Politici začali reagovat na úspěch Kingdom Come, k Vávrově nelibosti
-
Warhorse je rakouské studio, tak takhle už jsem se dlouho nezasmál. To tedy znamená, že Slavia Praha byla čínský klub, když ji vlastnili Číňané. Akorát nechápu, jak mohla hrát českou ligu? Tomu říkám vlastenectví jako prase. Než abychom byli hrdí že ČESKÉ studio vytvořilo ČESKOU hru světové úrovně, jednu z nejlepších her za poslední roky vůbec, tak se tady píšou nesmysly o Rakousku a řeší se akorát Vávra a lipsync... Opravdu smutné.
-
-
Tak je to už rakouský majetek. Ono tam bude i hromada zahraničních vývojářů atd. Takže nazývat to českým studiem je už trochu mimo mísu. Doba, kdy tam dělalo 10 vývojářů a všichni to byli češi je nenávratně pryč. Musí ti stačit to "původem české studio" :D
Když už to srovnáváš se sportem, tak nezapomeň, že v KHL hrál dříve i HC Lev Praha. Český klub v ruské nejvyšší soutěži. Ono asi tak úplně nezáleží komu ten klub patří, ale kde sídlí. Většina anglických klubů má majitele odjinut. Z arábie, USA, Ruska nebo třeba i z Čech (Křetinský a West Ham).
-
-
Takže je to rakouské studio? Já jen že v titulcích vidím pouze české jména. Ale pokud ti to udělá radost, tak dobře, zkusím to ještě jednou: "Rakouská hra KCD 2 je pro mě jedna z nejlepších her za poslední roky a moc si ji užívám. Naši sousedé se opravdu předvedli a doufám, že třeba jednou vzejde stejně kvalitní hra i z naší země." Stačí takto?
-
-
Tak já napsal, že je to rakouský majetek, což je pravda. Nepsal jsem, že je to rakouské studio. Studio je původem české, ale vlastní ho rakušáci. Ale nazývat ho pouze českým studiem je nesmysl. Už ten český rybníček tak nějak přerostlo, takže se z toho stává studio mezinárodního významu. Samo studio se na svým stránkách neprezentuje jako "české".
To, že ve studiu pracují pouze češi není pravda. Jedna z největších tvářích Warhorse - Tobias Stolz-Zwilling - není čech. Teď jsem si otevřel jejich stránku na LinkedInu a těch zahraničních jmen je celkem dost. Ne většina, oproti čechům a slovákům, ale jsou tam. Jsou tam třeba i ukrajinská jména, srbská, apod.
Takže je asi tak česká, jako třeba Škoda Auto.
-
-
-
-
Nemusím Markéta Pekarová Adamová ale, je pěkné že, i čeští politici ocení úspěch české hry, vím že, do herního průmyslu by politika zasahovat neměla ale, pořád lepší než muniční iniciativa.
-
-
Tak on se vztekal, že si tam sama něco postuje na twitteru, přitom píše sám unter echt le*na a neustále mele něco o velké cenzuře. Pokrytectví se v něm nezapře.
-