Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Potrefená husa se ozve. Copak jsem tě uvedla jako Helmutova parťáka? *3*
  • Diskusiu som si celú zálohoval, to ten/tá Yuffie (skrytá identita), je ukážkový prípad "sociológa" štidujúceho na nejakej Sorosovej akadémií, tu sa treba zamyslieť čo, alebo kto skutočne vymýva mozgy mladým ľuďom, či hry, alebo niekto kto vymyslel plán Prednáška Dr Richarda Daya 1969 na Pittsburgh Pediatric Society: http://files.100777.com/New%20Order%20of%20Barbarians.mp3
  • Aeris? Tifa? *1*
  • Amylee.Anderson
    Mě by spíš zajímal rozdíl sportovců a hráčů v IQ :)
  • Veskoslav
    Tam je to trochu jinak napsané, ale v podstatě ano:)
  • Veskoslav
    To že spolu souhlasíme teď neznamená, že jsme parťáci:-D Boha jeho přečti si třeba hádky PS3 vs Xbox. Tam jsme přímo ideální pár dle tvé "logiky":-D
  • Miserius
    Ta už na nás prdí, asi si udělala nový účet...můžeme hádat 3x kterej *2*
  • Zajímavý dotazník :D. Vyplnil jsem to jen proto, protože mě zajímalo, co bude dál :D. No některé otázky jsou těžký kalibr. Ten "kokot" co je vymyslel by to měl prvně zkusit vyplnit sám, protože na některé se ani odpovědět nedá...
  • Ohledně toho nátlaku mám radu - ignoruj ho.
  • Na toto vám povím jediné. Žijte mimo civilizaci. Jakákoliv civilizace na základě společenských norem, na vás bude vyvíjet tlak k nějakému druhu normalizovaného chování. Nepřijmutí norem = sankce. Aneb základy sociologie pro SŠ.
  • *7* Divadlu jsem se skutečně chtěla vždy věnovat. Nikdy mi to nebylo dopřáno. Je zajímavé, jak se plebs dokáže vypořádat s nepohodlnými jedinci. Okamžitě jsou nálepkováni, jako nepřátelé dané skupiny.
  • Tak promiň, já myslel, že se vtipným způsobum snažíš navázat vážnou diskuzi.
  • tyvole tak konecne vim jaky to je bejt troll. Sorry kluci to byl vtip myslel sem ze když to napisu takle jasne konfliktnim zpusobem ze to kazdej pochopi ale ok. Na druhou stranu je fascinujici jak je to snadny. Internet je fakt nemocny místo.
  • Nepoužil bych slovo "nutí", ale společnost vytváří nátlak na jedince, aby se choval podle určitých norm. Má to svá pozitiva i negativa.
  • No spíš jsem měl na mysli, že každý hráč MMO hraje z jiného důvodu. Někdo třeba zrovna dokončil zkoušky a jeho kamarádi ještě ne - tak chce prostě vypnout a dva týdny nic nedělat a do hospody se mu nechce samotnému.

Ale i dlouhodobí hráči můžou mít různé důvody. Někdo třeba hraje proto, že hrají jeho spolužáci a známi - lidi to pak ještě sblíží, když mají podobné zájmy. Někdo jiný pak hraje proto, že naopak nemá moc kamarádů.

Někdo to hraje proto, že má psychicky náročnou práci a chce po ní třeba na dvě hoďky večer vypnout. Někdo má zase psychicky nenáročnou práci a chce se večer věnovat něčemu u čeho jen sedí a zaměstnává hlavu.

Motivace jsou prostě různé, takže na každý 'typ' hráče mají hry jiný vliv a mají úplně jinou roli v jeho životě.

Podle mě by se nějaký výzkum měl zaměřit na tohle namísto té věčné snahy o kvantifikaci noliferů v MMO.
  • Veskoslav
    Copak tvé IQ je natolik vysoké, že jsi dokázal splodit jednu větu? Gratuluji. Celý ústav na tebe bude pyšný, určitě i Triska.
  • Ahoj trole, neuvažoval si někdy o herecký kariéře? prozradilo tě jenom to přehaný používání výrazů, jinak fakt dobrý :)
  • Myslíš stylem legendární diplomky "Ptáci"? Stačí si zobrazit netisknutelné znaky, i v nich se autorka tematicky drží ptáků, je to totiž pořádný úlet. Jen nechápu jak to mohlo dostat 2.
  • a t s tím souhlasíš? nemyslíš že když muž a žena dělali 30 000 let každej svoji praci že se pro ni určitym zpusobem uzpusobili a hlavně už pro ní byli uzpuůsobeny? Tim nechci říkat, že žena má bejt v kuchyni, ať si klidně dělaj v lese nebo v dolech, faktem ale je že tam z nich skoro nikdo nepracuje...
  • Hmm, to že někomu chceš pomoc, nebo že někoho lituješ se nerovná tomu, že jsou slabší, jde jen o to, že děláš co chceš, pokud se jim to nelíbí stačí říct.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit