Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no, musím nesouhlasit. jde to i jinak - viz Two Worlds 1, kde byla hudba zcela mimo klasický RPG žánr a přesto byla dost dobrá. Přesto si myslím, že hudba ze série TES a ze série Gothic je tou nejlepší herní hudbou, co kdy byla napsána.
  • Konzumenti bez kreatívneho genu čo dodať. Ospravedlňujem sa, ak to znie ako urážka, z mojho pohľadu je to len konštatovanie. Smutnejšie je však to, ako agresívne niektorí obhajujú to svoje umelecké dogma. Ale môže im to byť jedno, táto informácia je im nanič...
    Takže zjednodušene, proste sa mi tá pesnička nepáči.
  • pusť si kompletní hudbu třeba z Morrowindu a pak hodnoť hudbu her TES obecně... jasně, u této série je vždy jeden cosi jako hit, který je takový, jak asi popisuješ. Zbytek je ovšem hudba naprosto perfektní - skoro jako relax hudba.

TES série má tradičně vůbec tu nejlepší hudbu, jakou může mít. Pochybuju, že to bude u Skyrimu jiné.

Mimochodem, najdi mi podobnou hudbu (ne ze série TES, páč tam se motiv opakuje), jakou je main theme ze skyrimu! Nemáš šanci! *3*
  • MickeyMutant
    Ne, jen boj o samici dračici.
  • VonHayek
    Zkus Kickstarter. *3*
    Když to dobře okecáš, tak se možná pár "investorů" najde... *4*
  • VonHayek
    Cenega má v našem království výhradní distro, takže si buď založ druhý účet přes cizí VPNku, kup si to na tento "cizí" účet a pak pošli na svůj český jako dárek. A nebo popros kámoše v cizím království ať to udělá obdobně. *3*
    Aspoň doufám, že nemlžím...
  • Od konzerv z komunity průměrných konzumních ovcí za tohle moc pochopení nedostaneš. Já s tebou ale rozhodně souhlasím. Většina lidí je prostě nenáročných.
  • Dovahkiin si může přivolat pokřikem draka na pomoc.
  • da se skyrim koupit (predobjednat) na steamu? kdyz do toho vyhledavace zadam skyrim nic mi to nenajde, dik
  • Kusuj, hudba je naprosto genialni. Jakoukoli jinou bys to uplne zprasil.
  • Aj keď nesúhlasím, aspoň niekto pochopil, čo som mal na mysli.
  • Co na něm bylo revolučního? Všude nedostával 10/10, protože ne všichni zrovna jásali nad systémem levelování nepřátel. Grafika sice super, ale už tehdy bylo viditelné omezení díky konzolím. Nostalgie je holt mrcha.... *3*
  • Odulin
    Tak na Xko už je to venku...za pár chvil se přesvědčim, jestli koupit nebo ne;) Kruci do přístího pátku daleko.

Update: Tak po prvních 2 hoďkách pařby dobrý pocit...rozdíly oproti Oblivionu nijak drastický, ale atmošku to mělo fajn....takovou temnější. Dojmů mám hodně, ale nebudu opruzovat, prostě koupě jasná.
  • zaber 2:00 jeden drak utoci na druheho ? - promeneny hrdina nebo jak ?
  • nic proti, ale od dob barbara conana, takova hudba k tomuhle zanru proste patri
  • to bude tim, ze o starych hrach se mluvi jeste dnes a dlouho bude, ale o dnesnich po roce nestekne ani pes
  • TES soundtracky od J. Soule patří mezi jedny z nejlepších co se týče rpg her.. kdybys aspon napsal co víc od toho čekáš.. Deus Ex:HR od M. McCanna je taky užasný, Jesper Kyd a jeho hudba v Assassins Creed či serii Hitman jedna z nejlepších.. našlo by se toho určitě spousta.. říkám bud konkretnější a možná pujde diskutovat :)
  • Aj keď nesúhlasím..., ale pobavil :D :D :D , +1
  • Ibaže ja som nemyslel len túto hru. Sú to aj iné hry, filmy...
    Nikde žiadna invencia. Naposledy ma trocha potešil sondtrack z Divinity, kde sa dalo počuť aj niečo iné ako tieto hurá skladby.
  • Nechápu ty mínuska...v tý době byl Oblivion revoluční, všede dostával 10/10, až pak se začaly šířit flámy o hnusných obličejích, animacích a tupých Questech. V době kdy to vyšlo tahle hra byla nejlepší z nejlepších.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit