Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu mi přijde, že pojem "online hry" a ta nabídka, kterou jsem tam viděl připomíná pejska s kočičkou. Případně míchání jablek s hruškami.

Přijde mi veliký rozdíl ve hrách, které lze hrát jak offline, tak online (Call of Duty), hry jen online (World of Tanks) a nakonec hry které beží pořád a nelze si vybrat, kdy budu hrát (Travian).

Respektive to vymýšlel určitě nějaký odborník a velmi by mě zajímalo, kolik těch her autor hrál nebo zkusil, aby na zákldě toho mohl vypracovávat nějakou studii. Případně jestli jen projel nějaký katalog.
  • To je dobra pripominka a jaksi tady nepadla ta dulezita otazka: "Kdo tyhle nesmyslne vyzkumy vlastne plati". Zvlast v dnesni dobe bych byl radeji, kdyby se ta sebranka sociologu, filozofu a pavedcu chytla nejake smysluplne prace, nez vymysleni podobnych kravin za "nase" penize.
  • Doprdele, proč se to hodilo sem?
  • Zaty: Dosadil/a jsi to tam ve stejné chvíli jako já, ale super doplnění mojeho příspěvku, který jsem i myslel hodně nadnešeně, protože i já jako majitel obchodní akademie se věnuju řemeslu, protože na něm vydělám někdy i více než 2x tolik, co v kanceláři.
  • Je potreba se na to divat jako na celek. Ono se totiz nakonec muze ukazat, ze ackoliv vetsina hracu MMORPG jsou asocialni nerdi, je jim to srdecne jedno a jsou se svym zivotem spokojeni a jsou stastni. Ale spis se priklanim k tomu, ze z vyzkumu vzdejde ze hraci MMORPG jsou slunickovi lide, se spoustou pratel, aktivnim socialnim zivotem, aktivne se venujicim nekolika sportum, s pravidelnym sexem, nezanedbavajici rodinu, skolu nebo praci :)
  • Nemyslím že Yuffie je jeden z veksolavovych multinicku
  • Veskoslav
    Proč ti to nevěřím.
  • Zeptám se znova. Myslíš, že zedník ze stavby s IQ 80 bude hrát strategii, nebo RPG? Vidíš, že bych tam někde něco psal o nějaké vysoké škole?
  • čeština není muj rodny jazyk
  • Naprosto krasne nepochopeni jedne vety jako celku. Nic o dosazenem vzdelani nepsal, ale o IQ. A je fakt ze clovek s nizsim IQ bude vybirat hry trosku jinak a komplexni strategie, nebo RPG (ne diablo apod) asi nebudou jeho salek caje. A abych rekl pravdu, znam par lidi, kteri maji VS vzdelani a stejne makaji rukama, konkretne jako zednici a kamenici, protoze tim, co vystudovali se neuzivi a jejich prace jim vydela nekolikanasobne vice, nez tem pseudovedcum z FSS, kteri jsou prisati na struk grantum.
  • Analýza proběhla dle vaší "úžasné logiky", pane menza. Takže to vy vydáváte jídlo u okýnka v akademické menze na Moravském náměstí? No jistěže, ten nakvašený obličej, to nemůže být nikdo jiný! Prosila bych do jídelníčku zařadit více (anebo nějaké) veganských pokrmů a bude to fajn. Ne že bych vám to vychloubání neuvěřila, ale přesto ve mne hlodá silná skepse. Obrovské železárny? Tak to už musí být panečku jiné kafe. To se omlouvám pane továrníku.
  • Nic ve zlém, ale některé otázky jsou tak důvěrné, že by na ně odpověděl jen blázen. Aneb jak řekla má žena: "Co má tohle společného s hraním"...
  • Rhulad
    Veskoslave, slyš mě starý brachu! Pokud je Joe královna, tak ty jsi král. *3*
  • Inquisitor
    To jako, že strategie a rpg hrajou jenom vysokoškoláci jo? :D
  • Informatik ekonom, toho času vedoucí logistického odd. v obrovských železárnách. Abstinent. Člen Menza. Ublížený: kdo není a jestli ti připadá, že svět není nastavený proti tobě, tak ti asi něco uniká. A tou analýzou jsi mě přesvědčila, že jsi fakt tak dobrá jak píšeš, tak už konečně zalez.
  • Gausová puška *15* *15* *15*
  • Tak a ted jdu definitivně pod stul *15* *15* *15* *15* *15*
  • Fonline tla mk2 <3
  • od roku 2008 jsem sice žádnou online hru nehrál, ale i tak jsem se chtěl podívat, co je tam za otázky... první věc - zadejte váš email ? meh, nazdar bazar
  • Ne, my tady hlavně víme, co je gaussova puška.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit