Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "A všímat si každýho blbýho nápisu při jízdě, tak to promiňte. Jsem turista a nejsem povinen umět jazyk dané země a taky nemusím umět anglicky" To se seredne pletes. Mozna nejsi povinnen umet anglicky ale jses povinen dodrzovat zakony dane zeme a neznalost te neomlouva.
  • GlaDOS
    Zdá se mi to, nebo tu tak před půl rokem bylo méně spamerů a trolů? Dřív tu psalo několik registrovaných a zavedených značek, poslední dobou tu ale čím dál více tapetují anonymové a kydají ještě větší blbosti, než kdy dřív.
  • rikam jen ze meli smulu a chytli je dmntni policajti... - dojicek s facebookem moc neznam.. :) a nijak me to jejich uvezneni nedojima. jednou je pustit musej, ne? byl jsem nekolikrat na mesic v indii a tam maj chudy lidi opravdovou smulu. zlatej reckej krim - takze asi tak. + se jim nic nestalo - ruce jim neusekli.. takze jde jen o vopruz pro ty kuky uvezneny.
  • Kronoss1
    Jestli si myslíš, že dnešní špionáž se dělá tím způsobem, že tam pošleme 2 vývojáře s foťákem, tak pak jsem čínský bůh srandy. Jestli někdo bude chtít zaútočit na Řecko, což je dost nepravděpodobné, tak na něj zaútočí. Samozřejmě by se pak dotyčný měl připravit na odvetu ze strany NATO a EU a dokonce i Turecka. Takže představa, že 2 vývojáři z Čech s kamerkou a batůžkem jsou špióni, je přinejmenším vtipná.
  • Kronoss1
    Tak ještě, že nic nefotili co?
  • Chápem, že nie si príliš inteligentný, to je normálne, ale aspoň trošičku by si sa snažiť mohol...
  • Kez by si dokazali udelat takovy porad v ekonomice a politice.
  • Ty nejsi normalni, ze? Co tu meles jsou pekny nesmysly. Drz radsi klapacku!
  • Je to nestastne a snad je brzo pusti, ale jenom ze srandy je do lapaku nedali.Lidi by si tohle meli pamatovat, neni to prvni pripad.Proste vojenske objekty NEFOTIT!
  • nechci *7*
  • Magister_Peditum
    Jen klid. Snad jsem toho tolik neřekl. *4*
  • ale hrat hry to chces vid tak se nad sebou zamysli
  • Ano, jsem zaujatý. Jsem zaujatý proti lidem, kteří nejsou schopní si připustit, že by to třeba nemohlo být jak z pohádky o víle Amálce. Jsem zaujatý proti podpoře někoho, o kom tu nikdo v podstatě nic neví - kromě faktu, že oba jsou vývojáři Army a že mají melodramatické rodiče. Jsem zaujatý proti lidem, kteří by chtěli naprosto bezvýhradně omilostnit lidi, kteří podle všeho a všech tamní zákon prostě porušili. A jsem sakra zaujatý proti lidem, kteří si vytvoří nějaký názor na případ, ve kterém obě strany mají přinejmenším zvláštní chování a ještě nejsou žádné oficiální informace. A takoví si o sobě ještě myslí, jak nejsou "správňácký", nebo co.

Jediné, co chápu, že někdo podporuje, je popohnání celého toho procesu. Jenže taková příšerná fraška, kterou z toho média, komunita v čele s Vávrou a jejich rodiče udělali, to mě od jakékoliv podpory odrazuje...spolu s hesly podporujících.
  • Magister_Peditum
    Tak když ti tedy jejich podpora ze strany komunity vadí (nebo ji nechápeš, abych byl přesný), tak proč to pořád opakuješ? Nezlob se, ale když to píšeš asi po desáté, tak už to vážně vypadá, jako bys byl spíš zaujatý, než naopak. Já to taky nechci soudit dopředu, spíš se ohrazuji proti případům komentářů typu: "Řekové mají pravdu, měli by je popravit".
  • Vždyť Řekové jsou taky takoví "cigáni", stačí se podívat na tu situaci v jejich zemi...
  • Coffin.Corner
    Ani v době supercitlivých elektronických průzkumných prostředků, nevymizela potřeba klasické zpravodajské práce s foťákem a kamerou. A "překvapivě" se dělá tak, že se maskuje za jinou činnost, například za turistiku....
    TÍM NECHCI TVRDIT, ŽE TOHLE JE ZROVNA TEN PŘÍPAD!!!! Ale nenazývej ostatní hlupáky, když se v tom sám evidentně plácáš *3*
  • Cely tento pripad je nestatny ale vyvojari si za to tak trochu mozu sami. Respktive spoliehali sa na to ze ten nasrdeny soplavy grecky starosta (ten bol tusim z toho hotovy ze jeho ostrov bude v arme 3) bude aspon trochu normalny. Evidentne neni a ani by som sa nedivil keby mali zoznam ludi co robia na arme3 a jednoduch na letisku pri kontrole pasov hned vedia kto prisiel a potom si ich trochu podusit. To ze nasli nejake zabery na vojenske objekty uz bol len bonus ktory mohli vyuzit. Mimochodom kto bol na greckych ostrovoch ktore susedia s tureckom dobre vie ze sa prakticky neda sprvit napriklad panoramaticky zaber na ostrov aby ste nevyfotili aspon jeden vojensky objekt. Tak isto vecsina ostrovou ma jedno letisko ktore je civilne a zaroven aj vojenske. Myslim ze takto by mohli b*zerovat tak 90% turistov a oni to dobre vedia. Cyba bola od vyvojarov bola ze isli na dovolenku prave na ten ostrov a zvlast ked vedeli ze su na nich naprudeny. Myslim ze keby nenasli greci zabery tak by im tu dovolenku sa snazili "osladit" proste inak.
  • No jo, já jouda zapomněl, že jakmile je hra vydána, už se s ní nic nedá dělat. Nebo do ní něco přidat tři měsíce před vydáním.
    Ano, zamotané to je. Například jsou dost zamotané původní reakce BI dotyčných dvou pánů. Ale to už nikomu nevadí, protože oni vidí táhnoucí se případ a hned je to "zamotané" a "vykonstruované", čili logika na úrovni čtenáře Blesku.
    No, vzdát by ses asi měl. Nebo si snad myslíš, že satelitní snímky (se kterými GPS, ta ruská kravina ani Galileo nemají nic společného) mají podobnou, nebo dokonce stejnou hodnotu, jako fotky nebo dokonce video z boku?
    Ale pozor! Cituješ Einsteina, takže samozřejmě máš ve všem pravdu a jsi očividně vysoce inteligentní tvor...když cituješ toho Einsteina.
  • No jó, já jsem ten, tvrdí "Řekové jsou hajzli a oni jsou nevinní" nebo "Řekové mají pravdu, měli by je popravit", že? Nebo máš v zásobě nějaký opravdový argument, a ne typické české "stát si za svým za každou cenu"? A ještě ti tu místní sebranka přizvukuje, no to je úžasné. *1*
  • A jéje..drsňák promluvil..:D Realita a Call of Duty jsou trochu odlišný věci, víš, blbounku ? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit