Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • axell1990
    Umm jsi si jistý že si nepleteš online hry a drogy? *1*
  • Robotron3
    Online hry sice nehraju, ale co bych si to nevyplnil. Chybělo mi tam, jestli jsem se se svou závislostí už někde léčil, jestli docházím k psychiatrovi jednou dvakrát, čí vícekrát týdně a jestli mám dluhy nad 100 tisíc Kč, půl milion, nebo více jak milion korun, a jestli si myslím, že se někdy opět zařadím do společnosti. Jinak spokojenost :)
  • x_ander
    Neurážím, jen konstatuju fakta...
  • TheGGG
    Ale simtě, už není koho udávat tak musíme urážet na diskuzi?
  • Myslíte si, že to budu pouštět znova? :D :D
  • x_ander
    Miserius: Veskoslav je naopak trollhunter, který se občas neudrží a přepískne to. No a občas je nelepším způsobem, jak přemoci nepřítele, stát se jedním z nich.

Jinak souhlas. Veskoslav má občas názory prazvláštní, ale nesmysly nepíše. Jen je dost vidět, což se trollům jak GGG hodí do krámu.
  • Miserius
    *1* Jojo, 3x jsem si namlel hubu a tak jsem se rozhodl uz v ni radsi i psat do diskuzí
  • TheGGG
    Ty sis tu helmu očividně taky nasadil až potom co jsi párkrát přistál na hlavě že?
  • Miserius
    Jedno souvisi s druhym ne? Tezko se dotaznik sam napsal...
  • TheGGG
    Je buď troll, nebo jedinec nebezpečný svému okolí. Myslím ale že jeho potřeba osočovat každého z trollingu (i když se jedná o obvinění zcela směšné) pramení pouze z jeho potřeby na sebe upozornit a dostat se do jakési pozice diskuzního Alfa samce.
  • Miserius
    To je Neoryk, první přemožitel Matrixu, co vas v tech školách učí?
  • Miserius
    Proč pořád řikáš že Veskoslav je troll? Můj nazor je casto hodne odlisnej od jeho ale nikdy jsem ho tu nevidel trollovat nebo psat vylozene nesmysly...Par mistnich individuii se te tu chytlo a taky uz nejakej ten cas rikaj ze je troll a ja porad nechapu proc...
  • x_ander
    Hellspont: Ale no tak pane továrníku, neberte to zas tak vážně. U GGG jsou ale vlastně jen dvě možnosti. Buď to, co napsal výš, myslí vážně, a v tom případě je opravdu nemocný a měl by vyhledat odbornou pomoc. A nebo to vážně nemyslí, což v kontextu s obsahem jeho příspěvku je čisté trollení. Takže asi tak. S hloupostí to zas až tak nesouvisí.

Ale máš bod za to, že vyznáváš WildCats :)
  • TheGGG
    smutné že si člověk jako ty vůbec dovoluje pošpinit fotku našeho milovaného Masaryka
  • No, protože vy jste genialita v té nejryzejší formě už podle těch profilových obrázků. Víte jak říkal forest: pro hloupého každý hloupý
  • x_ander
    Máš pravdu, nejsi troll. Jsi obyčejný nefalšovaný debil:-D
  • walltar
    Lol ty seš d*bil ...
  • TheGGG
    Pff jaká potrefená husa, připadám ti snad jako troll? Popravdě nejsem šílenec, (vesk. a joe jsou, ale to je něco úplně jinýho) jen se nebojím předkládat nepopulární názory, ale právě díky lidem jako jsem já, co se nebáli postavit davům, obětovali se pro budoucí pokolení, stali se nezlomnou oporou pro ty jenž se nechtěli klanět, právě díky takovým jsem se osvobodily z útlaků a víru fanatizmu, lidé jako já, trolldiskuzní, Trisska a chudák JindraVeliký (R.I.P.) zajistí svobodu tvým synům a vnukům. Před lidmi co přežili koncentrační tábor by ses také nechoval neuctivě, prokaž tedy trochu úcty i bezejmenným diskuzním hrdinům.
  • jinak mě baví skálopevné přesvědčení, že chyba není v dotazníku, ale zásadně v lidech co ho vyplňují :))
  • ne ten pravej, neblbni!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší