Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak se stylem hry se moc vymyslet nedá... Ale zasazení do prostoru a zpracování... Taky hratelnost v poslední době u těch her pokulhává a to díky kameře... Nechávájí plovoucí kameru za osobou a přehazuje se střílení z jedné strany na druhou. Pak se třeba stává, že kompozičně je to úplně otřesné... Postava čumí ven z obrázku atd. Ať radši nechají pevnou kameru a postavu uprostřed :). Mám radši přehlednou scénu... Ty modní grafické výstřelky se mi moc nelíbí... Radši pořádný antialiasing, než zybtečnou přeplácanost a blikající okraje objektů.
  • No tak nevim.. Je jasné že dotazník se snaží řešit nějaké stávající otázky ohledně hraní her. Některé části jsou na to vyloženě, až nepříjemně cílené. Doufám že při vyhodnocování budou rozumní a budou zhodnocovat mnoho různých pohledů na to proč kdo volil jaké odpovědi. Nerad bych aby byli někté věci špatně interpretované, myslím že by tam mělo být víc možností v určitých částech.. Jako například otázka zda člověk o sobě přemýšlí.. Tak třeba o sobě nepřemýšlí, ale to neznamená, že to nikdy nedělal. to může znamenat že už má svou existencionální rovinu vyřešenou a už se tim moc nezabývá. Jako většina dospělých lidí už nad tím tolik nepřemýšlí, protože si už vytvořila svůj názor. a tak by se do jisté míry dalo uvažovat o dalších věcech.. je to velice cílené spíš na mládež... je to hodně černobílé v některých částech, ale osobnost není černobílá. Nevim no jestli ty otázky byli nastavené nejlépe.
    Nebo taky třeba, když mě občas hry odvádí od povinností, tak cokoliv co nás baví nás odvádí od povinností, a to může být i sport či čtení knih, záleží pak na zodpovědnosti člověka, jak moc se nechá odlákat od povinností, ale rozhodně bych byl nerad, aby z toho pak někdo (jako vždy) vyvodil názor že hry kazí lidi a odvádějí je od povinností, když to vlastně dělají všechny činnosti, které nás baví. (pokud teda naše povinnosti nejsou nějak provázané s tím co nás baví)
  • Rhulad
    Pokud něco soudíš podle videi tak nemá cenu, abych tu s tebou vedl diskuzi.
  • Tilwaen
    Projel pouze katalog, místy navíc hodně děravý *4*
  • Tilwaen
    Přesně a trefně vystiženo.
  • A Dark Souls se mi podle videí rohodně nelíbí... Žádná chuť si takovou hru zahrát.
  • Třeba v Neverwinteru... Něco jsem tam pozabíjel. Ale teď ani nevím vlastně co to bylo... A to je podle mě špatně... když zabiješ 50 stejných příšer a ani pak nevíš jak vypadali... Ta hra by ti to měla nějak povyprávět... Proč ho vlastně zabíjíš? Nebo taky blbost, když zabíjí 1000 monster velkých jak panelák za hodinu... To by musel být sakra korba...
  • axell1990
    hmm takže adventura to je tedy inovace *2*

Jo a mrazíka a gooku jsem hrá a ani jedno teda neni zrovna česká pohádka.(ikdyž ten mrazík k tomu nemá moc daleko, nadruhou stranu hra s filmem neměla moc společnýho)
  • Ahoj! Můžu se přidat do diskuze? Jak vidím, všichni mí bratři už tu jsou. :---))))
  • Tak z pohledu 3. osoby.
  • Robotron3
    Ste nehráli Mrazíka, Gooka, nebo Dračí historii? *3*
  • Rhulad
    Je pravda, že ve hrách není moc originální fantasy - většinou jsou to high fantasy bez špetky originality, ale rozhodně to nejsou všechny hry. Sice se budu opakovat, ale Dark Souls je originál ve všech směrech.
  • axell1990
    Nikdy a doufám, že to tak zůstane. Opravdu si nedokážu představit , že by mě klasická česká pohádka něčím oslovila. Nemluvě o tom, že je to dost nevhodný materiál na hru v jakém žándru by sis to vůbec představoval?
  • Realitu myslím tím, že tam nebudou pobíhat šesti hlavé želvy a nebude modrá tráva. Třeba L.A. Noire byla dosti zajímavá hra. Se střílením se to nepřehánělo... a nebylo to hlavní náplní.
  • No a kdy jsi naposledy hrál klasickou pohádku na PC?
  • ježiši GIANTS tak na tu hru bych už úplně zapomněl :-)
  • matura a ted VS :) a ano jsme lepsi jak vy... a uprimne mnoho z NAS s vama nema problem, spis naopak, a ja vidlaky nesnasim.. naplavy blby
  • palec nahoru
  • zdenek.zahora
    Není třeba "POZORovat" :). Ne, nejsem člen výzkumného týmu - ALE - pomáhám jim s propagací. Výzkum digitálních her a hráčů považuji za důležitou věc v českém i celosvětovém měřítku.

Česká akademická obec je v tomto ohledu ve velmi mladém stádiu. Do struktury dotazníku jsem neměl možnost zasahovat a netroufám si ani tvrdit, že bych k tomu byl kompetentní. Ono každá otázka má skutečně promyšlený podklad a danou metodologii dotazování nestřílí od pasu, vychází z odborné literatury, zkušenosti z jiných výzkumů... apod.

Batolecí kroky zájmu českých vysokých škol o digitální hry jako o svébytné médium, včetně jeho uživatelů, jsou dle mého hodné podpoření. Přičemž nejde jen o humanitní obory, výzkumům z oborů ekonomie, informatiky, designu a marketingu bych neházel klacky pod nohy.

Překvapuje mne, že první, kdo začne střílet do vlastních řad jsou zrovna hráči... ale zase, známe to všude - hater gonna hate :).
  • Inac nechapem, ja sem asocial co ma jedneho dobreho kamosa, jednu holku, nic moc nejsem mudry ale on-line hry nehrajem..... Nejaaaaaaaake divneeee toto :D....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší