Přejít na výpis diskuzí
Pomozte českým vývojářům domů z řeckého vězení
17.11.2012 | Redakce Games.cz
236 příspěvků
-
Samozřejmě v žádném z vesmírů neexistuje možnost, že by to náhodou natáčeli schválně čirou náhodou na místě, kde by se jim to tak hodilo do hry... No ještě že to hned vymazali, aby neměli problémy - vlastně počkat, oni si všimli cedule nefotit, a stejně to nevymazali. No, tak to pochopitelně bude nějaká další neuvěřitelná shoda náhod, třeba jako že tlačítko na mazání videa bylo moc umazané od olivového oleje, tak si nejdřív chtěli koupit Jar. A pokud vím, ta těch 14 (nebo kolik) snímků bylo jen pár vybraných, ne že to byly jediné.
Kde jsou ty doby, kdy lidé neviděli všechno tak neuvěřitelně jednostranně... -
...btw pořád věřím, že je Řecko demokratická země a vše se vysvětlí. Sám jsem táta a vánoce bez svejch zlobidel bych asi nerozdejchal *9*
-
Začíná se to podobat případu, jak si chlapi vyfotili toho Delfína někde v banánové republice. Jenže to byl mediálně profláklej případ, tak kluky min. zahr. dostalo domů i za cenu cesty na faleěné pasy...
-
Pokud by sis o tom přečetl trochu víc, tak by jsi věděl, že ten vojenský objekt je zachycen jen asi na 10 snímcích videa, to jest ani ne na polovině vteřiny a že hned po všimnutí si cedule kameru vypnuli. Nebyl to úmysl, ale blbá náhoda a smůla, kterou Řekové nafoukli ad absurdum. Kde jsou ty doby, kdy Řecko představovalo kolébku moudrosti...
-
Fotit funkční vojenský objekt v cizí zemi je neskutečně debilní nápad a páni vývojáři byli buďto doopravdy hloupý, že je to nenapadlo nebo nesmírně drzí, že to i přesto zkusili. Snad všude je zakázané fotit vojenská zařízení a je to naprosto logický zákon. Jinak by kromě těhle dvou čechů kolem té základny kempovalo tak 200 turků a několik měsíců tam natáčeli a fotili. ... Tím nechci říct, že se zaslouží 20 v řeckém vězení. Skutečnost, že jsou to češi a ně nějaký sýijci nebo turci a že vyvíjí počítačovou hru, která pracuje s tímto druhem materiálů by měla řecku stačit, aby jim dali pokutu, symbolicky jim zakázala na 2 roky vstup a hotovo.
-
Trocha medialni masaze a vsichni uz jsou zase prejici a drzici palce. Pred dvema tydny to bylo vetsine sumak a za dva tadny opet bude... dokud neprijde dalsi zprava a vsichni zase budou *mocinky drzet palce*.
-
Nejlepší nápad co jsem zatím četl. *5*
-
páááááni ty si borec, asi jsem se do tebe zamiloval, si fakt boží... A teď važně, poslal si leda prd starý bábě... dostal si vysněné mínuska, pohonil sis u toho pinďourka a teď šupej spinkat :-*
-
Jako je to urcite neprijemna situace, ale co jsem cetl, tak je tam muzou drzet maximalne 20 let, tak nechapu ten humbuk.
-
Jak to skutečně bylo, ví přibližně tolik lidí, kolik se dá spočítat na jedné ruce. Neodvážím si tvrdit že si lhář, ale něco na tom co si napsal, tady nevoní...
-
Tak som si dal tu robotu a poslal som par maliov na adresy čo odporučali na tej stranke. Len som ten reference lettre trochu pozmenil a dal tam linky jak sa chcalili na nete, že fotia lemnos pre novu hru a jak boli varavany na fore a jak to potom zmazali. A že to trvalo kym tych 300 mailov odoslalo, ale dufam že to daktorym tym zastupcom eu otvori oči a uvidia že to je obyrajna podvodna masaž pre bezmozgov. A že dostanu co zasluzia ty takzvany turisti. A tym bullsitom co su na tej masažnej stranke uveri maximalne tak debo dajaky, ale je vas tu takycg dost.
-
Ano máš pravdu, ještě že jsi mě odhalil dříve než jsem si stačil vymyslet více lží.
-
Moc by mě zajímaly tvoje odsloužené roky.
-
Mám dost intenzivní pocit, že ty znáš oba tak z mokrejch snů.
-
Ne špatně jsi to pochopil, nemyslel jsem to tak jak to popisuješ ty. Hlavně některé věci nedokážeš ovlivnit to je jasné... Občas ale má člověk možnost volby a je na něm jak se rozhodne, většinou však člověk volí lehčí možnost... Tak jako kluci, měli jet, ale nemuseli. Risk ztráty zaměstnání byl silnější než hrozba vězení. Rozhodli se sami. Možná bych se i já na jejich místě zachoval stejně, kdo ví možná i ty ;-)
-
Pokud jde opravdu jenom o tu půlvteřinu videa, na kterém je kilometr vzdálená základna a které bylo natočené z autobusu, tak jde fakt o h*vno, protože kvalitnější materiál ti najde google.
-
Čili abychom si to tu srovnali - vy tady jste zásadně proti objektivnímu uvažování, co? Když to takhle srovnáváš.
-
Já bych zavřel do krimu nějaké dva řeky a pak bych je vyměnil za Martina a Ivana. Špionáž se dá přišít dneska komukoliv. Problem solved *5*
-
Kdyby tam chytli čoboly, tak fňukáš jak zmlácená k*rva.
-
Souhlasim, ale tou posledni vetou si to zabil. "kazdy strujcem sveho stesti", bez to rict lidem kterym se stalo nejake opravdove nestesti nebo bezpravi, treba az uvidis jak auto pojede na servenou a smazne nejakou malou holku a bude chcipat na chodniku, poseptej ji to do ouska.