Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no s "perfektní" optimalizací 2jky jim to nevěřím, to bych spíš viděl, že ty doporučené budou v reálu před masivním opatchováním minimální
  • slavek.skara
    Hmmm mám I7 970 :-( takže frekvenci nesplňuji, ale jinak vše bez problému...sakra to ta doba pěkně se posunula že už se dávají do parametru požadavku I7mičky..Kde jsou ty doby kdy parametry byli CGA grafika 5 mega na disku a 512 Kb paměti :)
    • morokura
      Kdybys tu 970ku přetaktoval na něco kolem 4 GHz tak ti ještě nějakej čas v pohodě vydrží :)
      • slavek.skara
        Přiznávám neumím to:) Ale třeba jednou :)
        • morokura
          Nic na tom neni, zjednodušeně jenom měníš v biosu čísla a při každým větším zvýšení testuješ stabilitu :) http://www.cnews.cz/navody/lynnfield-nadoraz-jak-na-pretaktovani-u-lga-1156
    • Mam i7 920 2,6@3,6 GHz, ale ten tvoj ma uz v zaklade 3,2 GHz, s turbo boostom ak ho nemas v BIOSe vypnuty 3,46 GHz. Ale porovnavat frekvencie procakov s rozdielom par generacii je ajtak zbytocne, rozdielna architektura. Proste ti to pojde, hlavnu zataz odnesie ajtak grafika.
  • oktavius66
    Doporučené i7 ... ? Tak to ahoj *15* ! Ale vypadá to hezky. Právě dneska jsem dohrál 2. díl a dost jsem si ho užil.
    • Nevěřim, že to fakt vyžaduje tu i7mu...
  • Joóó to je teda paráda. Dneska, právě dneska ráno jsem si objednal konečně novej herní kompl, s tím že konečně si zapařím kvalitněji, a pár hodin po objednávce zjistím že to co mělo bejt nový a super dělo, bude zas jen minimální konfigurace, jsem fakt dobrej... *15*
  • Veskoslav
    i7 je podle mě zbytečnost. Intel se snaží za každou cenu to všude rvát....
    • Keyz
      Tak HT je možné využít to se uvidí. Většinou to je kec jak píšeš.

Jinak Intel dnes bohužel zcela vede v CPU
      http://www.techspot.com/review/917-far-cry-4-benchmarks/page5.html

Komické jak i3 (dvě jádra) vedou nad 8 jádrovým AMD které má navíc větší frekvenci. Zoufalost AMD. Pak si to lidé kupují a řeknou 8 jader tvl to je něco...a ono to je na nic.
      • no schvalne som zvedavy, ako sa tvoje 2 jadra budu spravat pri witcherovi :)
        inac to je cudny graf, neverim mu. fx4320 je rychlejsia ako fx8350? chobotina
      • Intel Core i7-4960X : stojí 30 tisíc ty vole, tabulka absolutně pro dmty co rádi vyhazují peníze oknem, BTW podle čeho usuzuješ že i3 dual core je lepší než třeba 8 jádro amd ? já mám fx 6300 : 6 jádro a na pevno 3.9 ghz a všechny hry jedou na ultra detaily jak single hry tak multi hry a i mmo... neříkám že intel není lepší ale porovnávat třeba amd 8jádro za 4 tisíce vs intel i7 za 10-15 tisíc ...
        • ta tabulka co postnul keyz je samozřejmě mimo, protože tam chybí spoustu procesorů a na špičku narvali to nejdražší 6tijádro co intel vyrábí, ale

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-3340-vs-AMD-FX-6300

o cca 800 až 1000 kč dražší 4jádro. Jedniné co dneska AMD dokáže nabídnout na trhu aby přežili je nižší cena, kdyby nevyráběli pro sony a microsoft do jejich "nextgen zázraků" kdovíjak by na tom teď byli
          • http://www.tweaktown.com/tweakipedia/55/amd-fx-8350-powering-gtx-780-sli-vs-gtx-980-sli-at-2560x1440/index.html

no, podla tohto textu fx 8350 ti dokaze nakrmit 2x 980 gtx skoro tak ako intel i7
            ...takze tak, fx ma dost vykonu na vsetko co dnes vychadza
  • *8* boože Vy narobíte kriku..ako keby to na slabšom(papierovo)pc nešlo...:DD,nie každý má 30-40-50" monitor aby musel mať rozlíšenie 9562 na 6985.... *1* *1*
  • A sakra... obvavam sa, ze toto bude skutocne prva hra, kde budem so svojou relativne starou sunkou uz komplet v prd3li... Avsak, dalo sa to ocakavat... *9*
    • tak to si v pyči no, ale nevadí. ta hra je stejne pyča pro zdegenerovany ret4rdy
  • Tak smůla.Z doporučených můj stařeček splňuje sotva tak ty Windows 7 a 8Gb paměť. *4* A možná ještě HDD.
  • Tak ta minimalni sestava snad v dnesni dobe neni nejake ultra maso ne?
    Pokud chce nekdo hrat hry na PC v solidni grafice, tak ma aspon neco takoveho.
    Kupa hracu ma samozrejme i lepsi stroje.
    Kdo na to nema, tak bohuzel musi jit s naroky dolu a zrejme se spokojit s nejakou gonzolil
    Vitam vetsi naroky her na HW ovsem za predpokladu, ze fakt ten hw smysluplne vyuzijou a hra bude vypadat sakra dobre. Ne jako fiasko s CoD:Ghosts, to je skvely priklad, jak to nedelat.
    • Jde spíš o to, že si spousta (hádám) mladších PC "hráčů" vlivem minulých konzolí zvykla na to, že jde hrát "na plný" na kde čem.
  • na ps4 to pojde aj ked sa tomu nebude chciet *2* *2* *2*
    • Jako Unity?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit