Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže ty lituješ pouze ženy? Ty sexisto...
  • Takze na tom dela kamaradka/spoluzacka Yuffie? V tom pripade uz chapu ty "nezaujate" reakce *1*
  • Jsem opravdu ona *15*, alespoň v tomto jsem si (zatím) jista. Děkuji za upřímnou lítost, ale podobnému jednání se člověk nevyvaruje takřka nikde. Zkrátka a dobře, je třeba se obrnit *3*. S pány je vesměs milá zábava.
  • je to tak no dřív se čtení považovalo za ztrátu času buď pro ženské nebo pro takové ty potrhlé vědátory :D jenomže díky knížkám toho můžeš hodně získat,znalosti který se počítaj, pokud teda zrovna nečteš nějaký braky, to sou věci který se tip pak v životě opravdu hoděj. hraní her jaksi ne. Já ale neříkal, že hraní je zabiják času, já to myslel tak že mmo žánr je zabiják času. Odpařil sem poctivě každej žánr a mmo žere toho času nejvíc a příd mi že je i tak schválně udělanej, prostě to nemam rad, ale dobre uz budu mlcet a nebudu to nekomu tlacit.
  • Ale no tak, doufal jsem, že mě rovnou poučíte, proč je tomu tak, když se v tom tak vyznáte. Vy se znáte s autory?

Schůzku nepotřebuji, v podstatě už jsem si na výzkum názor udělal a nemám zájem na něm nějak spolupracovat.
  • Tak jsem si pročetl diskuzi a upřímě nevím, zda je Yuffie opravdu ona a ne on, ale jestli je ona tak jí opravdu lituju, protože některý reakce na její osobu jsou prostě a jednoduše příšerný a chtěl bych vědět, kde se dá získat taková trpělivost.
  • ale myslim jako nějaký typický příklady lidí který se tomu fakt věnujou.
  • no jasný no, to by poznat nešlo, takovejch známejch mám spoustu, ikdyž ty maj většinou jako sport zvedání půlitrů :D
  • Však ono čtení knížek bylo taky nazýváno zabijákem času, ale to už je pár let zpátky. Jinak souhlas.
  • walltar
    F*cking casual ...
  • No a co s takovým člověkem, který je současně hráč, sportovec a má i jiné koníčky?
  • Ivorne: dle toho, že mám s obdobným výzkumem řadu zkušeností. Pokud chcete, mohu vám s kolegyní, která na tomto projektu pracuje sjednat osobní schůzku, abyste měl konečně pokoj.
  • To je zase blbounu v tehle diskuzi... Veskoslav, Miserius atp, dokazete si vubec zavazat tkanicky?
  • TheGGG
    http://lusipurr.com/wp-content/uploads/2011/03/nerds.jpeg
  • mě by spíš zajímal průzkum vzhledu hráčů oproti třeba sportovcům nebo třeba lidma s jinejma koníčkama, jestli by se to podle toho poznalo :D
  • walltar
    Hnus co? *9* Nechtěl jsem, ale taky sem mu to plusko dal.
  • walltar
    Já nechápu proč hraní her někdo nazývá zabijákem času ... pokud člověk dělá něco co ho baví a nelituje toho tak to přece není zabíjení času ...

Přece nemůžeš dělat celý den jen produktivní věci co většunou nebaví. To by člověk skončil jako vyšťavená troska. Ale víte co je zajímavé, že čtení knih, které se většinou provozuje doma o samotě v sedě, nebo v leže nikdy nikdo zabijákem času nenazýval (a osobně znám pár lidí, kteří sou schopní číst knížky pořád, když mají čas.).
  • Odkud víte, že je ten dotazník skutečně mířen na konkrétní hypotézu o hraní online her? Například titulek "Studie o českých hráčích online her." tomu moc nenapovídá. Ani úvodní stránka dotazníku se o ničem takovém nezmiňuje. Naopak se celkem konkrétně prezentuje, jako co nejširší analýza českých hráčů online her.

Působí to tak, že si autoři myslí, že obecný výzkum hráčů online her se dělá pomocí otázek na negativní jevy spojené s hraním online her.
  • no tak nejde než ti dát plus no :D
  • heleď ty z toho přidělenýho grantu máš stálej plat ,nebo jenom nějakou koncovou odměnu? mě to vžycky zajímalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit