Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    doporučuji ti ignorovat elita a přečíst si pár odborných článků a recenzí
  • Tak v tom případě si ulož tenhle odkaz a za dva roky se na něj znovu podívej, myslím že se pak zastydíš za to, co jsi právě napsal :-)
  • Promiň ale takovou snůšku blábolů už jsem dlouho nečetl.
  • no nevim stary beckovy northwoody v kombinaci s i865/i875 byly podle me ve sve dobe lepsi nez amdcka a navic sli docela dobre taktovat si pamatuju kdyz sem 2,6 Ghz hodil na 4 GHz a vydrzel az do upgradu na core quad vsechno mezitim sem preskocil :)
  • To plati len posledne roky od cias "cores". V casoch P4 bolo AMD lepsia volba.
  • AMD bylo, je a bude oproti Intelu o tridu horsi, obca se jim priblizi na dohled, to je tak cely ale. *5*
  • Revoluce to uplne neni, ale vhodny na HTCP? Prober se prosimte, ten vykon by tam lezel ladem...
    Ja mam rozhodne v planu poridit i5 2500K, ktera bude mit odemceny nasobic a bude za lidu 5.5tisice. Tedy v tu cenu alespon doufam... Po taktnuti budu mit vystarano na peknych par let na tricitce panelu...
  • Mnoho ludi malo s SSD problemy. Niekomu ide fajn a po napr. pol roku alebo mesiaci zdochne. Dalsim ide a pak ho najednou vyhodi a nejde detekovat v biosu. Iny stracaju vsetky data. Nie vsetky su problemove, ale u kazdej znacky sa podobne veci stali vratane Intelu ktory je obecne "najstabilnejsi". Niekedy mavaju zlu kompatibilitu s cipsetmi. Dalej je tu vydrz: u niekoho SSD vydrzal tak 1-2 roky, pri silnom pouzivani moze o rok vyrazne stratit na kapacite(a spomalit). Budes zrejme musiet riesit mnoho veci a nastaveni v OS aby si predlzil zivotnost jako vypinanie indexingu suborov atd. Pokial nemienis kupovat SLC typ ktore stoja dobrych 10-20+ tacu kc tak to bude urcite MLC. S MLC mozu byt problemy uz z principu ako funguju. Rozne low level aplikacie mozu mat problemy, u niektorych neslo ani nainstalovat OS. Viem ze iny napr. nemali problem a nedaju na ne dopustit ale uz ten princip ako MLC funguju nie je "cisty", je to strasne svinstvo podla mna. Budem k tebe uprimny: nenavidim MLC SSD's. S mnohymi SSD nefunguje tiez sleep mode. Za tie peniaze to nestoji. Dobre ti radim kup dva rychle lacne disky do raidu a vyser sa na drahe SSD, navyse teraz maju prist nove s ovela dlhsou "vydrzou" zapisu - nasobne viac. Za babku mas 2 samsung F4(7200rpm nie 5400) co su super disky, maju zatial najvyzsiu hustotu, pouzivaju len 1 stranu kotuca, jediny plater a hlavu a su uplne tiche. Teraz na nich ficim a stali ma 70eur oba. Mozes tiez caviar blacky. Jasne, latenciu ti to taku neda ale ver mi, ak ten disk neodyde hned koli defektu tak ti najskor ostane po dlhe roky, zabudni ze ti SSD bude spolahlivo slapat este 5 rokov od dnes. Moj nazor.
  • Co tím myslíš? Měl bych se vyvarovat určité značky nebo nějaké řady či levnějších modelů? Jsem člověk, kterému stačí na systém 24 GB, takže nepotřebuji velkou kapacitu.
  • S tym SSD bud opatrny.
  • Ak to bude 15$ tak neni problem, udajne nemaju byt odomknute prilis drahsie ale zatial neboli ceny stanovene(nebo uz ano?) a kedze sa jedna o Intel...(u nas to moze byt o dost viac v europe)
    Inak tusim Anandtech dostali nejakych 4ghz stable alebo 4.1 vzduchom. Neni to zle ale aj momentalne i5-6xx by mali tolko dat v pohode. Zatial to nema vela ludi a ty co jo tak vacsinou enginering samples takze sa nevie jak velka je sanca na 4.5+(hlavne u quadov a six cores). Tych 4-4.1ghz je istejsich skor podla mna co je normal.
  • Praveze cital, ale daj mi link ak mas nieco lepsie
  • Já doteď jedu na sestavě s AMD Athlon 64 X2 5600+ a stačí mi to, zatím jsem si na tom bez problému zahrál všechno. A když uvážím, jakou mám grafiku, tak se mi ani nechce věřit, jak dobře ty hry jedou.
    Počkám si ještě tak rok dva a pak koupím GTX 580, procesor od Intelu (asi) a konečně snad i SSD disk.
  • MrSanta
    Já vydržím než vyleze Doom 4 a až pak udělám upgrade podle toho, co si bude Doom 4 přát a peněženka dovolí.
  • eh tak koupě odemknuté verze jež stojí o 15 dolarů víc je samozřejmost. Jinak člověk z Asusu tvrdí že cca 50% dá 4.5ghz se vzduchovým chladičem.
    Ale upřímně, já se spokojím i se čtyřmi gigahertzy *3* .
  • a ty vies aj citat ine weby ako tento? Robis mudreho a pritom sam si toho moc nepobral... OMG
  • spoock
    no, pokud myslel unifikovaný systém na hraní, tak to těžko by něco podobného mohlo být
  • Letos zrejme prijde generacni obmena ale vystacim si s i5 *5*
  • Za deset let tu budou memristory a to bude teprve změna.
  • muehehe, aby za deset let jeste fyzicke pocitace jako jednotlive jednotky vubec existovaly :)Osobne bych tipnul ze behem dvou let dobehnou mobilni jadra vykonem velke sestavy. Nvidia tegra2 mi k tomu dava velkou nadeji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit