Přejít na výpis diskuzí
Porovnejte své sestavy s hardwarovými požadavky Zaklínač 3
7.1.2015 | Aleš Smutný
250 příspěvků
-
Mam fx 6300 taktlý na 4,3ghz v cpumarku to dava 8000 bodů stejně jako fx 8320 v základních taktech a r9 270x. Přejmejšlím, že vyměním grafárnu za GTX970, ale bojím se bottlenecku. co myslíte?
-
-
970 se má ráda spíš s intelem, já mám 4770k a bottlenecku se nebojím ani při sli, ale chápu, že nechceš investovat do novýho kompa
podle tohodle fóra spíš ano:
https://teksyndicate.com/forum/build-pc/would-fx-6300-limit-gtx-970-any-way/188038 -
-
teda kecy 4790k, ale to máš jedno, prostě 970 má gpu haswell a prostě to chce odpovídající architekturu i na CPU, AMD prostě dávno není co býval a to od vydání core2 duo, jedině u grafik má slušný poměr cena výkon,ale u procesorů dostaneš to za co platíš - nízká cena, nízký výkon moje 4jádro si dává 8mijádro AMD FX 8350 k snídani. Za výkon se platí, platilio to vždycky a platit to vždycky bude
-
-
presne...to je boj kvantity a kvality, lidi si mysli, ze cim vic jader nebo GB ramek tim vic adidas *15*
-
-
Opravdu tomu začínám věřit, že lidi co kupují AMD tak se ani nepodívají na recenze, jenom si řeknou - cool 6 nebo 8 jader, to prostě MUSÍ být lepší než intel a dál vypnou mozek nečtou recenze, nekoukají na výsledky benchmarků a otevřou peněženku a to že to je výrazně levnější jim není vůbec divný, přitom stačí jen porovnat na stránkách typu CPUBOSS nebo použít google nebo se třeba jenom zeptat někoho kdo tomu aspoň trochu rozumí, což jsem si donedávna myslel, že je každý PC hráč, co si kompa poskládal i dřív ale fakt o tom začínám pochybovat
-
-
ne není a ty to dobře poznáš až si koupíš výkonější kartu a budeš mít bottleneck. Herní PC není jenom o tom cena/výkon, je to o tom taky, proto mám 4790k a né 4960x, ale prostě nemůžeš čekat, že za málo peněz budeš mít hodně muziky, to je blbost
http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i7-4790K-vs-AMD-FX-6300/2384vs1555
ano za ty peníze intel nekoupíš ale taky hodně štěstí s novejma hrama, já se příštích 5 let nebojím -
i3 uz je lepsi nez to sestijadro :D
-
fx 6300 je luxusní procák a to mi nevymluvíš v dany cenový kategorii nic jinyho neni
-
-
kompa sem daval dohromady asi před rokem a půl a v té době to bylo optimální řešení. Teď mi jde o to že si chci zahrat novinky v 60fps a 1080p. kupovat nový procesor je momentálně nesmysl, počkam si na další generaci výkonějších procáku, a nejspíš počkám i na r9390x ... do května je čas
-
-
-
ale když už ten procák mam...to bych musel koupit novou máti. A na to je příliš brzo
-
-
FX jsou na h****
-
-
to je jasny že intel je lepší, ale je levnej :D
-
-
no to neni tak uplne pravda...jako procesor je to levnejsi, ale kdyz to chces taktovat musis mit lepsi zakladovku a chlazeni...takhle si koupis obyc i5 a mas srovatelny vykon a muzes investovat tech par tisic treba do grafiky :D
-
-
-
-
Rozbeham to na svojom PC? Graficka procesor a RAM..okno 7 origos??
-
-
Pokud máš plastové okno, tak ano.
-
Tak upgradni ne? nebo si to radši dáš na konzoli. Nebo zase klasický trotling no.
*4*
Jasný to bude zas nějakej trotlting. -
Ne, fakt ne *1*
-
-
klasika, vyjde hra, ktora ma vysoke hw poziadavky a cely pc maxtard waste tu zacne vyplakavat lebo si ju nezahra *15* *15*
-
-
Ale zahrajem, jenom třeba bude snížit detaily a rozlišení na úroveň nextgen konzolí. :) *7*
-
-
To jako vazne? Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz či AMD CPU Phenom II X4 940. Vzdyt ten i5-2500 je o dost vykonejsi nez X4 940!! A jste jedna zajimava vec, ze vykon i5 SB(2gen) vs i5 IB(3gen) a i5H(4gen) neni nikterak velky.
-
rozjedu to na téhle sestavě?
Procesor Intel Pentium(R) Dual Core CPU 2.93 Ghz
graficka karta Nvidia Geforce GTX Evga 1050
RAM: 3GB -
s r7 265 dual-x to spustím?
-
Ale notak lidi, nebuďte blázni a koukněte se znova na to video v článku. Ty nároky jsou totálně přemrštěný. Jsem si docela jistej, že mi to na g3258 a 750ti poběží aspoň na střední... Pokud teda cdprojekt nezklame a nestane se z něho vzhledem ke kvalitě optimalizace další ubi.
-
-
záleží co považuješ za střední... jestli něco, co si sesmolíš sám, tak určitě. Ale na ''klasický'' střední ti to, obávám se, nepůjde.
Jinak, nesud nic podle videa co je v článku ale podle 30min. gameplaye kterej běžel na PC ! -
Pojede to i na slabších pc, vždy to píšou výrobci takhle, teda kromě Ubisoftu ten když napíše třeba R9 290 tak to znamená že tu kartu musíte mít 2x v pc :))) ale vážně kolik lidí má kartu za 9-10 tisíc hmm...
-
-
já? hele prostě jde o to udělat si radost a když na to nemáš hned tak šetřit, taky jsem kupoval kompa po 3/4 roku šetření, nejsem žádnej milionář, ale farcry 4 který byl ke kartě šlape na max akorát ten unity jsem nezkoušel protože jsem si musel vybrat z jedný ze tří her od ubisoftu a když jsem slyšel, jak zprasily unity, tak jsem neváhal a vybral si FC, který je optimalizovaný fakt slušně, škoda, no unity koupím někdy v hodně velký slevě někdy za půl roku po smršti patchů(jestli se na to nevykašlou)
-
-
-
Eh, škoda. Mám jen Intel i3 *9* *13*
-
Krása, naprosto v pohodičce ^^ Uvidíme co se z toho vyklube :D
-
co myslite ?? Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz, 8 GB ram, GeForce GTX 760
-
-
v žádném případě
-