Přejít na výpis diskuzí
Podrobnosti World of Warcraft patchi 5.4 a další novinky z WoWfan.cz
15.9.2013 | Redakce Games.cz
97 příspěvků
-
Hry lepsi nez Wow uz davno jsou. Pletes si oblibenost a kvalitu. Mezi nimi neni prima umera
-
Diskuse tady nemá fakt už smysl, to je lepší si s kámošema o hrách pokecat u piva než zde, jelikož tady je to jenom samý: konzole táhnětě já sem nasraný PCčkář všechno ostaní je naprd, konzolisti zase PC táhneněte my máme víc toho co vy ne... tady aby se člověk vubec styděl, že hraje hry na čemkoli...
-
hlavne to melo svy kouzlo driv, kdyz byli jeste plny servry a lidi questili v lokacich, do dungeonu jsi si musel dojit po svych, a vsude cihalo nebezpeci ze te nekdo jen tak zo srandy sejme. taky battlegroundy byli kapitola sama pro sebe
-
Tak sem se strefil primo do ziveho, krev tekla proudem *3* , ja to myslel ale vazne fakt, no trolling, just facts ... no co uz.
-
Samozřejmě, spousta lidí na nějaký apostrof (a nejen) kašle. Kór na našich klávesnicích je to vopruz. Stejně všichni rozumí. Když někde v onlinovce padám do propasti nebo mě nahání potvory, tak se s tím moc babrat nebudu: "faaaaaaaaak" musí stačit a všichni ví a ještě to přelstí cenzuru *15*
P.S.: can not se dá napsat i jako cannot, což se dnes bere jako "lepší" varianta. ALE, panují názory, že "cannot" vyjadřuje jaksi větší důraz. Možná jako něco ve stylu "must" vs "have to". Lepší příklad mne nenapadá.
I tak, ale ona věta skutečně není dobře. Ani nyní. *3* Ovšem komu to tady vadí, že? Mně ne *2* -
Kly od mamuta!
-
Ja uz se asi nevratim, ale jinak souhlas! *7*
-
Wowko nechte pekne bejt je jednicka zaslouzene ostatni mmo hry wow nikdy nesesadi jelikoz nemaj tu jisktu tu dusi a tu stavu :D zadna jina hra to nema pokazde se clovek vrati k wow. Co se tyce 5.4 jsem zvedavej kdy bude novej datadisk aspon mame spoustu casu na gear.
-
A já bych rád hrál za Lich Kinga jako Arthase ... po jeho smrti se mě děj WOW vůbec nelíbí ...
-
Jidrišku. To nemá s komunismem absolutně nic společného. Ale chápu, tvé trolí ego se naučilo nové slovíčko, tak ho začalo používat. No co. GGG, Doctor, Jidřišek, trolí špíny games, co si pletou svobodu slova s anarchií:)
-
Pořád to nemá dobře.
-
Uz by mela vyjit konecne hra, ktera by sesadila WOW- krale z trunu uz tu je dlouho, aspon by ubyli diskuze opevujici nebo naopak hateujici Blizzard , konecne a pro jednou by zase byl chvily klid. Nic prece netrva vecne, ani pochybna slava ted uz F2p htry nebo P2W? to je fuk...
-
presne. posledni dobou je to tu samej capart, co breci nad urovni diskuzi! at tahnou! *14*
-
dobry nazor, komunisto *3*
-
To není pravda;) Bude psát pořád;) Včera se bavil například sám se sebou. On nás defacto ani nepotřebuje.
-
před ním není ani smítko
-
Já pořád říkám, že vymýšlet takovou svobodu byl hodně špatný nápad. *6*
-
Proč to děláš? *7*
-
Mel by sis, borecku, zamest prvne pred vlastnim prahem...
-
A proč na něho reaguješ? Chápeš, že tahle kreatura tady bude otravovat do tý doby, dokud na ty jeho výblitky bude někdo ragovat? Stačí ho pár dnů naprosto ignorovat a je po něm *3*