Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to krásný pocit, když si člověk udělá jednou za pár let radost a koupí si nové PC za cenu ojeté Fabie *1* Pak už jen s lehkým úsměvem na rtech prolétné doporučenou konfiguraci.
    • Draken69CZ
      Nevím kde lidi přišli na to že za 30k se koupí kompletní herní PC *7*
      • Draken69CZ
        Ale evidentně se to tu nikomu nelíbí, třeba já mám jen věci kolem bez case za 19k.
        • Před 4 roky jsem kupoval PC včetně monitoru za cca 30k. Vydrželo mi až do minulého listopadu. I když novější hry už jsem si na full detaily nezahrál. Pak jsem si v listopadu řekl "kašlu na to" a pořídil novou bednu za 45k a k tomu monitor za 20k. Je to ranec, ale udělal jsem si radost a to je hlavní.
          • shit, no já mám bednu za 36 a monitor jen za 8 ale chápu to, hodlám dokoupit časem druhou kartu do sli ale zatím mi dělá radost i takhle, dokud nemám 4k monitor tak stačí jedna grafika bohatě, ale enjoy, tohle ti vydrží. Grafika tipuju 980 2x?
            • A to já mám bednu za 50k! Bože, to je jako poměřování šulínku v jeslích........
      • True. 30k je málo za pořádné PC.
  • Pozadavky v dnesni dobe maji vypovadijici hodnotu nula, pokud bude hra slusne optimalizovana pobezi na stredni detaily s vypnutema blbostma na 3-4 roky starym PC
  • Amylee.Anderson
    *13*
  • CrocoRay
    Tak nároky jsou vyšší, ale to u Zaklínače byly vždycky. Někdo tu píše, že se vždy udávají vyšší požadavky a pak se vývojáři kryjí, ale to u Zaklínače nikdy moc neplatilo. Ale vzorný příklad uvádění vyšších požadavků je třeba takový Alien Isolation, kde se uváděl jako minimum nějaký core i3 procesor a přitom vám hru utáhlo lecjaké staré core 2 duo a při nižší frekvenci.
    Ale u Zaklínače se obávám, že ta GTX660 je opravdové minimum, stejně jako tehdy byla gt8800 u Zaklínače 2 a zahráli jste si na ní tak akorát na nejnižší grafické nastavení. Možná se pletu a třeba už je nový Zaklínače lépe optimalizovaný a poběží i na slabší kartě, ale upřímně si to zase tak moc nemyslím.

Ale co se týče procesoru, tak tam si myslím, že core i5 v pohodě postačí.
    • Jo u Zaklínače 2 jsem tehdy splňoval minimální požadavky ještě s rezervou a bylo to téměř nehratelný i na minimální detaily, až když jsem snížil rozlišení na nějaký miniaturní se to dalo jakš takš hrát..ale zas to vypadalo pomalu hůř než jednička *15* Takže u Zaklínače to bejvají min. požadavky pro spuštění, ne pro hraní *15*
  • Heh, ty min. požadavky jsou trošku mimo, když ten phenom je skoro 2x pomalejší než stále na hry výborná 2500K.
  • To bude asi kachna neboť je to jen v rámci diskuse u oficiálních stránek hry nic není.
  • Ati hd 2600 512MB,amd dvoujadro a 2gb ram. No snad si zahraju.
  • Johnny
    Konečně požadavky hodné dnešní doby
  • luxus dám na max
  • species
    No tak cpu mi krapet zaostava, myslim ze budu muset dokoupit. Nicmene jeste pockam, tezko verit doporucenym pozadavkum.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit