Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XXDarthVaderXX
    Jj 2 nebo 3 roky. Na vetsinu her staci postarsi pc a na ty blbe optimalizovane...viz Far Cry 4, kde je PC verze plna technickych chyb. Volil spise konzoli. Mas to tak na 5 mozna 8 let a v klidu.
  • N0isy
    No já věděl, proč si kupovat tu GTX 980. *15*
  • Ristoro
    I ta grafika je docela masakr. Nedávno jsem koupil novou, takže mám štěstí, ale jinak bych byl v pytli.
  • Keyz
    Lehce. Koupíš AMD Které také doporučují. GTX 660 máš na aukru levě atd. Případné AMD kartu novou.
    a děláš chybu. Počítáš periférie. stejně jako u konzole TV se také nepočítá atd.

Jistě. Nebude to stát přesně jako kozole protože konzole je dotována ale zase to nebude stát o 6 tisíc víc apod . :)

Na netu je dost sestav kde to složili.
  • Ten procesor je dost drsný :/
  • Ristoro
    Na požadavky Unity se tu nadávalo a tohle je ještě horší :D. Pravda, že hra nebude zabugovaná a pravděpodobně bude běžet stabilně, když ji odložili, ale ty požadavky jsou brutální.
  • XXDarthVaderXX
    Taaaaakhle mi to trha zily... Tohle je hre, kde bych mozna uvazoval o konzoli, nez kupovat nadupane pc...medium se ani nebyplati i ten high end vydrzi cca 2 mozna 3 roky a pak uz to u novejsich her na ultra nepojede. Kdo ma sestavu, tak hura na to, kdo ne, tak konzoli. Na tenhle typ her je to idealni. Nebo proste pockat, zahrat jine hry a on casem ten pocitac chcipne sam.
  • no s "perfektní" optimalizací 2jky jim to nevěřím, to bych spíš viděl, že ty doporučené budou v reálu před masivním opatchováním minimální
  • Poprosim ta hodit mi link, kde kupim zostavu (pripadne samotne komponenty) so stvorjadrovym intelom, 660+ grafikou, 6GB RAM, zdroj, MOBO, skrinka, Windows, periferie (klavesnica, mys, repraky/headset), monitor za 400e. Dakujem.
  • po výplate idem na to. kupujem PC s i5 4670K a GTX 970. sú to drahé komponenty a doba ide stále dopredu, ale očakávam že dva tri roky nebudem musieť riešiť žiadne znižovanie detailov a potom upgrade grafiky. budem hrať v 1080p. na kompe za tisíc eur by tie hry preboha mohli frčať poriadne! *12*
  • To te zklamu, mel jsem podobny notebook, stejna grafarna, lepsi procesor, stejne RAM a 2jka zaklinace bezela netrhane jen na low a 800*640. Takže jestli máš předobjednáno, tak rovnou kupuj new PC:) Ja pojedu ted naplno, misto notasu (mam firemni) jsem si koupit desktop.
  • Kozy
    Jedině když to bude v ps+
  • Rozbeha to PC za 200 eur, cize cca v realnej cene konzoly (330 eur - dualshock,bluray mechanika, OS, headset) vo FullHD...high detaily a stalych 30 FPS alebo vybuchne uz pri instalaci GTA Vice City?
  • ps 4 pojedu na plno
  • Keyz
    Nejhorší je zastarala technologie. Kdyby jsi měl dnes nějaký starý quad core na 5Ghz tak to je jedno...

Nejlepší vždy vyměnit věci jakmile dorazí nové konzole. Komplet. Protože mají jiné instrukce v cpu atd a na tom to pak jede celou dobu.
  • fizola
    i5 2430M, nvidia GT 540M, 6gb RAM, no tak to som desne zvedavý, snaď to na minimum dám, než upgradujem *7*
  • morokura
    Kdybys tu 970ku přetaktoval na něco kolem 4 GHz tak ti ještě nějakej čas v pohodě vydrží :)
  • Mam i7 920 2,6@3,6 GHz, ale ten tvoj ma uz v zaklade 3,2 GHz, s turbo boostom ak ho nemas v BIOSe vypnuty 3,46 GHz. Ale porovnavat frekvencie procakov s rozdielom par generacii je ajtak zbytocne, rozdielna architektura. Proste ti to pojde, hlavnu zataz odnesie ajtak grafika.
  • Tak konecne jsou znamy HW pozadavky, vedel jsem ze je splnim jeste z velkym + ale clovek nikdy nevi
    i7 2600k 4.2Ghz GTX 970evga 16GB ram *3*
  • Amylee.Anderson
    *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit