Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • N7N7
    Doufám, že budou hoši aspoň do Vánoc doma, snad se zas tolik nestalo. Kolik sviní a grázlů běhá po svobodě a ještě se poctivým lidem smějí do tváře? Obyčejného člověka zavřou okamžitě. Smutný to svět.
    • Kdo jeto obycejny clovek nebo cojeto prosim
      • N7N7
        cohen: Obyčejný člověk? To jsme my všichni, na které se vztahují zákony naší země. A pak jsou tu ještě ti nadlidé, kteří jsou povznesení nad všemi zákony. Třeba taková Dara Rollins nebo Janoušek. Semelou tě pod koly svých vozů, a zatímco by obyčejný člověk dávno hnil ve vězení, oni si vesele pořádají své koncerty a jsou vysmátí. To byl jen příklad, o našich policích ani nemluvě. Oni můžou cokoliv, imunita, peníze, svět bez hranic. Obyčejný člověk může akorát držet hubu a krok a poslušně dřít v práci. Jo a tomuto systému se říká tzv. demokracie. *4*
      • To bude ten, čo vedome porušuje zákon, a keď ho pri tom chytia, tak je to zrazu "mamí, tatí, pomóc."

Vysrali sa na grécke zákony, si mysleli, že sú veľkí borci herní vývojári, tak nech si teraz užijú análnu medicínu v gréckej base.
        • vlastik.plaminek
          Kdyby tam chytli čoboly, tak fňukáš jak zmlácená k*rva.
        • je mi te lito, ale neboj talent se pry dedi ob generaci, takze tve deti snad budou ok
        • Coffin.Corner
          Doteď jsem tvé názory (včetně předchozí diskuze) bral jako celkem opodstatněné a cenil jsem si toho jaký máš přehled. Situace totiž opravdu není černobílá a každý má nárok na pochybnosti, ale tímhle ses odhalil jako obyčejný, zakomplexovaný chudák a lituji, že jsem na tebe vůbec kdy reagoval.
      • to seš ty tak zdrhéj už po tobe jdou
  • Já s tím mám problém pochopit pár základních věcí. Když pominu tu blbost, že z půl vteřiny videa je mohli obvinit ze špionáže, tak nerozumím tomu jak je vůbec možné nahrát takové materiály z Autobusu, který veze turisty:) Turisté fotí a filmují celkem běžně. Ti dva by měli zažalovat řeckou vládu, že vůbec pouští turisty do míst, kde vláda nechce aby byli. A všímat si každýho blbýho nápisu při jízdě, tak to promiňte. Jsem turista a nejsem povinen umět jazyk dané země a taky nemusím umět anglicky. Co kdyby si to tam filmoval nějakej 10-letej klučina na mobil? To by ho tam taky drželi? Nebo jeho rodiče, že využívají své dítě ke špionáži? Jestli dovolím turistům jezdit kolem vojenských základen, tak jim před jízdou dám instruktáž co nemají dělat. A taky to, že si pro ně přišli na hotel je více než podezřelý. Skoro to vypadá, že tam šli na slepo a snažili se něco najít, cokoliv. A měli kliku, že kluci nafilmovali půl vteřiny objektu u kterého byla cedule, že se nesmí filmovat, kterou před 7 roky, když vyšel google earth, někdo zapomněl sundat. Celý je to tak absurdní, že člověk neví jestli je to k smích nebo k pláči. Země, která je s náma v EU a v NATO zadrží naše občany za tak podezřelých okolností a absolutně nic se s tím nedělá.
    • "A všímat si každýho blbýho nápisu při jízdě, tak to promiňte. Jsem turista a nejsem povinen umět jazyk dané země a taky nemusím umět anglicky" To se seredne pletes. Mozna nejsi povinnen umet anglicky ale jses povinen dodrzovat zakony dane zeme a neznalost te neomlouva.
    • Presně tak je to nesmysl at Schvarzenberg nebo jak se ta karikatura chrapajici ve snemovne probere a zacne ty uzenace poradne dusit, uz bych jim tam vyslal par tech nasich slavnejch pandur aby kluci opaleny videli, ze si s nama nemuzou vytirat zadky jak se jim zlíbí a co ta slavná unie ta radeji resi kokotiny jako jestli byl ciryl s metodejem svaty nebo ne WTF???
      • A jéje..drsňák promluvil..:D Realita a Call of Duty jsou trochu odlišný věci, víš, blbounku ? :)
    • Jedna se o civilni letiste ktereho cast je vyhrazena pro armadni ucely. Je naprosto bezne ze lidi nataceji cestu z letiste. Zaberu jake poridili oni musi byt tisice.
      V podstate je to jenom zaminka nic vic. Spinava politicka hra o politicke body v regionalni politice. *11*
  • Ocelot
    ...tady má fakt nejmíň polovina lidí namrdáno....
  • Já bych zavřel do krimu nějaké dva řeky a pak bych je vyměnil za Martina a Ivana. Špionáž se dá přišít dneska komukoliv. Problem solved *5*
    • Wow..ac absurdni napad by tohle fakt mohlo fungovat ;-)
    • Nejlepší nápad co jsem zatím četl. *5*
  • Kvůli některým příspěvkům v diskuzích o tomhle připadu se stydím za to že jsem Čech(a to i přes to že se většinou ke své přislušnosti hlasím rád)... Ty dva kluci jsou především lidé, což se nedá říc o některých z vás, po tech moudrostech co zveřejňujete... To ste opravdu takový borci a drsňáci, frajeři, který v životě neudělali omyl, nebo nebyli ve špatnou dobu na špatné místě? ste si sebou opravdu tak jistý a každé ráno se obdivujete v zrcadle? To co se stalo jim, se mohlo stát komukoliv z nás, přestaňte za vším hledat konspirace a plány, vytáhněte zadek od kompu a vypadněte ven... Možná tam zjistíte, že v reálném světě se mohou dít špatné veci i dobrým lidem bez přičiny... Pomlouvaní, povyšovaní a výsměch z tebe nedělá někoho lepšího, delá to z tebe jen ubožáka... Zeptej se sám sebe co si za život dokázal a komu si pomohl...
    • Nemá cenu na ně reagovat. Jsou to trollové, provokatéři a ukáječi, které uspokojuje, že na ně někdo tady na diskuzi reaguje. V normálním životě to jsou trosky, co nic nedokázaly, a tak se musí prosazovat tady a žadonit o naši pozornost tímto ubohým způsobem. Přesně z těchto typů individuí pak rostou různí konfidenti, udavači a převlékači kabátů . . . co se týče Řecka, naší nevýhodou je, že jsme malá země a ten respekt tam prostě není. Být ti dva občané USA nebo Německa, či Anglie, líní řekové se ani nedovolí o nějakém zadržení uvažovat.
  • Hele az se navecerim, tak pro ne zaletim.Se uz nehadejte.
    • setkáme se před hlavním vstupem za druhým stromem vpravo od hlavní cesty

ps: Batman nemůže, má zaracha
      • rozesmalo diky! xD
  • N7N7
    Aoyagi, Loky... Ejhle, další lempl, co se válí u kompu, jednou rukou vydlubuje kaštany z řitě a druhou píše nenávistné a pomlouvačné žvásty. Jedinci vašeho ražení mi lezou krkem. Jste rozlezlí všude po českém netu, ale na tomto serveru je vás mimořádná koncentrace. Ona je totiž obrovská švanda a senzace, když je někdo zavřený v lochu a vás se to netýká, že? To se vám to z vašich teplých zaprděných nor krásně píše. Proč se zajímat, proč pomáhat? Že jo? Běžte do h.....
    • To je samozřejmě velice dospělý přístup. Neříkejte mí žádná fakta a já vás budu bránit hlava nehlava a dětinsky urážet ty, co vám nepomáhají! No jo. A s dovolením, z toho žádnou senzaci nedělám, naopak. To vy tady halekáte nad zlými Řeky, že si vůbec dovolili prosazovat svoje zákony. No skandál! A přestože zdravý rozum říká, že naprosto nejjednodušší vysvětlení je "Jeli tam sbírat materiály do hry nebo aspoň 'nasát atmosféru'", tak vy je tady naprosto nekriticky obhajujete.
      Takže jo, mě se taky dělá blbě z krátkozrakosti českých "hloupých Honzů" a z toho, jak je tu naprosto normální pomáhat kriminálníkům. A ano, mám teplou noru, protože neporušuji zákony. To tak bývá a tak je to správně.

Tohle je můj první "nenávistný" příspěvek, na rozdíl od tebe. Ale co, menší změna dokáže člověka rozveselit.
      • V klidu je to jeste dite, takovych 16 let tipuji, nasaty atmosferou ME ma pocit, ze je treba zachranit galaxii. Nebo se mylim a borec ma pred sebou policejni spis a zna vsechny okolnosti, protoze bez nich se velice tezko rika, co Ti chlapi udelali nebo ne.
    • zajimavy ukaz je ze se sem slezaji i ze slovenska
      • tam jich je uplne nejvic!
  • Začíná se to podobat případu, jak si chlapi vyfotili toho Delfína někde v banánové republice. Jenže to byl mediálně profláklej případ, tak kluky min. zahr. dostalo domů i za cenu cesty na faleěné pasy...
    • ...btw pořád věřím, že je Řecko demokratická země a vše se vysvětlí. Sám jsem táta a vánoce bez svejch zlobidel bych asi nerozdejchal *9*
  • Bych kluky vyměnil za pár cigánu, v tom vězení by to pro ně byl dobrý luxus a třeba by tam pozvali i svý příbuzný *1*
    • Vždyť Řekové jsou taky takoví "cigáni", stačí se podívat na tu situaci v jejich zemi...
      • libi se mi jak clovek lehce odsoudi jine lidi aniz by je znal doufam ze az se to stane nam bude se vsude jinde rikat vzdit se na ne podivej to jsou spiny kteri nikdy nevideli praci.... no necham to bejt protoze lidi jsou dnes velice moudry a zapomneli na to ze jsme vsichni z masa a kosti
  • Paul_cz
    Jsem sám komu je z této diskuzní žumpy špatně? To si lidi děláte trolící srandu nebo to myslíte vážně? Ikdyž smutné jsou obě varianty.
    • ja osobne trolici srandu jinak mi je jich lito.
    • Erien
      Nejsi bohužel. Dneska tady mají asi hnízdo.
      • vetrelci?
        • Erien
          Idioti
    • vse zle je k necemu dobre, treba se zavedou povinne registrace v diskusich
    • nejsi
    • jo je mi z vas vsech ZLE *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit