Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spoock
    no, pokud myslel unifikovaný systém na hraní, tak to těžko by něco podobného mohlo být
  • Já doteď jedu na sestavě s AMD Athlon 64 X2 5600+ a stačí mi to, zatím jsem si na tom bez problému zahrál všechno. A když uvážím, jakou mám grafiku, tak se mi ani nechce věřit, jak dobře ty hry jedou.
    Počkám si ještě tak rok dva a pak koupím GTX 580, procesor od Intelu (asi) a konečně snad i SSD disk.
    • S tym SSD bud opatrny.
      • Co tím myslíš? Měl bych se vyvarovat určité značky nebo nějaké řady či levnějších modelů? Jsem člověk, kterému stačí na systém 24 GB, takže nepotřebuji velkou kapacitu.
        • smejki
          doporučuji ti ignorovat elita a přečíst si pár odborných článků a recenzí
        • Mnoho ludi malo s SSD problemy. Niekomu ide fajn a po napr. pol roku alebo mesiaci zdochne. Dalsim ide a pak ho najednou vyhodi a nejde detekovat v biosu. Iny stracaju vsetky data. Nie vsetky su problemove, ale u kazdej znacky sa podobne veci stali vratane Intelu ktory je obecne "najstabilnejsi". Niekedy mavaju zlu kompatibilitu s cipsetmi. Dalej je tu vydrz: u niekoho SSD vydrzal tak 1-2 roky, pri silnom pouzivani moze o rok vyrazne stratit na kapacite(a spomalit). Budes zrejme musiet riesit mnoho veci a nastaveni v OS aby si predlzil zivotnost jako vypinanie indexingu suborov atd. Pokial nemienis kupovat SLC typ ktore stoja dobrych 10-20+ tacu kc tak to bude urcite MLC. S MLC mozu byt problemy uz z principu ako funguju. Rozne low level aplikacie mozu mat problemy, u niektorych neslo ani nainstalovat OS. Viem ze iny napr. nemali problem a nedaju na ne dopustit ale uz ten princip ako MLC funguju nie je "cisty", je to strasne svinstvo podla mna. Budem k tebe uprimny: nenavidim MLC SSD's. S mnohymi SSD nefunguje tiez sleep mode. Za tie peniaze to nestoji. Dobre ti radim kup dva rychle lacne disky do raidu a vyser sa na drahe SSD, navyse teraz maju prist nove s ovela dlhsou "vydrzou" zapisu - nasobne viac. Za babku mas 2 samsung F4(7200rpm nie 5400) co su super disky, maju zatial najvyzsiu hustotu, pouzivaju len 1 stranu kotuca, jediny plater a hlavu a su uplne tiche. Teraz na nich ficim a stali ma 70eur oba. Mozes tiez caviar blacky. Jasne, latenciu ti to taku neda ale ver mi, ak ten disk neodyde hned koli defektu tak ti najskor ostane po dlhe roky, zabudni ze ti SSD bude spolahlivo slapat este 5 rokov od dnes. Moj nazor.
          • Promiň ale takovou snůšku blábolů už jsem dlouho nečetl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit