Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zasloužíte si veliké plus. *15*
  • To bude možná tím, že strategie, nebo RPG asi zrovna zedník ze stavby s IQ 80 v nárazech asi hrát nebude, co?
  • Veskoslav
    No pokud vystuduješ sociální antropologii, tak to klobouk dolů:-P
  • Hellspont: Vy budete nejspíš ten ublížený jedinec, co vystudoval 2 leté učiliště, živí ho neatraktivní špinavá práce a celý život bude v hospodě u půllitru nadávat na to, jak je celý svět proti němu, což? Klaním se před světákem.
  • Páni. Tak vztahovačnou, zabedněnou a předpojatou diskuzi jsem tu už dlouho neviděl. Docela se divím, že tuhle žumpu redakce nezavřela.
  • Bohužel, kéž by tomu byla pravda. *9*
    Přesto vidím spoustu, s odpuštěním, keců, ale žádné konkrétní údaje, podložené pádnými argumenty.
  • Zrovna kongres bych neuváděl jako příklad, že to není výblitek *4*
  • http://www.explosm.net/db/files/Comics/Kris/beaker.png
  • jak tahle od obrazovky poznas jak je kdo chytrej? :) a jestli muzu takova hloupa otazka na co sakra tyhle dotazniky jsou ?:)
  • Zrovna sociologií bych se jako vzděláním moc nechlubil.
  • Bojujeme proti přesně takovým šmejdům jako jsi ty paní příručko.
  • Alarmující skupina superagresivních a sprostých individuí? *1*
  • Alespoň je sranda :)
  • O mě si strost nedělejte, pouze jsem chtěl upřesnit komentář od Miseriuse.
  • Veskoslav
    To sedí od trolí královny, jejíž IQ končí tam, kde u běžného člověka začíná.

P.S: Základní znalosti rodného jazyka jsou vizitkou každého člověka. Tvá vizitka je taková, že píšeš jako negramotné prase.
  • Ty vole, jak si tady tak pročítám zdejší příspěvky, tak počítám, že takový super ohlas asi autoři zrovna nečekali.....
  • Tady si zase spousta lidí myslí že jsou chytrejší. Uvedomte si že ty lidi co psali ten dotaznik maji na to skolu a jsou chytrejsi nez vy.
  • Veskoslav
    Nevím, která husa tu pořád dokola kdáká a kdáká. Přijde mi to jako reinkarnace trolí blbky Trisky.
  • poměrně zajímvý dokument na toto téma BBC http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/skolni-masakry-a-nasili-ve-hrach
  • Longitudinální vytahování pěněz z kapes danových poplatníků. Bohužel ne první.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit