Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    A lidi se nepouci a nepouci :)
  • Je vůbec o GTA V na PC nějakej velkej zájem?
  • aneb jak v Rockstaru zjistili, že existují i jiné kontinenty než Amerika *1*
  • Robotron3
    Přece to nebudou testovat, když to můžou otestovat uživatelé při launchi, a navíc to všem lidem v RockStaru běží normálně *15* Tak jako komedie no. Ostatně už pravidlem u jakýkoli větší hry...
  • Keyz
    Mají dát předem demo aby se tohle zjistilo a opravilo před vydáním. U SW to je pouze o tom, zda to chtějí udělat anebo ne. Tam se ten SW neopotřebuje jako když si zkoušíš hadry atd... ano jsou to náklady navíc ale u takové firmy....To je pouze o tom co chtějí.
  • XorxoxTalarius
    No jeste bych tam pridal moznost, chci vedet jestli mi hra pojede a jak :)
    To byva nejcasteji muj pripad *1*
  • XorxoxTalarius
    Vis ono se to netyka jenom hacku a carek, ale i specialnich znaku jako je umlaut, polske prehlasovane pismena, azbuka a dalsi. To uz mas de facto vetsinu populace planety ;)
  • Rejsek
    Normalni je si takvou hru nekoupit, jako cokoliv co spatne funguje. Pravo stahnout cracknutou verzi maji max zklamani majitele origo verze. To ze to stahnete a jeste se tim verejne pochlubite z vas nedela Robina Hooda, ale akorat netrpelive socky. Aspon nejakou mizivou hrdost si zachovejte a drzte tlamy ;-)
  • fizola
    Vlastne reakcia na všetkých: Ja si teraz za boha neviem spomenúť či mám meno s diakritkou či bez, lebo nemám v práci svoj PC, kým večer prídem už možno bude aj patch :D a ak nie a mám diakritiku tak som zvedavý na to 50:50
  • To ano, ale žádný nebyl tak zásadní, že by hra nešla spustit :D
  • tak to mám často na hrán na steamu že moje jméno je --a--- -al-m
  • jakubc
    Nee, o tom jen nic nevím, tak nechci mluvit za druhou stranu barikády, i když jsem takhle omylem navodil dojem, že to snad na ATI nefunguje dobře. :-)
  • XorxoxTalarius
    Jo, neni nad to neudelat podporu pro UTF8 :)
    Kazdopadne tohle je opravdu amaterstvi daneho programatora a musim rict ze mu nezavidim nynejsi pobyt ve firme (kde se mu urcite vydatne kolegove smeji).
  • No zase se ukazalo ze lidi co kupujou hry v den vydani nebo predobjednavaji vlastne nici nevedomky herni prumysl.
    Voni by si to vyvojari rozmysleli vydat hru s takovo chybou kdyby nemeli tuny predobjednavek a miliony ovecek co na hru cekaji jako vosa na bonbon.
  • tj, úplně vidím tu zběsilou poradu v Rockstaru, kdy se snaží najít na mapě ČR a zjistit co jsou to ty "hacky a carky" co jim kazí hru *4*
  • To snad je skoro ve všech manuálech mám pocit, nebo většinou jsem to tam měl
  • Skoro stejnej problem ma Wolf among us do ted, nejdou ukladat progres. vcelku nýmandstvi od Rockstaru.
  • Nemá, mám 7970M, desktopovový ekvivalent 7890 a jede bez problému.
  • To by mohli stihnout vydat patch, než se mi to za těch 5 hodin stáhne *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit