Přejít na výpis diskuzí
Porovnejte své sestavy s hardwarovými požadavky Zaklínač 3
7.1.2015 | Aleš Smutný
250 příspěvků
-
Hádám správně, že na tomto http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g580-dark-metal-d355899.htm nemam šanci :-(
-
-
Vím, jak se cítíš - jako já :)))
-
-
Mno tak to mám smůlu s novým zaklínačem. Jediný co bych splnil je RAM a místo na disku *15* A možná i proc s odřenejma ušima i když ten má ještě nějaký rezervy na přetočení. S grafikou je to těžší. Mám starou 5770 kterou jsem plánoval stejně na jaře obměnit, ale ke starýmu Phenomu nemá cenu kupovat žádný super dělo. Měnit komplet celou sestavu nebudu takže jsem zvědavej jestli to rozběhnu aspoň na minimum.
-
Bral bych alespoň to "každé druhé" kancelářské PC *1*, bo to moje mám už jen tak maximálně na f2p mmočka. Tož zahrejte si synci, já se pokochám na youtube *2*
-
To je poprve, co vidim doporucenou i7, ze by konecne HT nekdo dokazal ve hre vyuzit?
Jinak mam "pouze" intel i5 3570k, znamena to, ze uz jsem s timhle procem odepsanej? -
-
Nějakou změnu ve využití HT ve hrách jsem nespozoroval. Nepanikařil bych.
-
-
Crysis 3
-
-
jistě že ne, akorát se budeš muset spokojit s konzolovou kvalitou.... .)
-
-
Takze ta 970 phantom, co jsem zakoupil je mi s timhle procem k ho*nu? Jak jako konzolova grafika s kartou za 10 papouchu? ;)
updated: bottleneck s timhle procem a kartou udajne nehrozi, viz vsemozna fora, kazdopadne pokud nekdo ma tuhle kombinaci, docela bych stal o jeho zkusenosti, me zatim jede vsecko na ultra bez problemu. -
-
dáš to na střední detaily, když vypneš stíny, ale i tak to bude koukatelný. To já si to užiju naplno :D
-
-
-
-
Objasnil by mi někdo znalej věci, jak se to má s i5 x i7? Na jednu stranu mi většina lidí říká, že i7 na hry nemá valnej význam, že ji nedokážou řádně využít. Na stranu druhou skoro všechny "dopouručený" nároky ji obsahujou.
-
-
nepanikař. jakékoli intel čtyřjádro (tudíž desktopové i5) se základním taktem nad 3GHz to utáhnou bez problémů. i7 se do hw požadavků dává jednoduše proto, že je to na dané platformě pomyslný high-end. Přínos HT ve hrách opravdu nepoznáš
-
Jde dle mého o počty jader která hra může využít. Doba jde samozřejmě kupředu a už neplatí že hra využije max dvě jádra...Hodně záleží na tom jak hra je pečlivě dělaná a pokud to zvládne může mít podporu klidně osmi jader.
-
-
Někdo, kdo tomu rozumí, prosím seriozní odpověd. Mám šanci to rozjet s GPU: AMD HD 6850 (Sapphire edition); CPU: Intel Core i3 - 2100 3.1GHz X2; RAM: 8 GB; Rozlišení: 1920 x 1080; Windows 7, 64-bit
-
-
Bohužel konkrétní odpověď ti nikdo nedá, protože hra ještě nevyšla a nikdo neví, jak to bude šlapat na konkrétním HW. Podle specifikace se můžeme domnívat, že hra bude těžit ze 4 (a možná více jader). Grafiku si myslím, že nemáš špatnou - otázkou ale je, zda tě bude brzdit pomalejší procesor. Navíc těžko předvídat, jestli hra bude těžit víc z CPU nebo GPU.
Troufám si ale tvrdit, že hru spustíš ;-). Hrát předpokládám se to bude dát taky, ale na fullHD bych moc nevsázel. Je to jen můj osobní názor, takže to neber za svaté :-). -
-
To si děláš srandu. ten procesor tu grafiku rozhodně nebrzdí. ten procesor naplno utáhne HD 7790 a až HD 7850 brzdí. Měl jsem tuhle sestavu .... vím to jistě. Doporučuju prodat i3 a sehnat I5 2500 a grafiku nejméně HD 7870 nebi její ekvivalenty GTX 660. A Třbe aještě lepší r9 270X se dá sehnat i pot 3000 kč. S tím že šikovnš prodáš staré komponenty tak investuješ maximálně 3500 kč spíše 3000 kč. A vykon ti vzroste tak, že budeš koukat. Ale chce to šikovně prodat a šikovně koupit
-
-
-
rozbehol som to na
[h1]ASPIRE 5830TG [/h1]
i5 2430 2,4GHz
NVIDIA GT 540M 2GB
RAM 8GB DDR3
HDD 750GB -
-
jámám stejný hardware o ulevilo se mi že se to dá razjcec
-
-
Přeji CD Projektu, aby se jim dařilo i nadále. Třeba se Cyberpunkem.
Ten pokrok je stejně neuvěřitelný. V roce 1997 jsem měl svůj první PC, o ceně asi nemusím psát...:)
Na druhou stranu jsem zažil nádherné časy díky DOS a posléze Windows 98.
Ale co, jednou za šest let se vyplatí změnit stroj. Do léta daleko, takže jdu zase na knížky pana Sapkowského.
PS: Hlavně se nehádejme, aby to zase neodložili :) -
-
teď vyšla nová kniha, jmenuje se bouřková sezona, ještě jsem jí nečetl, ale pravděpodobně vude fakt dobrá
-
-
Hele redakce, když už jste tady rozvířili vody, pochlubte se na čem paříte doma. Fakt by mě zajímalo, na čem paří hlavně pánové Dobrovský, Poláček a Smutný. Já se fakt nebojím že zaklínače 3jku nerozjedu, ale nejdřív musí hlavně vyjít a musím dohrát 2jku(tu jsem předtím zkoušel na pracovním notebooku s procákem i3, no FPS jsem neměřil ale asi tak 5-7 odhadem *1*). můj rig- procesor i7 4790k, deska ASUS Z97-pro gamer, 2x 4gb kingston hyperx beast series 2400mhz, karta asus strix 970
-
-
Jen aby nekecali jako u dvojky, kde to neběhalo plynule nikomu.
-
-
Ale prosímťa. Ja som mal v tej dobe Athlona na 4,5+ 5850 2 GB a bežalo mi to tak 35-45 fps na full hd a všetko naplno okrem US.
-