Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • setkáme se před hlavním vstupem za druhým stromem vpravo od hlavní cesty

ps: Batman nemůže, má zaracha
  • co děláš na pepíkovském webu ? běž raději nakládat zezadu ovce
  • Dva pepici si prodlouzi dovolenou a tu se to resi jak treti svetova.
    Tam poslete jeste dalsi cechy a ti ten ostrov ukradnou i s tim vezenim.
  • Nesmí věřit všemu. I v našich věznicích se jí 5x denně, k tomu TV a spousta dalších aktivit. Řecko je v tomhle ještě lepší.
  • Trol.diskuzni
    Budu připraven!
  • Kluci,já mám z vás dost:D:D:D:D
  • Cest soudruhu, pri nejblizsi revoluci budes vypatran a zastrelen jako prvni, za to ti rucim.
  • Trol.diskuzni
    Já bych s chlapci neměl žádné slitování. S řadovými občany by nikdo slitování také neměl, navíc by pro ně nikdo nepořádal demonstrace a nevypisoval promo články... V jejich pozici měli s riziky počítat, zvláště když byli předem varování a o napjaté situaci v tomto státu předem věděli. Rozumný občan si cestu do Řecka v dnešní době rozmyslí, natož aby se oháněl kamerami v blízkosti střežených budov...
  • Erien
    Spát v jedné cele s 25 lidma na zemi, s jedním nezaskleným oknem, jíst dvakrát denně a nedostat základní hygienické potřeby. To je luxusní hotel a né věznice.
  • Trol.diskuzni
    Česká herní scéna je pověstná tím, že se při každé příležitosti kolektivně chlubí modrými knížkami, viz jeden ze starších podcastů...
  • Čo je to za nezmysel?

Každý vie, že flotila z Plejád podlieha Ptaahovi, a keby Aštar Šeran potreboval zdroj energie z Lemnosu, tak pošle Iva Bendu, nie nejakých amatérov.
  • 68 dní není moc. Chlapci asi nebyli na vojně, a proto asi těžce snášejí tamní podmínky. Přitom v Řecku mají luxusnější věznice než u nás.
  • Ocelot
    ...tady má fakt nejmíň polovina lidí namrdáno....
  • Proč furt píšete o těch blbečcích, kteří neumí ani legálně fotit ?
  • Nemá cenu na ně reagovat. Jsou to trollové, provokatéři a ukáječi, které uspokojuje, že na ně někdo tady na diskuzi reaguje. V normálním životě to jsou trosky, co nic nedokázaly, a tak se musí prosazovat tady a žadonit o naši pozornost tímto ubohým způsobem. Přesně z těchto typů individuí pak rostou různí konfidenti, udavači a převlékači kabátů . . . co se týče Řecka, naší nevýhodou je, že jsme malá země a ten respekt tam prostě není. Být ti dva občané USA nebo Německa, či Anglie, líní řekové se ani nedovolí o nějakém zadržení uvažovat.
  • Je to tak a vyslal je Aštar Šeran, protože kdesi pod ostrovem Limnos utajeně leží zakopán zdroj energie, který potřebuje pro svou flotilu skrytou za souhvězdím plejád.
  • Ježiš sorry...já jsem nevěděl, že mezi sebouá máme samotnýho Boha, že tak rozsuzuje co si lidi zasloužej nebo nezasloužej...a on se mezitim skrývá pod nickem "Lugal"...
  • Nie, ale včera tu v diskusii niekto vypisoval, že dostať sa do basy bol ich plán, aby mohli precízne zmapovať grécke väzenia. *15*
  • Hele az se navecerim, tak pro ne zaletim.Se uz nehadejte.
  • a napadlo tady vubec nekoho ze to treba byli opravdovi spioni kteri infiltrovali herni studio a v recku se pak vymlouvali na to ze delaji jenom screenshoty do hry proste mission failed.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší