Přejít na výpis diskuzí
Pomozte Pavlovi přežít výcvikový tábor Medal of Honor
21.10.2012 | Redakce Games.cz
85 příspěvků
-
Sakra, fyzické predispozice a vstávat před polednem, takovéto vlastnosti se mezi námi nerdy špatně hledají. *1*
-
-
Já zvládnu backflip z místa *1* ale to by mi asi k přežití bylo ho*no platny *1*
-
-
jestli ho zvladnes v plny polni tak by to nemuselo byt s tebou tak spatny ;).
-
-
Myslím, že bych uklouzl v bahně a nabodl se na ešus.
-
-
Mas zajimavou ideu ohledne designu ešusu :D
-
-
Nebo jen vystihl svoji tělesnou konstituci ...
-
-
-
-
-
Bohužel mě napadlo to samý :D Nicméně donáška ranní kávy by snad ještě šla, pak už jen pohodlně sledovat.. ))
-
-
jestli si budu moct vystrelit na JDho tak se hlasim dobrovolne...
-
-
Za EG jde myslím Miloš
-
-
To je nějakej novej?
-
-
Asi myslí Moolkera, ten novej rozhodně není:).
-
-
-
Kdo je JD?
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ObftJW81L5Y&feature=player_embedded
:) -
-
Že tenhle profil ještě nezrušil http://www.youtube.com/user/jaydeetiscali Kucí, zažalujte ho :D
-
-
-
-
Tak mě napadá, že když chcou někoho kdo by Petra nosil po bojišti tak to by se ta akce už fakt měla menovat Medal of Hodor ....
-
-
!!!!! :))) Dík, dneska jsem se ještě takhle dobře nenasmál! :)))
-
-
Ještě mě napadlo, když už se při poslední soutěži odhalili ty vaše vztahy s ruskou mafií ... nechcete sebou vzít trolla diskuzniho? Na takové akci se člověk lehce "ztratí".
-
-
Neštastně sedmkrát upadne na nůž.
-
-
-
-
Očekávám velký zájem borců co hrají COD.Dle drsných keců na fórech bude přetlak veteránů od Řecko-perské války až po Afghánistán.
-
Kdyby si sebou vzal Dana Vávru, tak vyhraje :P
-
-
to těžko... u něj by všichni věděli, že bude hledat záchody, tak by si na něj počkali
-
-
tak dan by se mohl zeptat karla a bylo by po problemu :).
-
-
myslíš Drdu ? toho prý poslali na služební cestu do Polska, zjistit jak je to s Witcherem 3 a dovézt kozí sýry
-
-
A to bylo Polsko tak krátce státem...
-
-
od nynějška bude Polsko známé jako království elfek v bikinách
-
-
ja bych spis cekal, ze karel doma vytvorene mapy vsech zachodu v republice, rucne malovane na vydelane kuzi.
-
-
ok, mapa by byla spis na nevydelane kuzi (musel jsem se informovat na wikine - https://secure.wikimedia.org/wikipedia/cs/wiki/Pergamen). omlouvam se za dezinformaci :).
-
vydělané :D
-
-
-
-
-
-
Tak do tohohle se nezařadím, já bych mohl max jako řidič airsoftového tanku.
-
-
palebna podpora taky dobra :)
-
-
Chuť mám, fyzičku ne. Co takhle jen podpora na rádiu nebo bych někde zakempil se snipou? S Hofym bych si docela dal CO-OP.
-
To smrdí fyzickou aktivitou, to neni nic promě.
-
Jejdásku: Zase to EA a zase to games...nejdřív uplatěj redakci aby nerecenzovali PESko a teďko todle...to ani nemluvim o tom, že se kamaráděj s tvůrci Xcomu...bejt tebou tak už sem nechodim...je to tady celý židozednářský spiknutí s cílem ovládnout svět.
-
-
Jasne, korupce neexistuje a cely svet je krasny a ruzovy. A kdo tomu neveri musi byt pomatenec verici na zidozednarske spiknuti, nic mezi tim nemuze byt. Precti si ty odkazy, mimo jine se tam pise o cernobilem videni, hlavne o nicem nepremyslet a nediskutovat, poznas se v tom.
-
-
Nic co má za zdroj Facebook si číst nehodlám
-
-
Neodkazoval jsem se na facebook.
-
-
Korupce jistě existuje...tam kde se vyplatí...což podle mě neni případ herního odvětví v ČR kde se za celej rok prodá asi tak 10 000 kusů originálek
-
-
Unika ti jeden vyznamny fakt, games.cz je soucasti metacritics a to je kurevsky vyznamna zalezitost, celosvetove. Dokonce nekteri vyvojari jsou odmenovani na zaklade vysledku metacritics. Takovou dulezitost mu vydavatele prisuzuji. Podivej se, kolik webu se podili na globalnim hodnoceni her. Da se rict, ze games ovlivnuji globalni hodnoceni produktu, kolem ktereho se toci obrovske penize (desitly milionu dolaru), z jednoho az tri procent. Opravdu si myslis, ze se je nikdo nepokousi ovlivnit? Jestli ma mit nejaky herni web v cr na prvnim miste eticky kodex a mel by dbat na svou povest, je to games.cz.
Take se muzeme zamyslet nad tim, proc se v "nevyznamne" cr vyplati EA platit si lokalni pobocku. Asi to nebude z duvodu ekonomicke nevyznamnosti, co myslis? -
-
Jejdásek: probél je, když vidíš tu korupci i tam kde neni co?
-
-
Problem spis je, kdyz tu korupci nevidis a pak jen ziras na jeji vysledky. Na dobre novinare proste jsou kladeny jiste pozadavky a kdyz je nesplnuji, je dobre to o nich vedet.
-
-
Tak co bys doporučoval? Mají lidi z games sedět doma a potom poslouchat proč nebyli na akci, o které všechny ostatní herní weby píšou článek? Taky tam třeba bude někdo z vývoje MoH a games se tam podaří udělat rozhovor ...
To už by zrovna přes E3 mohli sedět doma, aby je někdo třeba nepozval na party nějaké herní společnosti ... si tam dají korupční koktejl nebo konspirační jednohubku a mají po pověsti. -
-
I to je reseni a na misto toho mohou napsat a zverejnit uvahu na toto tema. Myslim ze my, jako jejich ctenari, bychom jim radi odpustili, ze se nezucastnili akce herniho giganta, ktera ma za cil prinest osobni prospech a pozitek zucastnenych. Pro me osobne je toto uz pres caru. Ne nutne ale musi byt pres caru zucastnit se jakehokoli pozvani ea, treba toho, ktere ma za cil informovat. Ale jsou mozna i jina reseni, treba si to sam zaplatit, aby nevznikal vztah dluhu a zavazku.
Je velmi tezke verejne kritizovat nekoho s kym mam osobni vztah, je velmi tezke kritizovat ekonomicky dulezity produkt nekoho, kdo si me predchazi darky osobni povahy. Ty bys to dokazal? Ja ne a citil bych se jako hajzl. Je lepsi na toto nepristupovat. Ja ve sve praci obcas kontroliji a prebiram praci cizich firem. A zcela cilevedome se vyhybam spolecenskym akcim a pozvanim typu na ochutnavku vin a podobne, vyhybam se tykani a pratelskym vztahum s pracovniky techto firem, kteri to samozrejme vsichni zkousi - nikdy se ke me nehlasi a nezkousi navazat pratelsky vztah, jako od nich - a to proto, abych tu jejich praci mohl s cistym svedomim prevzit, abych neprihmuroval oci nad chybami a nedostatky a mohl je nechavat predelavat a opravovat to, co je spatne a neni v souladu se smlouvami. Je to ma odpovednost vuci memu zamestnavateli a stejnou odpovednost maji novinari vuci svym ctenarum. A je jen na nich, jak poctive ji naplnuji a nebo jak se temito svody nechaji zlakat.
-
-
Tak teĎ si n to kápnul...ale co takhle jít bojovat proti skutečné korupci...třeba na Pražskym magistrátu a přestat žít ve zfantazírovaných hvězdných válkách...vidim, jsi bojovník, ty bys to očistil .)
-
-
Kazda korupce je skutecna, velka i mala. A ja treba ve slusnost games.cz verim, jen se obavam, ze tomu nevenuji takovou pozornost jakou by meli. A jak znamo, duveryhodnost je mnohem snazsi ztratit, nez ziskat. Takze bych byl rad, kdyby se nad tim zamysleli a v tomto sve postaveni trochu upevnili. A samozrejme se tim nezabyvam jen zde.
-
-
-
-
-
-
Koukám , že konkurence s sebou bere hnedle deset dobrovolníků , japak to ?
-
-
petra se boji, to je jasny.
-