Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Kriste, takhle po ránu takové fory... *7* přiznám se že jediný problém s pálenkou jsem měl (na xku) že jsem to špatně pochopil jak se to spouští... ale že to na pc nepojede kvůli jménu, tyvle to už je hoodně silná káva.

Potom bude crack na pirátskou verzi a hle pojede to jedna básen že, už nevím jak tomu bylo u GTAIV tehdy (hrozně moc let zpátky) ale mám zato že to jelo ok. Tedy "ok" ropzumí se že šlo spustit... a to tam byla to otravná rockstargames službá sociální.

No, to by se mi nestalo, s tím jménem, holt hloupé jména kde jsou speciální nepovolené znaky mají smůlu.
    • " už nevím jak tomu bylo u GTA IV tehdy ( hrozně moc let zpátky ) " ty Vole Jacku!!!! kolik ti je let? GTA 4 vyšlo někdy v roce 2008, to máš 7 let....tenhle časovej horizont je HROZNĚ MOC LET ZPÁTKY?? to může napsat jen 14 letý dítě, pro kterýho je 7 let opravdu půlka dosavadního života....já si musim s lítostí připustit, že to je sice už nějakej ten pátek, ale určitě né "tehdy" "tenkrát" "ve středověku za Karla" atd. Používej ty slovní obraty trochu duchaplněji - takhle to vyzní, že 90. léta jsou už pravěk
      • Tak vem si že mu určitě není více než 10 jak se zdá podle rozumu tak se mu to zdá dávno... *1*
  • Ahoj chtěla bych se zeptat jestli mate taky problémy ze spuštěním hry,mam koupené GTA na CD , a kdyz jdu do slozky kde jsem si gta nainstalovala tak tam mam 3 spouštěče hry neví na ktery mam kliknout jako na hru.....no a mam ze spoustenim hry velky potize bud se mi hra zapne nebo ne ..... *16*sem stoho hodne nastvana.Taky vam to blbne?
    • Jack1947
      GTA V má launcher ne ? takže se spouští asi jen přes to.
  • fizola
    A CZ/SK diakritika nevadí? Lebo jak prídem z práce chcem inštalovať
    • walltar
      Ono je celkově lepší vůbec diakritiku při práci s PC nepoužívat... Ať už od jmen složek až po uživatelské jména. Už sem zažil celkem velkou dávku problémů.
      • Svatá pravda *4*
      • fizola
        Vlastne reakcia na všetkých: Ja si teraz za boha neviem spomenúť či mám meno s diakritkou či bez, lebo nemám v práci svoj PC, kým večer prídem už možno bude aj patch :D a ak nie a mám diakritiku tak som zvedavý na to 50:50
    • Neriskoval bych. Právě proto si už raději zakládám účet bez diakritiky. To je jistota.
    • Samozřejmě vadí, o tom to právě je.
  • Ahoj, dotaz...jsou ve hre na PC statistiky hrace, zebricky, achievementy atd atd ?
    • Jasně, tak zhruba polovina se jich váže k GTA Online.

• mám originál gta V  na epic games  instalačka proběhne ok a socail club se mi stále načítá

• kup si konzoli
  • Skoro stejnej problem ma Wolf among us do ted, nejdou ukladat progres. vcelku nýmandstvi od Rockstaru.
    • tj, úplně vidím tu zběsilou poradu v Rockstaru, kdy se snaží najít na mapě ČR a zjistit co jsou to ty "hacky a carky" co jim kazí hru *4*
      • no hlavne že jim ČESKÁ KORUNA NESMRDÍ!!!!
      • XorxoxTalarius
        Vis ono se to netyka jenom hacku a carek, ale i specialnich znaku jako je umlaut, polske prehlasovane pismena, azbuka a dalsi. To uz mas de facto vetsinu populace planety ;)
        • aneb jak v Rockstaru zjistili, že existují i jiné kontinenty než Amerika *1*
          • Uhm... jak ti to říct... Rockstar je anglická firma a tým, který dělá GTA, je z Edinburghu. *7*
  • Dnes jsem koupil na Steamu, za pár hodin stáhnul, nainstaloval a vše běží bez problémů, jen jsem musel doinstalovat Windows Media Player, který to bohužel vyžaduje.

(Jenom taková zkušenost, pokud někoho příště napadne koupit krabicovku.) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit