Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak tu každý naříká, ale nikdo vás to nenutí hrát. Nikdo neříká že nemůžete hrát COD a musíte si kupovat BF4. Stejně až se to ukáže v obchodech, tak mnozí z vás budou první co tam pro to poběží a tady sbírají jenom plusy kritizováním něčeho. Já si nejspíš BF4 koupím. Grafika je lahůdka a jestli nezkazí zábavu, mevidím jediný důvod proč to nehrát *5*
  • TheGGG
    Ano, tobě takovéto primitiviní blbinky zcela jistě stačí k tomu abys nacpal vývojářům hlavu do zadele, ale já vyžaduji od her kvalitu a tu mi serie battlefield vždy přinesla. Nevidím důvod proč ji kazit nějakým nepřesným ovládáním. Chápu že casual hráče tvého formátu ta představa asi vzrušuje, ale skuteční hráči (je to názor i mnoha ODBORNÝCH recenzentů) takové blbinky neuznávají.
  • vozidla a velký mapy ,to mi připadá jako dost velkej rozdíl
  • Menorri
    Alespoň jeden člověk vidí to co já .....moc nás není ale přeci jen *14*
  • Menorri
    V tom případě bych rád slyšel pár rozdílů.....a pokud někdo řekne vozidla a velký mapy tak já naopak doporučim rovnou cvokaře *2* *15*
  • Tak jestli ty tvrdíš ze cod a bf3 jsou naprosto stejne hry tak bys měl navštívit svého doktora ať ti předepíše brýle
  • Akorat az na Special Forces je dali zdarma ke stahnuti po dvou trech letech... A ani az tak nepridavali, aby jsi si uzil BF2 tak ti stacil Gulf of Oman a Karkand...
  • nevím co se ti na tom nelíbí já ty děcka naopak miluju neni nad to poslouchat jejich kecy když je odbouchneš *1*
  • Fuj, další hnusná arkáda, jako BF3. To už mužu hrát COD, vyjde to na stejno *11*
  • pepovič: Absolutní nesmysl. Zbraně z DLC nejsou nijak lepší než ty ze základní hry. Ono třeba za assaulta jsou 2 nejvíc OP zbraně dostupné hned skoro ze startu (M16A3 , AEK971). A nevím co ti vadí na skinu je to jenom dekorativní.

Nevím proč lidi nadávají na DLC u Battlefieldu. Vždyť to mají celkem dobře pořešené. Když si koupíš premium tak to stojí stejně jak kdyby vydali velký datadisk kde vydali víc než 2* víc map než v základní hře. A pokud se ti nějaké z těch DLC nelíbí tak si stačí koupit jen ty co se ti líbí. A na konec když si přece jen chceš koupit premium tak na to dostaneš slevu pokud už vlastníš některá DLC.

Jediná věc které by se dala považovat za prasárnu tak je to že si můžete koupit starter packy na jednotlivé classy. Ale to bylo přidáno do hry až po tom co už většina stejně měla nalevelováno. Ikdyž se bojím že tohle dají do BF4 hned ze startu.
  • ty muz :D
  • Každý ví, že Bin Ladin nikdy neexistoval *1*
  • Trisska
    Přesně tak. Když hraji hry, tak si chci odpočinout, válet se, jíst a pít; když chci hopsat, tak jdu na diskotéku... Pohybové ovládání je určeno hyperaktivním dětem a lidem s nadváhou, ale pro běžného hráče je to, jak říkáš, naprostá zbytečnost.
  • Jinak receno, prodaj ti jednu spatnou hru za cenu peti dobrych ...

Je ovsem fakt, ze umeni to je, jen me osobne to teda nijak nedojima.
  • **jeb**
  • Potrefena husa (maly decko) se ozvala co? Pablb ses leda ty, DLC je stejny svinstvo jako kdybych ti prodaval auto ... a rek ti, ze svetla a brzdy budou v dalsich DLC ...

A pay to win sragory hrajou prave taci, jako ty. Umej kulovy a proto si to musej koupit.
  • Za predpokladu ze nemas Krogan rage mod na hazard FBW, lebo potom vonku vidim prd :)
  • Ohledně DLC to se dalo čekat jelikož už BF2 měl několik DLC a to dost drahých za to co nabízeli.. na to lidi docela zapomínají při kritizování
  • Muzi nehraji hry...
  • Tak za prvé- neříkej mi pablbe, pokud mě neznáš. A za druhé- mě nejde o tu cenu... mě jde o to, že skoro všichni na serveru mají lepší zbraně, skiny a nože a nevím co všechno... To co teď řeknu je sice velkolepá blbost jo, ale kdyby to aspoň bylo řešeno tak, že ty DLC zbraně a jiné udělátka byly jenom na mapách co se nachází v těch DLCéčkách a na normálních mapách by to běželo jakoby žádné DLC neexistovalo... Jako fakt Sorry, ale už začíná pekelně s*át investovat do MP, který tě může přestat bavit a po pár měsících si řekneš: Že já jsem byl takový d*bil a nekoupil si místo toho jinou hru za stejnou cenu jako ty DLC, která by mě bavila víc. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit