Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • residentevilfans
    Tesing velky! Doufam ze Shinji nezklame. *5*
  • Graficky vylepšená kopie Pyramid Heada ze Silent Hill
  • Nějak moc střílení a zbraní v tom traileru... Opravdu jsem zvědavý na ty reálné HW nároky, pokud opravdu budou takové jako na papíře, tak za to bude moct leda tak optimalizace. Pořád si ale myslím, že to pojede slušně i na tom, na čem jel Rage. Zatím se ale těším.
  • Inquisitor
    Ta jeho hlava bude asi poklad :). Ale jinak to vypadá dobře, hodně mi to podle traileru připomíná Resident Evil 4, což nemusí být na škodu.
    • Není tajemstvím, že pod Mikamim se tam zapracovávaj lementy, které měly původně být RE4. Ale už podle ukázek to místama hodně odkazuje ke své bývalé značce a hlavně ke klasickým japkama chápaným hororovým prvkům (otáčení postavy zády k hráči a podobný srandy, které se v RE objevily).

Musím říct, že to nevypadá na pohled špatně, ale čím víc z EW vidím, tím to bude sice zodpovědná přehlídka šíleností, ale ta samotná atmosféra survival hororu působí pořád nějak uměle a mám obavy ze zabřednutí do dnešních pseudohororových standardů počínaje lacinýma lekačkama, i když místy pár dobrých nápadů ve videu bylo k vidění. Osobní hraní bude jistý, ale jestli Mikami předvede to, co se vyloženě od něj čeká, těžko si dovolím na to sázet. Snad to taky dělá celej ten engine, nevím...

Každopádně, frajer s trezorem místo palice (i trezor sám) má potenciál ve hře vybudovat solidní momenty a jde vidět, že stojí na promyšleném nápadu.
      • Inquisitor
        Chlápek s trezorem bude asi něco jako Nemesis v RE 3 a bude nás obveselovat celou hru.
        • Někdo mě volal ?
    • Veskoslav
      RE IV nic moc aspoň podle mě. Mě osobně nejvíc bavila II a III. díl.
      • Inquisitor
        Tak mě se taky nejvíc líbil první až třetí díl, ale čtyrka taky ještě nebyla úplně akční film jako následující díly.
    • Mne sa lubi ze to bude skor sranda ako horor *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit