Přejít na výpis diskuzí
Pohled do zákulisí prvního traileru na Killzone: Shadow Fall
15.5.2013 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
Já nevim, já to bral z pohledu klasickýho konzolovýho hráče a většině je fakt u zadku, jestli se jim hra 4m před nima hejbe 30 nebo 60 fps. Ve framerate jsem prostě nikdy na konzoli neviděl problém.
Ale ofc, pokud jsi PC hráč, co sedí 4cm od monitoru u nějakýho "supernařáchlýho" FPSka , tak věřim, že máš oči jak ostříž no. *15*
Prostě nevim, přijde mi, že problémy na konzolích, včetně toho FPS, a nedej bože nedostatky ještě nevydaný nový generace konzolí, na který jste si tu ještě stejně nikdo nezahrál, jdou většinou z držky PC hráčů, zatimco konzoloví hráči jenom hrajou a žádný problémy ani nedostatky neregistrujou. Proto jsem reagoval na OP, že je to stejně nesmysl. That's all.. -
Tak si dej Counter Strike v 800x600 a máš tak 1000 FPS. Profesionální hráči to dělají... a ty zníš jako tvrdej profík, takže to tak určitě děláš taky. Jo a abych nezapoměl na !!!
-
Ne, není. Tedy respektive je, ale poznáš to až relativně.
Pokud hra osciluje mezi 30-60 FPS, tak ty změny jasně ucítíš. Pokud hra jede stabilně 30 FPS a jiná stabilně 60FPS, tak ti obě budou připadat plynulé. A o tom to je - důležitá je stabilita FPS.
Metal Gear Solid: Peace Walker na PSP jede stabilních 20FPS. Hurr durr, to je málo, co? Ale když hraješ, tak si to ani neuvědomíš.
Stabilních 30FPS je v pohodě pro většinu her. Opravdu rychlé akce jako např. Metal Gear Rising si zaslouží 60 FPS, ale jinde bych to tak nehrotil, pokud je 30FPS stabilních. -
tak nekdo ma oci jak m*dka a nepoznato znal jsem lidi co si nevsimli ze jim CRT monitor blika jak vanocni stromecek pac jim "nevadilo" ze misto 100Hz ma nastaveno 60Hz (jen se pak po spravnem nastaveni divili, ze uz je neboli tolik hlava). Ale to neni jen o tom co vidis, skus si zahrat strilecku na poradnym hw a uvedomis si ten ohromnej rozdil kdyz to slape 100FPS!!!
-
Jop, a nejvic to poznaji FPS hraci.
-
medzi 30 fps a 60 fps je sakra rozdiel a to oko zaregistruje, neviem jak tvoje bulvy
-
ten tipek s maskou vyzera jak pekelna fuzata mačka
-
Miluju, jak se lidi oháněj vždycky všelijakejma parametrama, u všech chtěj co nejvyšší čísla, a pak když uviděj porovnání na živo, tak zjistěj, že lidský oko je stejně m*dka, která to už dál nerozliší. Hlavně že všichni budete mít stovky FPS. *7*
-
A kdo si je koupí, respektive - co si na nich pustí? *7*
-
Next gen v cele sve krase ubohych 1920x1080 a jenom 30FPS a jeste se tim chlubi *1* *1* Pritom za rok budou "bezne" k dostani Ultra HD TV s rozlisenim 3840x2106 a 7680x4320