Přejít na výpis diskuzí
Porovnejte své sestavy s hardwarovými požadavky Zaklínač 3
7.1.2015 | Aleš Smutný
253 příspěvků
-
Tedy... netusil jsem, ze kazde druhe kancelarske PC je vybaveno grafikou na urovni 7870 ci GTX660.
-
S Core 2 Duo 3GHz už můžu hrát tak hledání min *15*
-
-
Náhodou to byl skvělý kousek. Šel náramně taktovat a dlouho díky tomu držel. Dnes to bohužel nahradí levné pentium od intelu které lze také dobře taktovat.
-
taky ho mám *15*
-
-
jeste, ze jsem v lete koupil konzoli nez, abych ted sestavoval PC za 35 000,-
-
-
No ještě že tak, normální nezrzavý člověk si koupí PC za 15 hadrů, které mu na to naprosto postačí. Ale když chceš hrát v plných low detailech tak se toustovač hodí no.
-
Ti chytřejší postupně upgradují jednotlivé části a staré prodávají, takže ve finále nemusíme solit 30 táců za počítač. Stačí občas trochu přemýšlet, toť vše.
-
-
Naprostý souhlas. Já začínal na před dvěma a půl lety Core2Duo 2.1 GHZ, 2gb ram ddr2, HD 3580 256 MB za 1750 kč.... a teď mám i5 3570K, 8 GB ddr3, r9 280X .... a jsem tak 4000 v plusu .... vždy když jsem něco koupil, tak jsem to prodal dráž než jsem nakoupil .... zahraju si všechno a ještě jsem vydělal
-
-
Užij si slideshow *15*
-
-
Nastesti nemam nejakou vadu zraku (jako mas nejspis ty) a tech 30 FPS vnimam zcela plynule.
-
-
"nemam nejakou vadu zraku" prepíš to na "mam nejakou vadu zraku" .... thanks
-
jj, díky gamepadu to tak vypadá :)) Rozdíl mezi 30 a 60 FPS je docela viditelný, aspoň já to vidím...
-
-
-
LoooL, další osel co koupil jakousi zbytečnou konzoli. Aspoň si toho Zaklínače 3 při 15 fps hezky užiješ... *1*
-
*15*
Jasně. Protože do kozole se HW vyrábí zcela jinak a proto stojí na PC podobný HW 3x více *7*
I přes dotaci konzolí koupíš podobný stroj za podobnou cenu. Prostě tam dáš ty levné součástky. Vnitřek konzole je také z levných součástek. Nemají tam lepší chladiče a pod.
Dali tam to nejlevnější co šlo aby to vydalo výkon jaký chtěli. Nic víc.
Jistěže to bude stát více, když konzole je jeden kus a vyrobí to armáda lidí ve fabrikách. Také pak platíš různé poplatky během života konzole atd. Ale nebude to stát 3x více omg. Na netu to lze najít. V minulosti to tam skládali, když to bylo žhavé téma. -
-
tak si sestav PC podobnej konzoli a pak mi rekni, jak ti na tom bezi Zaklinac 3, GTA V atd. *4*
-
-
Ale to snad nemá ani tak co dělat s výkonem krabičky, jako s optimlizací hry na jeden totožný hardware, ne? A taky samozřejmě s kvalitou výsledku, pokud si chceš zahrát ve fullHD a ve více než je mizerných 30fps, tak ti nic jinýho, než počítač nezbyde - a vejít se dá za bednu i do standardních příjemnejch patnácti.
-
-
Sorry, ale za 15 tisic mas sotva ten procesor a grafiku z doporucenych pozadavku. Na max setting s vyhlazovanim, v-sync a dalsi blbosti + 60 fps budes potrebovat jeste mnohem lepsi PC. A za tu dobu, co na PS4 hraju mi neprijde tech 30 fps nejak mizernych. A co se tyce "mizerny" optimalizace, tak kdyby to bylo jen lenosti vyvojaru, jak se vsude u vysokych naroku v diskuzich pise, tak by to nebylo u tolika her. Resp. u vsech.
-
-
Možná vidím, kde je problém v tom, že ti 30 fps nepřijde mizerných.
-
Ale ty rozhodně nerozjedeš na svém PS4 Zaklínače 3 ve stejné kvalitě jako týpek na svém PC odpovídajícím doporučeným požadavkům, tak co takhle být soudný a kouknout na ty minimální, ne?
Co se týče optimalizace, není to až tak o lenosti vývojářů, je to o ohromným počtu možných, výkonově postačujících kombinací hardwaru, jeho ovladačů atd.
-
-
Zbytečná práce oni to nechtějí pochopit, tihle si melou svoje hlava nehlava.
-
-
PC v cene PS4 nerozbehne ani Half Life 2 na High bez sekania....
-
-
Hnisavec: Nafackuj si a změň avatar obr. Nechápu máš tam hlavní postavu z hry (Last of Us) exkluzivně pro PSka a kritizuješ. Skoč do zdi. *7*
-
-
-
Soucasna generace konzoli neni dotovana. A to jiz od uvedeni.
-
-
-
Hovořím samozřejmě o doporučené sestavě, protože minimální požadavky snad splňuje každé druhé kancelářské PC.
....seriously? -
-
S tím pan Smutný kapku přestřelil *7*
-
-
Pane Smutný, kancelářské PC většinou nemá grafiku za 4500,-
Tedy ani každé druhé...
Nic ve zlém, ale občas je dobré se zamyslet nad tím, co píšu.
*3* -
-
Trocha nadsázky ve spojení s tím, že to zde většinou pročítají lidé s herní sestavou ;)
-
-
me vzdycky pride srandovni ta varianta od AMD Phenom v minimalnich pozadavcich...to i5 je nekolikanasobne vykonejsi to je pakarna
-
Někdy v roce 2011 jsem kupoval PC za 15 tisíc - i5 760, GTX 460 1GB, 4GB RAM. Před půl rokem upgradoval na 770 GTX ( bazarovka 5,5 tis.), přikoupil další 4GB RAMek a přetaktoval CPU nad 4 GHz. Takže přechod ze starý generace na novou mě stál asi 5 tisíc když odečtu prodej starý 460ky a výkon vzrostl někdy o víc než 50%. Z toho plyne ponaučení :D, že se vůbec nevyplatí kupovat high-end, ale mainstream PC a za čas upgradovat.
-
-
Ještě pořád mě dokáže překvapit, kolik lidí je podle téhle diskuze ochotných nakupovat hardware jen podle tiskové zprávy o hře, která má vyjít za půl roku. Možná. Vzpomeňte si na všechny kachny, které už touhle krajinou v minulosti proletěly. Nakupujte až po vydání, budete mít mnohem lepší představu, na čem to opravdu pojede, a ještě ušetříte spoustu peněz.
-
Mám hodně starou i5 750 (2.7Ghz), tak snad to obstojně rozeběhnu. Watch Dogs nebo AC:Unity měli též procesory posazeny dost vysoko a bez problému.. Uvidím
Jinak g760 o tu strach nemám, povypínám zbytečné stíny, FXAA..
Nejlepší na tom je, že kdybych teď koupil novej počítač za 30k, tak třeba v AC:U na stejné nastavení mi přibude10-20 fps?
Má to vůbec smysl.. Každopádně na konzoli se nechystám, tu mám vlastně teď doma :D -
-
Určitě. Většinou ty nároky nejsou přesné. Jakmile to je hra také na konzole často to jede v pohodě na všemožných PC. Zde záleží pouze na tom jak to udělají. Zda to chtějí udělat dobře.
Je třeba problém vybrat stejné CPU do PC jako má konzole. Tam je mobilní křáp a ten má minimální takty. Něco jako CPU v notebooku apod. Také sice mají jádra ale jsou osekaná a podle toho vypadají praktické testy.
Tedy něco tak slabého a levného do desktop PC hledáš blbě. Ty máš klasické CPU a ne mobilní. To je rozdíl *3*
-
-
Mě by zajímalo, proč tu musí LV426 všem psát, jak si to nezahrajou. Navíc s nulovými znalostmi.
Co on musí mít za trauma a problémy. Všem závidí, že si to zahrajou a on ne nebo co? *15* -