Přejít na výpis diskuzí
Pohybové ovládání v Battlefield 4? Zapomeňte.
17.4.2013 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
Nestraš nebo mě jeb*e...
-
mel by ses vic snazit, malo trolis
-
No tak to nejsi sám *15* ... Pár let a bude to dokonalé *3* ..
-
Já jsem tedy rád, že se to bude ovládat jen klasickým ovladačem. Pohybové ovládání u stříleček stojí za h.vno.
-
A proc ne oblaka prachu po cele mape, nebo snehovou vanici?! To by nekdo mohl brecet ze nic nevidi a nic netrefi, ze musi nepritele hledat a nestaci lezet za bukem a solit to sniperkou nebo kropit ze vzduchu. Vzdyt valky se bezne vedou jen za slunecneho dne.
"Extremni" mapy v takovem MP ME3 jsu ty nejzabavnejsi. *6* -
Bude to sra*ka smiřte se s tím.
-
To je právě to, že dnes nikdo už neví, že staré BF se s CoD vůbec nemohli porovnávat jelikož to byli dvě odlišné hry.....až od BF BC2 si DICE řeklo že se bude do CoD navážet a od té doby to jsou dvě naprosto stejné hry....takže když řekneš že BF je skvělá řežba tak máš pravdu ...ale je to skvělá CoD řežba *9*
-
no nevim jakej mas problem s premiem :) .. koupil jsem ho za 800 a mel jsme v jeho cene 4 DLC.. lepsi jak kupovat kazdy DLC zvlast , jeste jsem je mel driv a mam ruzny akce... nevim co je na tom detskyho ty pablbe
-
TheGGG napadá mě, jestli ty nejsi tady zbytečný. Můžou být lidé rádi, že něco takového bylo vynalezeno. A určitě by ti to prospělo, když píšeš, že u toho piješ Colu a jíš Chipsy. Můžeš shodit nějaké to kilo a příjemně se u toho bavit... To víš pokrok nezastavíš *3* ...
-
nemas kupovat somariny :D:D...
-
Tak pokud piješ brabůrky .... tak to ho asi fakt nepotřebuješ
-
No dneska se všichni snaží vydělat, takže je to asi fakt...
-
Tak on BATTLEFIELD Bad Company 2 je náhodou ještě slušný.. ještě těd si ho rád někdy zahraju *5*. Jenomže je fakt, že já u BF2 a BF2142 moc dlouho nevydržel, protože mě to nějak nebavilo, tak třeba o kvalitě kecám. Nevím. Mě celkem na dlouho zabavil BF 1943 *5*
-
BF4 bude to samé v bleděmodrém - i s prémium účty...takže si asi nevybereš... *7*
-
"Nepoškozovat multiplayerovou složku"....tam se dá ještě něco zkazit? *1* ...opravdu by mě zajímalo zda si alespoň jediný člověk z DICE pamatuje na takové "bezvýznamné tituly" jako BF2 a BF2142? *9* *13*
-
No to snad ne ! A já se tak těšil, že si na PS3 poběhám se Sharpshootrem *16* ! Já si ten MOVE koupil abych se bavil a ne aby mi ležel doma ve skříni ! Jediné hry, co na to jsou fakt dobré je Killzone 3, nejnovější Grandslam tenis a Dead Space Extraction .. Resistance 3 se mi na tom ovládal blbě, to samé Dust 514... Bioshock Infinite jsem na tom nezkoušel. Dokonce je na to prý FIFA 12. Jasně jsou na to sportovní hry, ale ty mě moc teda neberou :/...
-
Tak ono to je stále podle mě dobrá MP řežba, kdyby to nekazily ty malé děcka co běhají po mapách s PREMIUM účty... Proto jsem to přestal hrát a nějak se mi už do toho nechce vracet. Počkám na BF4 to mě snad překvapí... *3*
-
Nooo já pravím pravý opak *3* ! Myslím u Singleplayeru.. MP ty děcka co to hrají kazí *10*
-
BF je aj tak pre deti, pravi muzi hraju CoD!
-
RIP BF ... kde sou ty casy, kdy to byla vazne dobra MP hra ...