Přejít na výpis diskuzí
Pomozte českým vývojářům domů z řeckého vězení
17.11.2012 | Redakce Games.cz
236 příspěvků
-
Zdá se mi to, nebo tu tak před půl rokem bylo méně spamerů a trolů? Dřív tu psalo několik registrovaných a zavedených značek, poslední dobou tu ale čím dál více tapetují anonymové a kydají ještě větší blbosti, než kdy dřív.
-
-
A to má ještě každý trol další 2-3 účty
-
-
Všichni co tu píšete, ať si tam zůstanou, proč to sem vůbec někdo dává atd. se nad sebou zamyslete. Neudělali nic tak závažnýho, aby je to stálo roky života. Absolutně nechápu, jak můžete postrádat i tu trochu sounáležitosti. Nevím, jestli je to jenom pubertální potřeba zaujmout nějaký zvláštní postoj, nebo prostě jenom absence morálky a charakteru.
Hlavně si zapněte nějakou FPS nebo RPG, kde budete hrát za hrdiny, ale něco udělat v reálnym životě, to ne co? -
-
A nejlepší je, když to tu začne komentovat nějakej čobol...
-
-
A nebo tlustí píčusové, co většinou nežerou nic jiného, než sračičky z KFC.
-
-
To je dost diskutabilní, zda neudělali nic závažnýho... Já absolutně nechápu jat tady můžeš někoho moralizovat a naopak se zastávat těch, co porušují zákony. V realným životě se slušní občané chovají tak, že se nezastávají zločinců.
-
-
Pokud jde opravdu jenom o tu půlvteřinu videa, na kterém je kilometr vzdálená základna a které bylo natočené z autobusu, tak jde fakt o h*vno, protože kvalitnější materiál ti najde google.
-
-
Takže špionáž nie je nič závažné. Aha. No ako myslíš.
-
-
Lugal: samozřejmě, že sou to špioni, celá Boheima Interactive je vlasntě firma, kterou vlastní Turci, aby díky ní ovládli Řecko a přášky už sis dneska bral?
-
A oni prováděli špionáž? Oni už jim to prokázali, že jsi tím tak jistý? *15*
-
-
Je treba si uvedomit, ze lide jsou krmeni pouze informacemi z jedne strany a ta rekne cokoliv, aby se dostala ven. Pravdou je, ze nikdo mimo obvinenych a policie (ani jejich rodiny a pravnici) nevi, co presne delali a co presne fotili, ci nataceli. Takze nejlepsi je pockat na normalni soud, pr*ser samozrejme je, ze to trva tak dlouho.
-
-
Však já netvrdím opak. Jen tady někteří už mají prakticky jasno v tom, že ti dva jsou špioni. *3*
-
-
Sú obvinený zo špionáže. A obvinenie zo špionáže je závažné obvinenie.
V podobnom prípade z roku 2001, kedy bol tucet turistov obvinený zo špionáže zato, že fotili lietadlá štartujúce z gréckej vojenskej základne, bolo za menej ako dva mesiace rozhodnuté o ich prepustení na kauciu.
To, že v tomto prípade sa tak nestalo, veľa vypovedá o tom, aké dôkazy boli sudcovi predložené. -
-
ty si uz riadne brainwashed ked veris vsetkemu co povie nejaky papalas
-
Heled lugale, když to tam tak všechno funguje podle práva a sou to takový supermani, proč je jejich zem těsně před bankrotem a lidi při demonstracích hážou na parlament zápalný láhve?
-
-
Ťi už dáááávno zbankrotovali stejně jako USA,Itálie a další jen dělají, že to tak není.
-
-
-
-
-
-
Nechci byt prehnane pesimisticky, ale sance ze nejaka petice nebo natlak od kdovi koho muze pomoci je velmi mala, jedine ze by se o to zacala vice zajimat nase vlada, potazmo ministr zahranici. Recko ma ted uplne jine problemy a v zemi je docela slusny chaos, ktery nema daleko do obcanske valky, se kterou uz maji zkusenosti z let 1944-49.
-
Can't if trolling or really stupid...jako to fakt ? Opravdu tady se najdou lidi, kteří si myslí, že je to ok, že je zavřeli ? Teda, o téhle komunitě jsem si myslel víc. Je jedna věc hádat se jestli je lepší Xbox nebo PS3, nebo jestli hrát CoD / BF3 ale sakra lidi! Tady nejde o hloupý MMO nebo RPG, tohle je sakra realná věc ! Zkuste si představit, že to jsou vaši Tátové/ Bráchové / Nejlepší kamarádi. A nejhorší je že oni fakt nic neudělali, za co by měli hnít ve vězení. Celé je to nafouklý nesmysl několika lidí, kteří jsou prostě hloupí. Tak sakra vemte rozum do hrsti a přestaňte tady plácat nesmysly. Tohle totiž opravdu není místo ani čas na takovéhle pózy.
-
Trocha medialni masaze a vsichni uz jsou zase prejici a drzici palce. Pred dvema tydny to bylo vetsine sumak a za dva tadny opet bude... dokud neprijde dalsi zprava a vsichni zase budou *mocinky drzet palce*.
-
-
Je to smutné, ale co je horší, je to pravda. *10*
Na druhou stranu je to pochopitelné, protože každý jedinec má sám svoje určité problémy a nedá se ho vinit z toho, že 24 hodin denně 7 dní v týdnu nemyslí na to či ono.
-
-
Na konkurenčním webu vyšel článek o tom, jak celou situaci vidí řecká strana. Bohužel, ukazuje se, že to není tak černobílé, jak se zdálo a zdaleka nejde jen o půl vteřiny na kameře... *9*
-
-
Já si nemůže pomoct, ale info z článku na military webu, kterej napsal Frantos Vidlakulos v turkofobním Řecku, mi přijde cokoliv, jen ne objektivní a důvěryhodný. O tom, že nejde o oficiální vyjádření Řecké strany se snad nemusíme bavit. Proč se rovnou nezeptat v Blesku, jak to celé je?
-
-
První věta se dá otočit a napsat o kterémkoliv českém článku, který je hájí hlava nehlava. :)
-
-
Když se podívám na mapy přes bing také vidím rozestavení letadel a to dokonce základen v USA.Oproti google zatím nejsou rozmazány.
Proč pak takový problém?Na letišti letadla stojí na logicky na určitých místech.Dělají jako kdyby ihned po focení by tam přilétla nějaká raketa anebo jako kdyby to byl zásadní objev,že technika stojí tam kde stojí běžně.
Komedie když to lze vidět přes dostupné mapy. -
-
Opravdu tam najdeš všechny základny na světě ? Opravdu jsi tak naivni ?
Hoď link na Area 51.Mrknem jak to google nafotil. -
-
Nellis Air Force Base tam například najdu.Dokonce jsem tam našel kdysi základu kde byla B2 jak jela po dráze.Nevím bohužel jaká to byla.
Nebo Edwards Air Force Base tam je vidět kde stojí bombardér.Určitě to není aktuální ale pro informace kde letadla běžně stoji by to snad mělo stačit.
Všechny určitě ne.Ale rozhodně tam nejdu větší a důležitější než malou řeckou na ostrově.
Navíc pochybuji,že Řekové mají super stroje anebo je mají nějak speciálně rozestavěné aby to bylo tak strašně dramatické. -
Area 51 tam kupodivu je (Před lety nebývala). Otázka je, jak moc je zretušovaná.
-
-
-
bezpochyby. já stále vycházím jen z oficiálních prohlášení.
BTW podle mýho mdlýho rozumu, kdyby ty věci napsané military webech, byly pravdivé, tak se tím řecká strana chlubí a ne že jediná věc bude stále "ZOMFG 14 snímků vypreparovaných z nahrávky!"
Proto se jde mimo jiné demonstrovat - za více informací. -
-
Grécka strana nemá žiadny dôvod sa niečím chváliť a žiadny záujem niečo medializovať, keďže pre nich je to otázka utajovaných skutočností a národnej bezpečnosti. *7*
A keby si vychádzal z oficiálnych vyhlásení, tak by si neopakoval tie kecy o 14 snímkoch z tej podvodníckej stránky, lebo už deň po udalosti váš vlastný hovorca ministerstva zahraničia tlmočil OFICIÁLNE vyjadrenie gréckej polície.
"Čeští občané byli zadrženi na ostrově Limnos řeckou policií. Podle vyjádření policie měli pořizovat fotografie a videozáznamy vojenských objektů na ostrově, do kterých vnikli navzdory výstražným upozorněním," informoval v úterý o situaci mluvčí ministerstva zahraničních věcí Vít Kolář. -
-
-
-
-
Jestli fotily jednotlivou techniku tak to moc nechápu.Proč by to měli dělat?
Na internetu je takových fotek a popisů.To utajovaní nějakého običejného vozidla je komické.Přitom často jezdí na prezentace anebo je již jinde podrobně vyfoceno a popsáno.Není to nový německý tank Tiger aby dělali takové komedie.
- Dokonce na B2 se mohli lidi v USA podívat živě.Je to komedie.Vyfotíš něco co každý zná a máš problém,ale když požiješ stávající snímky které jsou často lepší než tvoje tak je to OK. -
-
Jedna věc je se podívat na tank Tiger nebo B2 a druhá věc je fotit letiště a tam rozvržení letadel budov atd. Chápeš ? :)
-
přešlápni si.
-
-
tjn
-
-
Eurogamer
EDIT: Nemaž si předchozí komenty, krucinál, pak to vypadá, že odpovídám na nic. *15*
PS: Jestli to, co se tam píše, je pravda, tak jsou v tom hoši až po uši. I když vážně nechápu, že by byli tak blbí a nechali se zlanařit jako špiclové pro Turka. I když možný je všechno, že jo. *15* -
-
Sry, moje chyba, dozvěděl jsem se to těsně po napsání v předchozím vláknu a bylo mi blbé to tu nechávat. *1*
Ano, je to celé smutné, pokuď jeto pravda, tak mají hoši problém, já si hned myslel, že nešlo jen o půl vteřiny záběru z busu, takoví magoři nejsou ani Řeci.
-
-
-
No jo, TG by taky něco takového mohli napsat, jak už jsem někde podsouval... :)
-
Ak je pravda to, čo sa tam píše, tak majú naozaj vážny problém. Fotky vojenských objektov, techniky a krajiny okolo, k tomu prístroj na nočné videnie. Ten si mnoho ľudí na dovolenku nebráva. :-(
-
-
Nejsem právník, ale řekl bych, že vlastnění noktovizoru a špičkové audiovizuální techniky není žádný zločin, ve svobodné společnosti si ho můžeš vzít kam chceš a mnozí nadšenci mívají lepší vybavení, než leckterý profesionál. Jde o to jestli se žalující straně podaří prokázat, že ho opravdu používali k činnosti za kterou je viní, protože z kontextu vyplývá, že je nejspíše sledovala řecká tajná služba.
Jinak, informace z řeckých novin, musíme brát stejně opatrně, jako ty naše. -
-
Je pravda, že vlastnenie takejto techniky nie je zločin. Ale v spojitosti s tými fotkami to žial ukazuje, že to bolo používané v súvislosti so sledovaním "citlivých" vojenských objektov.
Samozrejme, verím že to s chalanmi dobre dopadne, informácie z gréckej tlače sa nepreukážu a vrátia sa k rodinám. Na druhú stranu sa nedá vylúčiť, že túto činnosť mohli vykonávať na objednávku.
-
-
tak ked ich nacapali s pristrojom na nocne videnie vo vojenskom objekte tak to nech si zacnu zvykat na stredomorsku klimu
*15*
-
-
-
Zcela upřímně, Řecko není žádná p*del třetího světa, takže žádného hrubého upírání práv nebo nefér soudu se bát nemusíme a já říkám: Ať si všechno vyřeší jejich soudy samy. Neznalost zákona cízí země neomlouvá a "vždyť to přece dělají všichni" už vůbec ne. Stejně nemám pocit, že by názor české veřejnosti nějak změnil zahraniční politiku státu.
-
Ty vaše blitky běžte říct Danovi a spol na demonstraci. Jenže v anonymitě to se píše. Ve skutečnosti už takoví frajeři nejste.
-
Je to nestastne a snad je brzo pusti, ale jenom ze srandy je do lapaku nedali.Lidi by si tohle meli pamatovat, neni to prvni pripad.Proste vojenske objekty NEFOTIT!
-
-
Souhlas, navíc ať se nám to líbí nebo ne, Řecko je (zcela oprávněně) dlouhodobě "vy*ráno" z Turků a jet si tam jen tak takhle fotit a točit mi přijde minimálně jako kopání do košíku s kobrou. A myslim si, že pánové tohle všechno měli vědět, když vyvíjí hru v danym prostředí a zaměřenou na téma válečnýho konfliktu. Měli vědět, že si i dost možná budou hrát se zápalkama, který ale nedokážou sfouknout.
Nicméně neobhajuju postupy řeckých úřadů. Už jen proto, že skutečný informace nemáme nikdo a nikdy se je asi ani nedozvíme. Nikdy se nikdo nedoví, jaký důkazy byly podvržený a jaký reálný. Pánům držím palce, ať se vše vysvětlí a pokud opravdu pochybili aby si i vzali ponaučení.
-
-
vláda umí tak akorát zvyšovat a vybírat daně
-