Přejít na výpis diskuzí
Porovnejte své sestavy s hardwarovými požadavky Zaklínač 3
7.1.2015 | Aleš Smutný
250 příspěvků
-
jak mám vědět zda ty jmenované grafické karty jsou dobré nebo špatné? Je to série nějakých písmenek a čísílek, ve kterých se orientuje pouze tehdy, pokud si kupuju nový počítač, a to je jednou za pár let.
Ale věřím že to rozchodím. Díky práci, která je náročná na HW, mám notebook Goldmax (Eurocom), a ještě jsem nenarazil na hru, kde by byl jakýkoliv problém. RAM 16 GB -
-
RAMka je to nejmíň důležitý z celý sestavy..
-
-
nesmysl, hned po grafické kartě je to nejdůležitější.
-
-
RAM je po GPU to nejdůležitější? Tak to potom doporučuju zahodit PC a koupit si radši konzoli. *15*
-
Procesor nic? *15* Jestli máš třeba 8 nebo 16 GB RAM je teoreticky uplně jedno (pokud nějaká hra nemá požadavek 16gb RAM, což nemá žádná), protože záleží na procesoru.. z těch 16 mu třeba stačí mnohem, mnohem míň, to využívá, a zbytek se ti tam jen tak válí a je k ničemu.. Ale zase máš pár let dopředu náskok no *15*
-
Když minimum je 6 a doporučeno 8GB, tak je ti 16GB úplně na nic. A i vysoký frekvence a agresivní časování nemá na výkon žádnej zásadní vliv.
-
-
-
-
nejlepší na tom je že komp kterej mě vyšel před rokem a půl na 16K ted stojí 18K *5*
-
Spustím hru na této sestavě?
AMD A10-7800
NVIDIA GEFORCE GTX 745
RAM 8GB
Windows 10(64bit) -
Rozjedu to na Intel Core i7 6700HQ / 2,6 GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M ?? Pls
-
''Haput (anonym) No já mam 680HTX OC tak snad to půjde když říkáš, že 770 je děs,,
Ano, 770 je (za ty prachy) děs. Samo, nepsal jsem o výkonu ;) -
zdravim, co rikate na mou sestavu. AMD FX Vishera 6300 3,5ghz, grafika r9 265 2gb, 1866 ddr3 8gb. Rozjedu to na nejaky slusny detaily?
-
-
jé, moje PC sestava :D
mám dojem, že na střední detaily to bude OK, osobně si to koupím na PS4, ale na tomhle železe by to mělo jet super
-
-
Teda to je nezvykle narocne na cpu, navic kdyz gpu je celkem nic moc. Ale tak je to na zakladnim taktu, tak mozna proto.
-
Chci vidět debatu pod oznámením HW nároků kingdom come deliverance *15*
-
pojede to na 2xi7 4490K @ 5ghz, 3x 980GTH, 32GB RAM ???? Mam dokoupit jeste stvrtou grafiku ?
-
-
Ať žije trol :)
-
Raději čítanku nebo doučování z češtiny.
-
Vše je jen o optimalizaci. Fotorealistická grafika byla možná už před 8 lety, jen není vůle engine zoptimalizovat tak, aby to rozumně běželo na starších strojích, holt dokud jsou lidi ochotni každý rok/dva kupovat nový šrot, kvůli pár nezoptimalizovaným hrám, tak se situace nezmění.
-
-
Ahoj,
Může mi někdo poradit za hru půjde rozhejbat na tomhle?
GeForce GTX 285 ( svýho času špičková grafika Bus Width - 512 bit!!, 2GB, ještě teď výkonově štípe dnešní karty do 3 000kč )
SSD Hardisk
8 GB Ram od Corsaira
Intel I5
Díky za odpověď -
-
Ne.
Karta umí pouze DX 10 a hra chce DX 11 kartu.
RAM OK
CPU OK
Kartu prodej kup DX 11 a máš to :) -
-
660 gtx je vykonejsi
http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-660-vs-GeForce-GTX-285 -
-
To pak tedy ta 285 je již hodně zastaralá. Pravda je to již několik generací. GTX4XX / GTX 5XX / GTX 6XX / GTX 7XX / GTX 9XX
Dík za info. Zde je vidět ten technologický pokrok. -
-
jasne..ale jak jsi psal vyse..ta karta nepodporuje DX11, takze zaklinac 3 na ni nepobezi..
-
-
-
"GTX 660 je sice slabší jak ta tvoje ale umí DX 11" WTF???
-
-
Co na tom není jasné? GTX 660 umí DirectX 11 který hra vyžaduje. A je to středí třída.
GTX 285 byla jiná liga a hrubý výkon stále má velký.
Proto ten paradox. Slabší karta hru zapne a silnější ne protože je technologicky zastaralá. -
-
To s DirectX 11 je samozřejmě pravda, ale že je GTX 285 silnější než 660? Nope..
http://www.videocardbenchmark.net/video_lookup.php?gpu=GeForce+GTX+460
Abys našel 285ku tak musíš seskrolovat tak půl kilometru dolu a pak je porovnej. I GTX 460 je víc než dvojnásobně výkonější... -
-
zajímalo by me proc ten kralik opakuje to samy co ja před chvili a ty mu na to zase odpovidas..chvili jsem si pripadal ze jsem v nejaky casovy smycce nebo tak něco :)
-
Jj. Bral jsem to z hlavy to bylo blbě. Ten přechod z řady 2XX na 4XX byl velký.
-
-
-
-
-