Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heled lugale, když to tam tak všechno funguje podle práva a sou to takový supermani, proč je jejich zem těsně před bankrotem a lidi při demonstracích hážou na parlament zápalný láhve?
  • Prečo? No preto, lebo sú za nimi peniaze a know how, ktoré vie ako ovplyvniť verejnú mienku tak, aby vytvárala nátlak na ministra zahraničia a grécku justíciu.

Stačí si vymyslieť pekný príbeh o obyčajných turistoch, zverejniť fotku s deckom, príbeh o neľudských podmienkach a podbiť to nacionálnym podtónom za súčasného vypustenia "pár nedôležitých faktov."
  • vláda umí tak akorát zvyšovat a vybírat daně
  • A pro všechny, co tvrdí, že "nic neudělali" - od toho je tady soud, aby o této otázce rozhodl, ne vy. Dokud nebude rozhodnuto, je nebezpečné je pouštět vzhledem k tomu, že byli předem varování a přesto s největší pravděpodobností hrubě překročili meze zákona. Je zde možnost, že tak budou činit na popud firmy i nadále.
  • V klidu je to jeste dite, takovych 16 let tipuji, nasaty atmosferou ME ma pocit, ze je treba zachranit galaxii. Nebo se mylim a borec ma pred sebou policejni spis a zna vsechny okolnosti, protoze bez nich se velice tezko rika, co Ti chlapi udelali nebo ne.
  • Takových případů bylo a bude... Nechápu, proč by nějací dva no name rádobyvývojáři měli mít nějaká zvláštní privilegia. Jen ať si tam chlapci posedí, třeba tam mají i teplo u moře... *5*
  • Magister_Peditum
    Však já netvrdím opak. Jen tady někteří už mají prakticky jasno v tom, že ti dva jsou špioni. *3*
  • Can't if trolling or really stupid...jako to fakt ? Opravdu tady se najdou lidi, kteří si myslí, že je to ok, že je zavřeli ? Teda, o téhle komunitě jsem si myslel víc. Je jedna věc hádat se jestli je lepší Xbox nebo PS3, nebo jestli hrát CoD / BF3 ale sakra lidi! Tady nejde o hloupý MMO nebo RPG, tohle je sakra realná věc ! Zkuste si představit, že to jsou vaši Tátové/ Bráchové / Nejlepší kamarádi. A nejhorší je že oni fakt nic neudělali, za co by měli hnít ve vězení. Celé je to nafouklý nesmysl několika lidí, kteří jsou prostě hloupí. Tak sakra vemte rozum do hrsti a přestaňte tady plácat nesmysly. Tohle totiž opravdu není místo ani čas na takovéhle pózy.
  • Je treba si uvedomit, ze lide jsou krmeni pouze informacemi z jedne strany a ta rekne cokoliv, aby se dostala ven. Pravdou je, ze nikdo mimo obvinenych a policie (ani jejich rodiny a pravnici) nevi, co presne delali a co presne fotili, ci nataceli. Takze nejlepsi je pockat na normalni soud, pr*ser samozrejme je, ze to trva tak dlouho.
  • Tyhle petice především na FB je k ničemu.Ty dopisy EU atp. taky.Jedinou možností je spící kníže a MZ.Kažopádně nepočítejte s tím, že dojde k podobné akci jako v Zambii nebo kde to bylo jak zachraňovali ty 3 turisty.
    Ať už to byla špionáž nebo ne ( nebyla podlě mě ) tak by si z toho měli vzít všichni ponaučeni.Od vojenských objektu se držet co nejdál.
  • Erien
    Ty vaše blitky běžte říct Danovi a spol na demonstraci. Jenže v anonymitě to se píše. Ve skutečnosti už takoví frajeři nejste.
  • Lugal: samozřejmě, že sou to špioni, celá Boheima Interactive je vlasntě firma, kterou vlastní Turci, aby díky ní ovládli Řecko a přášky už sis dneska bral?
  • Sú obvinený zo špionáže. A obvinenie zo špionáže je závažné obvinenie.

V podobnom prípade z roku 2001, kedy bol tucet turistov obvinený zo špionáže zato, že fotili lietadlá štartujúce z gréckej vojenskej základne, bolo za menej ako dva mesiace rozhodnuté o ich prepustení na kauciu.

To, že v tomto prípade sa tak nestalo, veľa vypovedá o tom, aké dôkazy boli sudcovi predložené.
  • To je dost diskutabilní, zda neudělali nic závažnýho... Já absolutně nechápu jat tady můžeš někoho moralizovat a naopak se zastávat těch, co porušují zákony. V realným životě se slušní občané chovají tak, že se nezastávají zločinců.
  • To je samozřejmě velice dospělý přístup. Neříkejte mí žádná fakta a já vás budu bránit hlava nehlava a dětinsky urážet ty, co vám nepomáhají! No jo. A s dovolením, z toho žádnou senzaci nedělám, naopak. To vy tady halekáte nad zlými Řeky, že si vůbec dovolili prosazovat svoje zákony. No skandál! A přestože zdravý rozum říká, že naprosto nejjednodušší vysvětlení je "Jeli tam sbírat materiály do hry nebo aspoň 'nasát atmosféru'", tak vy je tady naprosto nekriticky obhajujete.
    Takže jo, mě se taky dělá blbě z krátkozrakosti českých "hloupých Honzů" a z toho, jak je tu naprosto normální pomáhat kriminálníkům. A ano, mám teplou noru, protože neporušuji zákony. To tak bývá a tak je to správně.

Tohle je můj první "nenávistný" příspěvek, na rozdíl od tebe. Ale co, menší změna dokáže člověka rozveselit.
  • ja osobne trolici srandu jinak mi je jich lito.
  • Magister_Peditum
    A oni prováděli špionáž? Oni už jim to prokázali, že jsi tím tak jistý? *15*
  • sesposrals?
  • Takže špionáž nie je nič závažné. Aha. No ako myslíš.
  • Děkuji za odpověď.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit