Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Správné rozhodnutí. Lootboxy jsem v podstatě jistou formou gamblingu, který do rukou dětí nepatří. A třeba to povede k vymýcení lootboxu jako takových a budeme mít klid i my ostatní. Opravdu mě nezajímají krabičky s překvapením za reálné peníze ve hře za 60 euro. Nemyslím si, že to tam patří.
  • Pokud to dospeje alespon do stadia, ze u lootboxu bude muset byt povinne vypsano co vse obsahuje a jaka je procentualni sance na drop toho ci onoho z lootboxu, jako maji v Asii, bude to alespon nejaka mala vyhra. Ale ze lootboxy jsou celkove i tak mor, o tom zadna...
  • jamar28
    No tak to už je teprve svinstvo. Politikům patří kopanec. Ale asi si musíme zvykat. Postupem času bude v politice čím dál tím víc lidí, kteří budou vědět, že nějaké videohry vůbec existují. A jak známo, náplň života politika je otravovat život všem ostatním pomocí různých regulací (vždycky si vzpomenu na Marge a její "a protože se to nelíbí mě, nemělo by se to líbit ani ostatním"), takže se nejspíš dočkáme daleko horších zásahů. Lidé, co tomu teď tleskají, se dost možná budou za 10 let chytat za hlavu. Ale tak kdo chce kam...
  • Se zákazem souhlasím. Opravdu by se měly kupovat konkrétní předměty a né "bedničky" s překvapením. Hlavně u AAA titulů, kde si člověk zaplatí hru samotnou a pak ještě DLC, nebo season pass. Tam by to nemělo být vůbec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit