Přejít na výpis diskuzí
Pomozte zmapovat českou komunitu hráčů onlineovek
9.6.2013 | Petr Poláček
383 příspěvků
-
@Planek No nevím chlape... podle mě je realita dosti nudná... pro 90% populace - prvních 25 let školní docházka, dalších skoro 50 let práce, mezitím rodina apod. pak smrt čili raději si zahraji nebo přečtu fantasy. No a pokud tě nebaví tradiční fantasy klidně si přečti MKP .)
-
No podla tohoto co tu citam, by som ako poslenu otazku dal "urazil vas tento dotaznik?" :) resp. "myslite si, ze my si uz dopredu myslime, ze ste debilove?" :D:D...
-
No tak to je chyba. Jestli tě zajímají takové hry, které píšeš, tak právě na PS3 jich je spousta a zrovna i od firem, co dělaly dříve Spyro, nebo Crashe. To pak nemá cenu psát, že dnešní hry nestojí za nic, když ty dobré jsi nehrál *3*
-
Ano protože český pohádky jsou všechny strašně originální , zajímavý, oduševnělý a inteligentní díla. (kdo by nepozna sarkasmus tak z týhle věty doslova odkapává)
Pokud chceš něco originálního tak hledej na indie scéně u komerčního titulu se toho nedočkáš, protože to nikdo nezaplatí. -
Já osobně nemám zájem o hry s více filmovýma pravidlama ... radši velký otevřený svět s minimem příběhu a maximem možností co v něm dělat. Mě u MMO příběh překáží, v MMO si svůj příběh udělám sám.
Ale chtěl bych logické fungování světa (Ať už fantasy, scifi, nebo nějakého jiného) ... mobové stojící na místě sou imho vážný problém MMO a chce to s nima něco udělat. Já chci realističnost ve hrách, ale nemusí to být podle reálného světa ... Mám radši sci-fi a fantsy, než RL hry, ale chtěl bych aby železo bylo železo a látka byla látka, aby se někdo zamyslel nad tím jak by takový svět asi fungoval a to se potom pokusil ztvárnit v té hře. Já doufám, že se něčeho takového někdy dočkáme.
Ale jinak pokud máš problém s dnešníma hrama tak proč nezkusíš indie scénu? Tam je každý rok několik hodně propracovaných a originálních pecek a navíc nestojí ani polovinu jak AAA brak. -
To si nezahraju, protože nemám Playstation 3. Ale máš pravdu, že to jsou hry co vypadají celkem zajímavě.
-
V první větě jsem si řikal, ok, názor, ale když pak vytáhneš Spyro, Crash Bandicoot, Tomb Raider? Zahraj si třeba Uncharted, nebo The Last of Us a co je Crash Bandicoot oproti tomu? Starej dědeček, s kterym si možná ještě zahrajou vnoučata, ale spíš budou chtít něco novějšího. Zrovna na Naughty Dog je vidět, kam se ty moderní hry posunuly v dobrém smyslu slova.
-
No hlavně chci naznačit, že lidi pořád žerou těm výrobcům ty samé hry (a ne jen MMORPG). A všeobecně hry jsou v poslední době dost trapné. Staré hitovky na Playstation mají daleko vyšší kvalitu. např Spyro, Crash Bandicoot, Tomb Raider. Měli nějaký nápad a originalitu.
Podle mě forma hry, má úžasný potenciál. Vidím v tom budoucnost... Vždyť třeba i ze spousty českých pohádek, by se dali udělat super hry... Jen se nad tím zamysleta a zapojit do toho víc filmových pravidel... -
Ja jen komentuju absurdni reakci na zatyho celkem konstruktivni kritiku. Nakvaseny nejsem, dotaznik mam v pazi a vyplnovat ho ani nebudu. Problem s cizim nazorem tu ma ted nekdo jiny. *7* Jen rikam ze zadavatel dotazniku DEKUJE ze ho nekdo dobrovolne vyplnil, ne si vymysli veci jako udelej si novej mail... tot vse.
-
Američtí vědci zjistili, že lidé věří všemu, co američtí vědci zjistili?
-
Duplikát, smazat prosím.
-
Obvious: kolego, když vás to tolik pobuřuje, tak proč jej vůbec vyplňujete? Vždyť je vše na vaší libovůli. Nakvašené komentáře vašeho typu zbožňuji. Jako by vás k tomu nutil. Přistoupíte na podmínky / nepřistoupíte. Konec diskuze, nevím proč se toliko rozčilovat.
-
To jistě, ale nemáš ten dotazník formovat (pokládat ty otázky) tak, aby sis tu hypotézu potvrdil. Dost často se právě tohle dělá u polotickejch průzkumů.
-
Takhle parádní nepochopení normálního rozdělení jsem již dlouho neviděl. Vezměme tedy tebou zmíněný příklad s průměrnou inteligencí v Evropě a v Africe. Rozdělení inteligence v populaci přeci není rovnoměrné, ale řídí se Gaussovo rozdělením.
Pokud nemáme žádnou informaci o člověku, jehož inteligenci odhadujeme, pak je pro nás jeho inteligence náhodná. Tato náhodnost má definovanou střední hodnotu (tu lze určit statisticky).
Tato střední hodnota se ale může měnit, když získáváme informace o zkoumané osobě. Když nevíme nic, tak je ta střední hodnota jiná než když víme, že ten člověk je z Evropy, nebo že je z Afriky nebo že má dlouhé vlasy.
Pokud známe střední hodnotu inteligence na světě a střední hodnotu inteligence v Evropě, tak se z toho dá odvodit pravděpodobná střední hodnota v Africe, ale rozhodně to nejsou všechno stejné hodnoty. -
Na tohle bych vůbec nereagoval. Ten člověk v podstatě napsal že hrál fantasy mmorpg , ale bylo to špatný, protože to bylo fantasy mmo rpg.
-
Mozna mi prijde i zbytecny delat nejaky dotazniky. O tom co jsou hraci zac se da dost zjistit i v tehle diskuzi *1*
-
Nekoho bavi behat po poli a zabijet prisery, nekoho bavi jezdit s autickem. Ja hraju 7 let wowko, ty hrajes 7 let Trackmanii. Ani jedna z tech her neni blbost - kazdej hraje to, co ho bavi.
-
Kdybyste byl pozornější, drahý kolego, věděl byste, že rozdělení inteligence ve společnosti je "rovnoměrné". Tedy pokud nevycházíte z obskurdních kvazivědeckých publikací, které kupříkladu africkému kontinentu připisují průměrně nejnižší průměrnou inteligenci a podobně. Na základě této teorie, dojdete tedy při dostatečně vysokém výzkumném vzorku (či dokonale reprezentativním) k tomu, že zastoupení jednotlivých prvků v obou skupinách je +- stejné. Doplňte si vzdělání a nespoléhejte na wikipedii.
Skupiny hráčů FPS či RPG jsou dostatečně široké na to, aby se zde projevilo nějaké výrazné zkreslení, ke kterému by mohlo dojít v rámci velmi malých zájmových skupin. -
Jasny, nekdo po me chce vyplnit dotaznik, tak si vlastne muzu vyhradit dalsich x minut na vytvoreni novyho mailu... *7* Prober se. Obhajovat dotaznik kterej vyplnujici osobu nejak stve nebo omezuje atd. je fakt moc. Autor ma drzet hubu a dekovat ze ho nekdo vyplnil.
-
Moment, ono se mě to nezeptalo, jestli mám někdy chuť přetáhnou bezdomovce na ulici lopatou? Divný, opravdu divný..