Přejít na výpis diskuzí
Pokud vám nejde spustit PC verze GTA V, může za to uživatelské jméno ve Windows
14.4.2015 | Aleš Smutný
192 příspěvků
-
to je pravda, když se všechno vohulí na max nastavení, vypadá ta hra sakra dobře, daleko před konzolemi
-
Mě nevadí vulgárnost, ale tuhle černou nemůžu přenést přes srdce. Je to pak takové opičí.
-
To si nemyslím, já to mám na střední detaily a už tam je poznat, zejména na stínech, že je to přeci jen vychytanější. Ultra detaily je ulně jiná liga.
-
Tak to je fajn, mam stejnej config a pres noc se to dotahlo. Tesim se :)
-
Vynucena pseudorovnost neni silenost, ale socializmus *1*
-
Dnes jsem koupil na Steamu, za pár hodin stáhnul, nainstaloval a vše běží bez problémů, jen jsem musel doinstalovat Windows Media Player, který to bohužel vyžaduje.
(Jenom taková zkušenost, pokud někoho příště napadne koupit krabicovku.) *3* -
Němci byli nacisti, né fašistit. Just sayin' ..
-
Presne tak ;-). Prijde mi docela podivne, ze u takto velke firmy nejsou testeri z vice koutu sveta. Vzdit vetsina jazyku ma nejaky specialni znak, treba i nemcina a rustina... to jiste neni zrovna maly trh... a co treba cina?
Je to k placi, pise se rok 2015 ... podpora unicodu je snad uz i ve Windows95, ale programatori jsou schopni stale pouzivat ASCII ... 3x fuj :-D -
www.nuuvem.com.br/ bylo to tu kousek níž... akorát to tak vypadá, že mají vyprodáno. Sem to kupoval celkem nedávno.
Potom ještě tohle, ale to nevím, jestli pořád funguje. http://www.reddit.com/r/GTAV/comments/32bz4z/ -
*11* a pak zde budou samé hry bez dem, bez možnosti si to vyzkoušet předem a s nějakou šílenou ochranou která řadu věci znemožňuje....
Hnus velebnosti. Hlavně když vidíme jak firmy často kecají a poté to je jinak. Naschvál není demo a tedy ani není možnost to reálně vyzkoušet. Kupuješ zajíce v pytli. -
A kde prosím?
-
Keyz - tak se z toho svýho PC nep**ser...
-
Tak hlavně,že není crack na tuto hru,a to jsem velmi rád.Doufám,že se tato hra nikdy nepodaří cracknout.
-
Na gamefaqs.com diskuzi píšou, že jo. No tak tím pádem nic nebo PS4 verze.
http://www.gamefaqs.com/boards/916373-pc/71619618 -
Já už koupil za 770... To už je přes 50% sleva oproti steamu. *4*
-
Nakonec je grafika, po těch slibech, krásných fotkách a videii úplně stejná jak na PS4. *1* Strašně mi to připomíná Watch Dogs... Takže oni chtějí tolik peněz za tohle? Co ještě hodně lidem ani nejde? *1* Fakt jsem rád, že jsem se nenechal nachytat na předobjednávku a nekoupil to. Počkám až bude tak 50% sleva, ta cena pak tomu bude odpovídat.
-
Pokud sem to správně pochopil tak ano.
-
Mám dotaz. Je nutné být stale online pro hraní singlu?
-
jde někomu vůbec spustit social hub ?