Přejít na výpis diskuzí
Porovnání grafických rozdílů PC, PS3 a PS4 verzí Dark Souls II: Scholar of the First Sin
6.2.2015 | Adam Homola
75 příspěvků
-
Vtipné, že DX9 PC verze, kterou rozjedete i 7 let starém PC v 60fps(odzkoušeno), vypadá skoro stejně jako na předražených blu-ray přehrávačích...err....teda konzolích.
-
-
Né, vtipné to moc není protože 90% her rozjedeš i na 7 let starém počítači v 60fps.
-
-
Takže na PC s GeDoSaTo to pořád bude asi vypadat nejlíp.... :)
-
Jednička je pro mě synonymum ke slovu RPG, nikdy jsem se neponořil do hry jako v DS, skvělé vcítění do své postavy. Totální Masterpiece, jak s jednou postavou, atmosférou, skvělým level desingem a podmanivou hudbou vytvořit nezapomenutelný zážitek, za pár let tohle bude kult ještě větší než to je. Dvojka byla takový ten produkt, když chceme rychle vydělat na nečekané bombě, ale i přesto, že dvojka je víceméně slabý odvárek nehraje se to špatně a snad je to jediná hra, o které můžu říct, že DLC jsou lepší než původní hra.
-
-
hra je to dobrá jen škoda toho grindu, musíte respawnovat neprátele na bonefire abyste se vyexpili a ziskali loot, jinak moc neuspejete. ale tim jsou azijske hry povestne
-
-
to se vyplatilo snad jenom v Ariamisu, jestli se nepletu a hodí to max level, pak tě to přestane bavit, podle mě ta hra vůbec nepočítá s grindem...
-
-
-
Ta hra je proste hnusna a zadnej hardware to nezmeni.
-
K čemu 1080p ve hře s dnes už zastaralýma texturama? Vždyť některé textury (a modely) jsou fakt hrozné. A zase příjde kupa fanboyů a bude mluvit o tom, že na grafice nezáleží, že je to o něčem jiném, že jsem to nehrál atd. *7*
-
-
A budou mít pravdu. Až na ten poslední bod, neznám tě, tudíž nevím, jestli jsi DS2 hrál, nebo ne.
-
-
Nebudou. Udělat kvalitní textury není takový problém. Možná to souvisí s technickou zastaralostí celé hry. Možná proto osekali tolik grafiku. Nevím. Každopádně počítám, že vydělali už dost na to, aby se něco málo přiučili.
-
-
-
shrňme to, PC wins... a lidem co tvrdíže si PCčkáři nějakou hru nezaslouží... bez PC by vubec konzole neexistovaly, na gamepadu tezko naprogramujes novej engine, 3d studio s tim de taky poměrně ztuha...
-
-
Bez PC by hlavne nemali take predaje, predsa len to nie je cod ale minoritnejsi zaner. A tie maju svoj domov hlavne na PC.
-
-
dobrej trolling bro *15*
-
-
Aky trolling, hre co predava tak 2 mega akoze 300k nechyba, a to su len potvrdene predaje DS1 ani nie po roku? Kolko predal Xbox?
-
-
*1* Tak ten byl dobrej *1*
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
daksi HD remake rok stare hry, přitom HD byl uz předtím, stejne jako všechny tyhle nove hry které mají uplne zbytecny remake. Roztrhl se s tim pytel a je to nova moda. ja osobne dokazu pochopit HD remake starsi hry, ten me dokaze i potesit, ale tohle skutecne nechapu. A pripadne chytraky kteří mi budou tvrdit ze pro majitele PS4 to je dobra věc, pac to nemeli, odpovim..az bude PS5 tak to tam taky nebude, a pritom by to tam sedelo daleko lip, za nejakych tech 8 let.
-
-
Porad nejde editovat příspěvky aniz by to systém hodnotil jako spam?..Ok..dneska je psoledni den co jsme prihlasenej, a zkuste me nekdy otravovat z nejakym MojeId a podělanou klíčenkou!!!
-
-
Ono tato porovnáni jsou dělaná tak, že PC se hodí na nejnižší detaily a pak se porovnává xD
-
je uplne jedno na ktorej platforme to ako vyzera, pretoze na vsetkych to vyzera ako 10 rokov stara hra. dobra hra ale skareda
-
-
http://www.nexusmods.com/darksouls2/mods/7/?tab=3&selected_game=482&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fdarksouls2%2Fajax%2Fmodimages%2F%3Fid%3D7%26user%3D2%26gid%3D482&pUp=1
dá se to...
-
-
Mě vždycky fascinuj ty úžasná jména bossů a pak na tebe vyskočí nějaký šašek jak vystřihnutý z power rangers.
-
-
facepalm
-