Přejít na výpis diskuzí
Podrobnosti World of Warcraft patchi 5.4 a další novinky z WoWfan.cz
15.9.2013 | Redakce Games.cz
97 příspěvků
-
Podívej se někdy po ránu do zrcadla *3*
-
Díky moc.
-
Mno nemůžu si pomoct když mě při každé návštěvě games.tiscali znechutí nějaký ohavný blizzardský patvar.
-
takova srackohra. uz aby to krachlo a Blizzard zacal delat poradny hry
-
Tak třeba bude jiná linka, která se bude sice týkat Warcraft světa, ale nebude zabíhat do WoW a třeba to pak naváže na konec WoW propojením příběhů:) Rád bych měl Nagy jako další hratelnou rasu..
-
A teď všichni co přišli o svoje otce:
"Hej, hej! Mámo neplakej." -
Škoda, že až bude WC4, tak bude lidem chybět co nehráli WoW ten příběh. Přecejen příběh se posunul někam úplně jinam.
Doufám, že aspoň vyjdou knihy, které popisují příběh WoW (myslím tím pád Illidana, Lich Kinga, Deathwinga, Garroshe atd)
Právě proto sem to teď po sto letech začal hrát, ale když už ty staré raidy nikdo nechodí, a půlka příběhových questů je pryč... (Thrall v nagrandu, Battle for Undercity...) -
Zklamu Tě hlupáku;) WoW nehraji a ani se k tomu nechystám. Knížky považuje za takový lhký průměr, který se dá číst, ale nic světoborného. Mě vadíš akorát ty;) Trolí odpad zdejších diskuzí s IQ nižší než bublající bahno. Byla 100% jistota, že tvá retardace se zde opět ukáže, protože nikdy neodoláš se vyzvracet u diskuze o WoW:)
-
Máš 10 dní MoP Trial. Můžeš všechno o je na MoP, ale nemůžeš doexpit lvl 86 (přestane ti to dávat xp těsně před lvl upem.)
-
Trollovév jsou vyčerpaní z GTA V topicu.
dej jim čas zejtra budou zase v top kondici. -
Ale no ták, řekni mi v které diskuzi jsem nevěděl kdo je první boss v DS? Někdy mě připadá že ubrečení WoW fanboys se realitě brání jen kopou lží. Takže aby bylo jasno dark souls i demon souls jsem dohrál 2x, ale to není podstatné. Podstatné je že se musíš ptát na nějakou dospělou hru. Achjo to vážně neznáš žádnou jinou fantasy než kýč warcraft? Míra nevkusu přesáhla všechny meze. Upřímně je mi tě líto, předpokládám že patříš mezi lidi co považují knižní Warcraft za vrchol fantasy. *7* *7*
-
Skus si pozrieť svoj battle net účetv zložke rewards by si mal mať "Claim your free time". Alebo na oficialnej stránke Wow-ka pri info o novom patchi 5.4 je na obrázku aj možnosť kliknúť na Free 7 days .. tu http://eu.battle.net/en/promotion/wow/
-
A já větší parodii na člověka než jsi ty. Prostě si nevybereš;) A pochlub se, co za dospělé hry hraješ ty;) A nepiš pořád dokola DS, je to už ohrané, když jsi ani nevěděl, kdo je první boss *1*
-
Naprosto souhlasim, tuto hru uz hraji jen deti , ktere doji svoje matky .
-
clickl jsem rovnou na komentare, protoze jsem cekal poradnej flame a furu trollu, co nadava na wowko, jak je mrtvy, protoze to hraje jen nekolik milionu lidi, chtel jsem se pobavit, ale asi budu muset jeste chvilku pockat xD anebo si to lidi odpusti? :D
-
To mě spíše zaujal Wildstar.
-
Většího p*cusa jsme jeste nevidel. Husto kruta p*cinka
-
Já se rád dívám na filmečky, nedávno jsem na radu ostatních vyzkoušel (5 euro stála základní hra+2 datadisky) a chápu, co na tom lidi bavilo či baví. Mě se ten svět líbil, ale hrát bych to nemohl:) Jo takový W4 bych bral okamžitě a kdyby mi vydali Starcraft: Ghost, tak bych byl šťastný absolutně:)
-
Větší parodii na orka jsem neviděl. Husto krutá temná fantasy WoW 11+ se nezapře
-
Věstím, Věstím z Koule že tu brzo bude FLAMEWAR.