Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja bych rek, ze za thiefa nehrajes, ale ve skutecnosti tim thiefem jses
  • Jestli jsi to nepoznal, tak ta hudba co Ti leze na nervy je pořád ta a samá skladba. Ve hře bude určitě víc skladeb.
  • Keď nechápeš, radšej mlč.... Ty inteligent... Nič iné ako HIP-HOP nepoznáš? To ťa lutujem, musíš mať vcelku fádny život.
  • a co bys tam chtel hip hop blbečku? tenhle motiv je upravenej motiv z oblivionu
  • Vyzerá to na výbornú a atmosferickú hru. Jediné, čo mi vadí, je ta hudba. Už mi lezú krkom tieto orchestrálne akože epické skladby. Všetky tieto melódie sú na jedno brdo, akoby ich robil nejaký počítačový program. Fakt zlé. Len zadáte: stredovek, drak, barbar, hrdina a máte skladbu hotovú. Príšerný gýč. No a samozrejme mi vadí STEAM, ale to je ich problém, nie môj... Ale inak to vyzerá vážne dobre.
  • tak už je to venku, mám lvl 20 a je to paráda. Hraju za thiefa
  • To bude tak šíleně krutééé a epickéé. Už Oblivion byl geniální. *4*
  • Nevenuje mi niekto 150€? POTREBUJEM si kúpiť Skyrim CE. *4*
  • http://www.youtube.com/watch?v=eRSHrqEdFlM
    *1*
  • Já už se zbláznil každý den vyhlížím nové gameplay a hltám každou novou informaci. *14*
    /watch?v=2lO-us_TEoI&feature=feedf - *1*
  • V jednom záběru motion capturing byl *2* uááá, těším se ještě víc! Proč to nemohlo vyjít už teď, když mám dovolenou? *1*
  • Tstim Tesim =D Skyrim a Saints Row 3
  • Kua, ja se do pristiho patku asi zblaznim. Tesim se jak malej jarda a jako jsem se jeste nikdy na zadnou hru netesil. Aspon za poslednich 5 let :)
  • Ale mluvilo se tam o všem... Detaily budou v tom dokumentu.
  • Je to jen trailer na behind-the-scenes dokument ve speciálce. Žádný motion capturing atd. tam není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit