sa vyjadruje iba na fore ci iba chce robit frajera, nemusi to byt extra spisovne a ja uz vonkoncom nepisem tak, mozno ani slovensky :D, ale ma to nezaujima, kedze nerobim v takom odvetvy kde by som to nejak potreboval. Ked chcu byt cool tak nech su aj s chybami
  • Je fakt podivné, že platí rovnice: Čím větší debil, tím více se ohání svobodou slova.
  • Je fakt podivné, že platí rovnice: Čím větší debil, tím více se ohání svobodou slova:)
  • TheGGG
    Souhlas, nebo aby rovnou krachl.
    Ale musím teď na blizzard být hodný mají u mě plus za to jak u DIII vyj*bali pcčkáře a vydali luxusní verzi pro konzole
  • Kinet1c
    Mna zaujali oboje ESO aj Wildstar
  • TheGGG
    svobodné slovo ti nic neříká. *8*
  • Jsi prostě debil, nic víc;) Jdi se léčit, nikdy není pozdě:)

P.S: Hry od Blizzardu moc nemusím. Maximálně první Starcraft. To jenom k tvé další debilitě, že každý, kdo Tě považuje za trolí špínu musí být fanboy her od Blizzardu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit