Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hehe to by mohla byt celkem sranda(cti makacka,pro rejpaly :-P).Skoda ze az v Praze.
  • Black_Hand
    a ja si nemyslel, ze petr potrebuje seznamku...
    • sleepless
      Doba je zlá, ale potřebuju hlavně zachránit prdel, spíše než se seznámit...
      • Na druhou stranu nebylo by na škodu hrat až do čtvrtka Dishonored a okoukat ten "mžik" a s jeho použitím kopnout EG do zadnice a tak se rovnou i seznámit?:D
      • Black_Hand
        jen se nedelej. proste se pryznej, ze hledas svyho byliho ritire :))

(troll mode over, jeste jsem pridal par gramatickych chyb, kvuli autenticnosti, moc mi to ale nejde...)

btw trochu mi vrta hlavou, jestli v tomto pripade z toho delat soutez neni ponekud kontraproduktivni.
  • Já bych do toho šel, ale bohužel musím být v práci. *13*
    • Ja bych taky sel ale jsem linej jak prase :-D
      • A já jsem zase ted nějak hrozně tlustej, jinak bych taky šel :)
        • :D super! pánové pobavili jste! :)
  • Já bych tak rád jel.Hraju airsoft už 7 roků.Rozhodně bych se nedal a petra taky :D.Ale bohužel jsem s ostravy a ještě k tomu mám zrovna odpoledne zkoušku z ajiny.Nebýt toho tak jsem v té praze přesně na čas.
  • Takže najlepší spôsob ako niekoho uplatiť , ak chcem aby jednal v mojom záujme je že danej osobe umožním urobiť pár cvikov a zastrielať si z airsoftovej zbrane . Myslím že tento druh korupcie by sa mal začať uplatnovať aj v politike *3*
  • Inquisitor
    Fyzická stránka by nebyl problém, ale časová už ano. Bohužel.
  • Ani nevite jak rad bych se alespon prisel podivat ale shodou okolnosti mame v praci ten den vycvik S.E.R.E. takze nemuzu ani poslat prihlasku ... skoda snad nekdy priste... navic pocitam ze S.E.R.E. bude stejne vetsi zaprah.. :D takze budu na vas myslet a potit se (nebo spis mrznout - zalezi na pocasi) o nejakych 100km jiho-jiho-zapadne.
  • JohnyTheZik
    Pisu zapoctovku z matiky, ale jinak bych o tom celkem i premejslel.. Akce to bude podle me super, ano, je to EA, vim, jsou to zlouni, ale aaano, podle me to fakt bude super :D
  • Tak koukam ze mam nejlepsi predpoklady se zucastnit. Nikdo jiny nemuze, airsoft jsem hral, vojnu absolvoval a fyzickou to taky snad zvladnu. Tak jen doufam ze jsem spravne odpovedel i na soutezni otazku ;)
  • Tikov
    Tak takhle se uplácí novináři? Doufal jsem v něco zajímavějšího.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit