Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasny, das 50 ecek za hru a pak dalsich 150 za mody. Ono by te to rychle preslo ty okurko

Modery nikdo nenuti ty mody delat, to je ciste jejich vule. Pokud ji nemaj, at je nedelaj.

Tohle je to sami jak early access shit, vam nestaci ze platite za hry co nejsou hotovy a kolikrat je ani nedodelaj uz protoze maj zaplaceno. Ty bys jeste platil za mody kde nemas absolutne zadnou jistotu jak to bude v pripade ze neco nefunguje, jak dlouho bude mod akrualizovanej na novy verze hry, proste nic. Ten typek udela mod na verzi 1.0.1, ty za to das 10 ecek, za mesic apdatnout hru na 1.0.2 typek bude linej to predelavat na modu a zbohem 10 ecek. Atd. atd. Proste okurka no.
  • Ja som stiahol do Skyrimu cez 1000 modov, BTW keby som dal za každy len 1€ tak by sa mi ta hra naramne predražila, ano ,keby ponukali komplexny mod napr. texture pack, ktory by komplexne prekopal grafiku, ano som ochotny za to nejake euro utratiť, ale inak sa nehnevajte, ak chcete za to prachy, nerobte to, alebo sa združte na extra stranke, ktoru navštevovať nebudem...môj nazor.
  • No jelikož některé mody přidávají mnohem více obsahu než většína DLC,tak jsem za aby jse za mody platilo.
  • MrSanta
    No nevím. Jak zmíněno v článku - většina hráčů se ani nenamáhá mod 'lajknout'. Holt jednou zmáčknout čudl na krysce je ohromná námaha.
  • Donate, neboli přispěj kolik chceš by bylo lepší. V práci sme se o tom bavili a i mezi hráči by to byla přijatelná volba. Tak jak to bylo zkoušeno to nepřijala ani firma a ani hráči (bavím se teď o NWI a Insurgency).
  • Čítal som článok, že sa ku tomu Valve vráti ale pri novej hre (kde na mody zadarmo nebudú hráči zviknutý). Prišlo mi na smiech, že jeden model postavy stál cca. 5€ (čo stojí asi ako hra v zľave). Keby tam bol plnohodnotný obsah (napr. 10 hodín herného času) to by som za tych 5-10 € kúpil. (Ale bola by to dobrá alternatýva oproti DLC)
  • Tady se nedají editovat příspěvky ? Asi jako anonym nemůžu.. Každopádně si myslím, že dobrý mod pro více hranou hru hráči rádi podpoří.
  • Já bych třeba hlasoval pro nějaký magický tlačítko DONATE.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit